"Abdomen extra-plat (39)"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Deus: stiu, dar cand alerg pe banda e ok. Pentru mine alergatul pe banda e baza, ca de mers la sala n-am vreme si acasa sa fac altceva ma ia o plictiseala grozava
Xio: nu s-a umflat deloc, doar ca ma jeneaza cand calc. Azi a fost mai bine. Maine incerc mers lejer pe banda cu genunchiul prins in fasa sa vad ce se intampla. Mersi de compliment.
Ele: de slabit m-am apucat la inceput de 2007 (de la 75 de kilisoare la 1.70m). Banda mi-am primit-o cadou de ziua mea in septembrie 2007 si de atunci o folosesc. In rest, ma mai prostesc cu sacul de box al sotului sau sar coarda sau fac abdomene. Am avut o perioada cand faceam pe banda zilnic, acum de 3-4 ori pe saptamana, 20-30 min la 15% inclinare.
Iulix: mersi. Distractie faina la nunta. Apropos de trezit, eu cafea nu mai beau de mai bine de un an, dar guarana ma ajuta tare bine.
Hanen: ma intrebasi inainte de a pleca in concediu ce fac cu sakura: inghetata e prima pe lista. Ca sa imit gustul, ultima oara am facut cu samburi de cirese zdrobiti.
Mi-am clatit si eu ochii cu pozele si mi-am dat seama ca toate arati foarte bine si se vede ca munciti pentru asta.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sal zanici .. nu ma dati la disparuti doar am fost un picut la conced ... siiii..sunt mandra toate de mine , caci chiar de nu am facut miscare de 1 sapt (si tare imi lipseste ..maine cred ca ma duc la sala 2 ore la rand) am intrat pe cel de-al 9kg dat jos..inca 8-9 si ajung ca deus

va pupacesc pe toate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

doar sa va spun duminica faina si v-am pupat

am si sport, dar nu am chef sa mai scriu:-))

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Mey fetelor, eu am o stare de agitatie, nu-mi gasesc locul, am un chef de curatat casa asta, sa o vad bec!
E clar ca-s dereglata rau...

Deus e gustos fresh-ul???
Merg sa-mi fac si eu unul, numai ca fara pepene galben, ca n-am asa ceva in casa...
telina de la congelator, ca nu am fresh fresh...
antistress, anti depression fresh-uri, cunosti?
combinatii benefice creerului...

Mephala nu-s innalta...ma rog nici f scunda, am 1,69.
Multumesc ptr cuvintele frumoase

Sotul mi-a spus sa ma intereseaz de o sala unde pot merge sa fac pilates sub indrumarea unui trainer...hmmm, ce l-o fi lovit oare?
pe de o parte ma doare inima sa-i las pe astia mici in casa si eu sa o iau spre sala, pe de alta parte, am nevoie de un pic de timp doar ptr mine...

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Nikole stiu ca la alte topice sar pe mine cele pro medici si medicamente....sa ma crezi pe cuvant ca am fost in papucii tai, moment in care totul era negru-gri si negru (sinucidere/divort/nu-s buna de nimic). Am fost la medic, am discutat si mi-a zis ca am nevoie de medicamente. Am avut un soc...nu vreau sa fiu dependenta de asa ceva, sa ma fac bine cu ajutorul lor. Asa-s eu, anti ... GIGI contra:-)
si am citit pana mi-au iesit ochii ca la melc...multe depresii, 90-95% sunt cauzate de diferite dezechilibre chimice...Am luat vitamine la greu, spirulina, vitex angus, 5-HTP, sport, plimbari, sport din nou, ...ai nu am luat nici macar o pastila de anti depresive.
Nu suntem toti la fel, nu toti reactionam la fel, dar nici nu cred ca toti trebuie sa luam medicamente. Cred din tot sufletul ca in noi avem mai multa putere decat stim sau decat cred / stiu medicii. Nu contest nevoia in unele cazuri...te rog doar sa te erijezi in propriul tau avocat si sa faci ce simti tu ca este cel mai bine pt tine! In primul rand eu te asigur ca trece! exista si bine si mult bine! ai puterea asta in tine doar trebuie sa-ti acorzi incredere:-)))

esti frumoasa, ai o familie superba...cauta-ti ceva nou in viata:-) orice, ceva ce sa te scoata din rutina - ce iti face placere.
ce-ti place tie cel mai mult? ce ai visat tu cand ai avut 20 de ani?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Nikole - si pe mine ma apuca curatenia cand sunt deprimata, am senzatia ca din acel punct trebuie sa incep sa fac ordine in viata mea:-)
da este buna ideea sotului, lasa copilasii ca doua ore nu patesc nimic daca mergi la sala

carina - uita de alergatul pe nisip, ai n variante de sport:-) banda inclinata la 10 grade, greutati la picioare de 2 kg si mergi pe 6 viteza cate 5-6 km:-)))) arhi suficient

georgia_c - la ce vrei sa ajungi ca mine? la 35 de ani?stai linistita ca si eu am puncte slabe...dar le tin secret

lumi - duminica faina

sa aveti o seara superba si o duminica frumoasa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Felicitari fetelor care isi fac timp de sala. Eu n-am fost niciodata consecventa in privinta asta dar in schimb fac miscare zilnic, 5-10 km de mers pe jos. De cele mai multe ori sunt cu bebe asa ca am de impins si la bicicleta si cum Tulcea e plina de dealuri, iar eu stau pe cel mai inalt, zic eu ca e suficienta miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mi-au plecat musafirii...sint obosita...ma duc sa ma spal si ma bag direct la pijama pentru 8 ore minim.
maine e o noua zi. in care voi avea timp sa exersezzzzz!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Dau o cafea cu cardamom tuturor doamnelor de pe topic.

Nu am mai apucat sa intru vineri seara sa va spun ca m-am apucat de Shaun, adica am reusit sa fac fit testul pe la ora 22.00. M-a omorat...am facut febra.
Ieri aveam in plan sa fac ceva cardio tot cu el, insa planul a cazut ca a trebuit sa merg sa imi spal toata bucataria in apartamentul nou, pe miercuri saptamana viitoare ne mutam si am inceput sa mut totul acolo.

Acum m-am trezit pe la 9 ca nu am mai putut dormi, beau o cafea, am papat o felie micuta de pepene rosu si vreau sa ma echipez sa fac un cardio inainte sa se trezeasca baby.

Mancare ieri cam putin, doar de 2 ore si o gustare, nu am avut timp de mai mult.

O duminica minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neataaa

Deus...mi-ar place..numai ca mai am o taruca si fac 36

va doresc duminica frumoasa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Buna dimineata

georgia_c - supereu peste 6 luni fac 36

azi, habar nu am ce facem...ne odihnim si ne simtim bine ceea ce va doresc si voua

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput