"Abdomen extra-plat (39)"
Raspunsuri - Pagina 18
hannen spune:
Deus,pearl
Sabina,bre tu ce cauti pe urmele mele??Si aseara am ajuns acasa la 22:00,pune si spala vasele,baga masina si calca cele de gradinita.Jupinul a scapat usor ,a facut baie la fete si le-a culcat(mare brinza,le gidila oleaca ,salta dormitorul cu susul in jos si iaca treaba)dar nu aveam ce sa`i cer mai mult ,a stat 6 ore in picioare la bbq .Saracul era chiaun de cap(fum,soare,sete)in timp ce eu m-am preumblat pe la cumparaturi,apoi in riu cu fetele.Ce buna e apa,chiar daca nu bei,macar sa te scalzi.
Si eu zic mereu ca seara fac sport dar uite ca nu`mi iese.Seara sunt frinta!Sunt zile in care ma simt ok si pe la 7 zic ca darim si muntii.Dupa vreo 2 ore insa ma pleostesc.In alea doua ore nu pot face nimic ca`i casa in verva,tv,jocuri,pc-cu desene animate si alte scamatorii...Eu ies la cite o plimbare si cumparatura mica(asa e ritmul in post,le facem seara) si mai imi odihnesc creierii departe de larma casei.Dar sport,Dumnezeu cu mila.
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Iulix,
Hai sa ma laud si eu,ce ,numai voi toata ziua cu fuste si rochite?Aseara am primit o fusta si o camasa (albastre,mov..) Asa ca azi am avut ocazia sa port un tricou nou albastru superb(culoarea cerului) cadou de la soata dar pe care nu am reusit sa`l port pina acum (e cam scurt si nu merge la pantaloni pt. mine,ca se vede fundul)Asadar azi am fost o albastrica,fusta,tricou si batic toate culoarea cerului.
Whatever happens don`t let go of my hand!
iarina spune:
Hannen - sarumana pentru raspuns. Eu inteleg ca de fapt in spatele postului este o motivatie spirituala si e frumos ce-ai explicat tu acolo , in plus valabil pentru toate religiile. Acuma, aplicat la oameni, sunt unii ca tin ca vor, sunt altii care tin ca trebuie, ca poate Dumnezeu o sa fie mai milostiv si mai cine stie cate alte motive...si aici ma refer la mai multe religii. Eu il inteleg in general ca o curatare spirituala, atata imp cat iti doresti cu adevarat sa-l tii.
Eu merg pe principiul ca fiecare care crede are o relatie foarte personala cu divinitatea si trebuie sa isi gaseasca singur comunicarea cu aceasta - Divinitatea - in cercul cunoasterii de pana acum. Ma rog, nush daca m-am facut inteleasa.
Merci pt. sugestii si urari cu spatele, trebuie sa am grija, ca-s inca tanara si-a tare ruginita
Hannen - te-ai masurat dupa reprizele cu shaun? cati centrimetri ai pierdut....sau cate marimi. Am vazut ca ai scris mai sus ca s-a modelat corpul.
iulix spune:
Cum fac sa permit accesul vizitatorilor pe contul de picasa?????? Ca imi storc creierii si nu reusesc sa imi dau seama!!!
puskin spune:
Pe care cont Iulix? Cel comun sau al tau personal?
Nu am reusit sport nici ieri ca am stat la apartament pana la 22.30 sa montam niste rafturi in bucatarie ca sa am unde imi pune borcanele de suplimente . Glumesc...
Ma duc acum la un cardio mic cu Shaun. Daca scap cu viata va scriu mai tarziu.
iulix spune:
Puskin contul meu propriu si personal.
Spor la sport si sa nu te omoare Shaun prea mult.
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Puskin contul meu propriu si personal. Spor la sport si sa nu te omoare Shaun prea mult. |
Atunci deschizi albumul si te duci la Edit- Album properties- Share ( stanga jos) si alegi Public on the web, click pe Save changes si gata.
Mersi!
iulix spune:
Aaaa asta era? Eu credeam ca e ceva pe la distribuire, ca la album imi zice sub el ca nu am permis accesul nimanui. Asa albumul e public pe web.
Pai atunci trebuie sa pun decat linkul si sa vad daca puteti sa intrati, nu?
http://picasaweb.google.com/105008791158183905900
Acum astept!
carina spune:
Neata,
Allure: foarte foarte fain filmuletul - you rulez . Eu tot astept sa spui de ce nu e bine sa tii abdomenul incordat prea mult timp.
SabinaY: pune pozute ca eu abia astept.
Hanen:
Xio: cand am citit cate perechi de pantofi ai era sa pic de pe scaun. Cum iti alegi dimineata cu care te incalti? Spor la treaba!
Deus: spor si sa ai o zi usoara (placuta)
Iulix: ce tinerica esti
Ruxi: te-ai mutat definitiv in Sibiu?
Mancarea mea azi: prune si piersici cubulete (150g) cu iaurt simplu, agave, o lingurita de canepa si quinoa expandat (30 g). Cam asta mananc in fiecare dimineata, dar variez fructele, inlocuiesc quinoa cu amranth sau cu hrisca. Snack: o mana de goji. La pranz: miso cu soba, alge si ciuperci + pui (75 g) cu zuchini pe gratar, castraveti si ardei kapia. Seara: haloumi pe gratar cu rosii si pita integrala (amestec faina neagra si faina de canepa). In plus, cateva lingurite de inghetata de salcam si un biscuite proteic cu faina de mesquite. Sport: ma duc prin padure cu cainele (are 85 de kg).
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/