"Abdomen extra-plat (39)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

iarina,tu esti simpatica Nu viseaza nimeni la cartofi prajiti(poate doar la cafele,io) Postul are foarte multe semnificatii una dintre ele fiind aceea de a intelege sentimentul celui care NU are.Pt. ca sunt in lume atitia amariti care la sfirsitul zilei nu au o cana cu apa sau o farfurie cu mincare!Si asa se trezesc in om sentimente mai caritabile.
In plus este vorba de autocontrol!Iti impui sa`ti controlezi anumite instincte/necesitati .Cu frigiderul in fata si pur si simplu nu pui mina pe sticla de apa ,autocontrol.
Apoi in post si bogatul si saracul sunt la acelasi nivel!Si tu cu bani in buzunar si tot suferi la fel ca si mine,cel fara bani in buzunar.Asadar nu averile ne deosebesc in fata lui Dumnezeu,ci faptele si evlavia noastra.Si daca tu ai vazut cum e sa suferi de sete ,poate la sfirsitul zilei inima ti s-a inmuiat si mi-ai luat si mie o sticla cu apa!Asta este in mare semnificatie postului!
Mie nu imi pare rau de mine pt. ca din toata viata postul este singurul lucru pe care il facem pt. Dumnezeu.Restul faptelor le facem pt. sufletul nostru.Asadar,un singur lucru pot sa fac pt. EL (lucru pt. care ma rasplateste inmiit de mult) si eu ma pling??

Nu,nu ma pling(numai ca mi-e teama sa nu ma ingras)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ah ca uitam,Iarina,sanatate multa si nu forta coloana.
Fa doar ce iti permiti ,asa cum ziceai,gimnastica medicala,pilates...insa sa nu faci nimic care sa`ti provoace dureri pt. ca atunci nu are niciun rost.Repari una si strici alta.Nu?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Foarte frumos Hannen, pacat ca nu toata lumea priveste postul in felul asta. Va admir

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu gata..am facut fesieri pana mi-au tremurat bucutzele...am bagat si neste abdomene si gambe (astea ca m-a rugat sotul).

Deus, io stiam ca fac febra musculara, dar nu ma asteptam ca facand abdomene sa fac febra mai mare la picioare. Apropo, si eu sunt din Cluj, ba chiar din Zorilor.

Inainte sa vin in tarishoara asta am facut sport cu regularitate...si aerobic si sala. Da'dupa 3 ani de mai o pauza, mai 2 abdomene, iar pauza...se vede

Sa zic si eu meniul: mic dejun - cereale cu lapte, la amiaza imi voi face paste integrale cu branza si ulei de masline....pe seara inca nu am inspiratie.

Hannen,uite aici! Si colegelor mele le vine greu acum, ca sunt neste caldurici de 50 de grade aici si nu e de gluma sa muncesti fara sa te hidratezi..

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Allure pai sa ajung sa sar si eu coarda asa...Eheee!Cine stie cand...

Hannen incep sa-ti calc pe urme cu programul tau.ASeara am cazut franta,m-am trezit pe la 1:30,am calcat pt gradi tot ce aveam de calcat.Si m-am culcat la loc pana la 6.

Seara si eu raman fara strop de energie si-mi vine sa .Trebuie sa fac ceva sa ma tin de sport.Saptamana trecuta am reusit 4 zile din 7.

Cum laudati voi pozici si fete frumoase.M-ati facut dornica sa va arat si eu pozici cu mineE cineva curioas?
CAci eu una sunt curioasa sa vad manechinul pus de Xio.Rochia aia superba si scumpa in care a pozat Allure.Pe Hannen off course,ca n-am mai vazut-o de mult.Pe Nikole ,caci nici pe ea n-am vazut-o de mult timp si as mai mai avea curiozitati,cum ar fi Lumi in noua rochita si tot asa.

In rest,fff multa munca la birou si o cam tai spre treburi.
Raport mai incolo

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Sabina tie nu-ti este activat PM-ul? :-)

pearl84 - am stat de la 6 la 29 de ani in Zorilor:-) pe unde ai locuit?eu am stat pe str Luceafarului (langa complex/piata)
pune si tu o poza poate ne cunostem

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Deus, o sa vina cineva astazi sa ridice pachetul..sa nu te sperii de ambalajul meu haotic, nu le am cu ambalatul asta ca la carte:-))
ce ma enervara aia de la Fan curier(astia din Timisoara sunt un dezastru total)
m-a intrebat operatorul ce trimit si eu cum bubui de sinceritate prosteasca i-am zis.."aaaaaa nu livram asa ceva, sunati in alta parte"
what?? dar na, nu am avut chef sa ma mai cert cu el..maica-mea imi trimite toate nebuniile prin Fun curier, dar se pare ca astia din banat is mai cu motz in talpi

in fine, ti-l trimit cu Nemo

in rest ma apuc de treaba, ca-s treaza de la 8 fara si nu am facut nimic

editez ca mananc litere..intr-adevar mi-e cam foame:-))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

scriu mic ashea, ca mi-e jena...nu stiu cum sa pun poze. Eu am stat (si parintii mei stau inca) pe Tatra nr 1..mai jos de Posta un pic. In octombrie vin acasa . te rog scrie-mi un pm sau ceva cumsa pun pozele ca sa nu le stric avantul fetelor cu baiurile mele.

On toppic: dau la shmotru...asta se pune ca miscare in plus??

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Dupa cum se vede, nici sa scriu mic nu stiu...geniul it-ului din mine urla..,

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza. Eu astazi voiam sa ma duc la sala, dar nu pot ca am o durere groaznica de stomac!! Pana acum am mancat 1/2 de iaurt cu 1 cafea si 2 biscuiti.
Sabina vreau sa vad poze cu tine!
Hannen te admir pt. felul in care vezi tu perioada postului!
Incerc sa vad daca pot sa fac pozele sa fie publice. revin cand reusesc!

Mergi la inceput