"Abdomen extra-plat (39)"
Raspunsuri - Pagina 6
Ele spune:
Hannen, na ca mai traiesc..nu am murit de la sperietura.
Poate e o caracteristica a racilor..nu avem incredere in noi si ne cautam defecte.
Mie imi place fata ta. ca nu esti rotunda si nu faci falci ..ca altele (a se citi ca mine)
De la juma in jos nu imi dau seama, oricum dupa 3 copii..Jos Palaria doamna.
Azi la munca am avut o camera care ne-a filmat deci m-am stresat la max..am transpirat pana la coate pe fond nervos. Nu am facut sport dar am mancat...si nu va zic ce.
Elena & Denisa
Deus spune:
chiquitita - de ce sa ne speriem? crezi ca noi suntem rupte din Rai?
draga mea, sa nu te compari cu nimeni si sa nu crezi o secunda ca nu esti frumoasa! esti frumoasa, ai curbe, sani bogati si o pustoaica tare simpatica (este usor roscatica?)
Hannen - ai trasaturi egiptene, esti o frumusete clasica!
eu sunt happy - maine dorm, dorm, dorm, ma plimb in Gradina Botanica si fac yoga
am mancat acuma telemea si urda...of as putea sa mananc urda si telemea de 3 ori/zi fara sa ma plictisesc
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Ele, deci nu`ti dai seama daca mai jos is expirata sau nu
Deus,aoleu.Oare de aia m-a luat berbatu asta??Ia sa`l trezesc si sa-l iau la intrebari.
Fiti atente,e 3:11 a.m si eu sunt pe net!
Whatever happens don`t let go of my hand!
Deus spune:
Nikole...dupa nastere am crezut ca-s un monstru, nu intelegeam cum alte femei ca si mine de grasute pot sa iasa din casa! m-am simtit groaznic nu putea sa ma ascund undeva la munte dar tare mi-am dorit! Iubita, tu ai o depresie care-ti distorsioneaza realitatea, sa nu uiti ca realitatea este mai frumoasa si sa lupti sa te tratezi, sa te faci bine pt ca sa poti sa vezi si tu ceea ce vad si ceilalti. Esti frumoasa, ai 2 ingerasi superbi, traiesti intr-o tara superba, ai un sot bun, esti o pritena buna si nu in ultimul rand esti puternica. Treci tu prazleazul asta, acorda-ti putin timp, nu te stresa ca nu se intampla peste noapte. Toate la timpul lor:-)))
Apropo si eu dupa nastere am vrut sa divortez...totul mergea prost in mintea mea si eram convinsa ca asta-i solutia...saracul sotul meu cate si-a auzit
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Mey, voi cu pozele voastre m-ati facut de-am rasfoit albumele mele(virtuale), si ma gandeam ca de-as avea corpul de dinanintea sarcinilor, nu as mai cere nimic de la viata... desi nu am facut o ora de sport de muuulti ani, mie mi se pare ca aveam un corp acceptabil, conturat frumos, acum insa, e ceva de speriat ca la mine la nimenea, in loc sa ma "mandresc"cu pozele de ...DUPA, eu prefer sa le privesc pe cele ...BEFORE! Nikole, mami de Albastrel si Albastrica SA-L AJUTAM PE ANGELO www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI |
Niko,bre da` cine ti-a zis ca toate ne mindrim cu pozele de DUPA?
Aoleu,aoleu ce n-as da sa ma intorc la 52 de kg cit aveam inainte de sarcini.Acum am 8 mai mult!
Ia pune tu niste pozici sa ne clatim ochisorii
nikole spune:
Deus, offf, mai mai...ai dreptate, ce sa mai...
Hai ca pun niste poze, hehe, unde-s vremurile alea?
Da, chiar , de ce nu dormi,ca-i tarziu-devreme raula tine...
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
hannen spune:
Niko,am stat ca peste 6 min. incepem o noua zi de post si am parcat la pc cu pet-ul de 2 L de apa,am baut ca o camila presimt ca o sa dorm din parti(ma duc la buda din 2 in 2 minute pt. urmatoarele 3 ore)Si mai e si zi de gunoi,tre` sa ies sa`l scot acum pina ma bag in pat ca pina la 12 la amiaza nu ma mai trezesc.Sper sa nu ma vada vreun vecin ca scot gunoiul la 4 a.m
hannen spune:
bey,sunteti de coma!!Am citit comentariile lui Lumi despre mainile de pensionara si ale lui Allure ,cica de bucatareasa framantatoare!
doamne ce monstra de astfel de brate v-am pus si eu!Daca citeam mai devreme nu mai puneam nimic!
chiquitita spune:
Deus, multumesc esti o dulce ca de obicei. Nu e roscata, asa pare in poze, o sa mai pun si altele cand descarc, e cam blond saten.
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
nikole spune:
Am trimis si eu cateva poze, macar de-as mai arata asa...filiforma eram si acolo, dar parca tot mai avea corpul asta o forma, dupa nasteri, mi s-a schimbat comformatia,arat nasol...
zisei ca nu faceam sport, da nu-i advarat, ma lovise amnezia mai devreme...mergeam la sala regulat, insa fugeam de aparate, saream direct in piscina, jacuzi, sauna...banui ca astea nu se pun.
Mai faceam bicileta 20 minute, atat doar.
Si singurele dati cand mancam muuult, era dupa ce ieseam de la gym, ma opream direct in rest. si mancaaaammm
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI