"Abdomen extra-plat (39)"
Raspunsuri - Pagina 11
Amina_Marina spune:
Citat: |
Sotul mi-a spus sa ma intereseaz de o sala unde pot merge sa fac pilates sub indrumarea unui trainer...hmmm, ce l-o fi lovit oare? |
Foarte bine, urmeaza-i sfatul, se gindeste cum sa-ti fie tie mai bine si sa te relaxezi, la sala e altfel,plus ca iesi din casa, ai ocazia sa te aranjezi, sa te imprietenesti cu fete pe la sala,iesi la o cafea, la o vorba sau maninci cu ele in oras etc.Este exact ceea ce ai tu nevoie acum.
Mie, sotul mi-a gasit pilates-ul, salonul de masaj, salonul de cofura, manichiura, cremele de fata pe care le folosesc acum , pina si lenjeria intima o cumparam impreuna, are niste gusturi de mama, mama
Saptamana viitoare e ziua lui si eu ma gindeam sa fac masa acasa cu vin, luminari etc..El zice sa nu ma chinui, sa ne punem la tol festiv si sa mergem la resturant frantuzesc ca-n SATC, dor noi doi.
Sotul tau psiho-emotional e foarte echilibrat, oameni din astia sunt rari, incerca sa tii pasul cu el.
Cu un barbat nervos, obosit, nerbadator si care nu prea se implica in micile satisfactii ale femeii, e cam greu.
Daca el zice.. hai la resturant, hai incolo, cumpara-ti aia, du-te la coafor etc..Basculeaza copiii la socrela si du-te , nu ezita. sa vezi ce relaxata te simti, in primul rind se duc gindurile negre.
Scuzati offtopicul!
iulix spune:
Buna dimineatza. Am o fataaaa... Dar m-am distrat si m-am dantuit!! Petrecerea a fost super, nesperat de frumos a fost pt. o nunta la tara; de la local care a fost decorat cu bun gust pana la meniu a fost super. Insa ceea ce a cam stricat cheful a fost la sfarsit cand s-a mai pastrat traditia cu strigatul darului ( un lautar se duce la fiecare masa si ia banii spunand numele celui care a dat si suma de bani data. ). La asta nu se astepta nimeni in conditiile in care la noi se da plicul cu bani pe care scrii iti scrii numele. Acum ma duc sa beau o cafea ca poate ma mai trezesc.
Va si o duminica frumoasa sa aveti!
iulix spune:
Hannen si tu esti superba!!
Nikole eu zic sa te duci sa iti faci timp si pt. tine!
Carina multumesc de urare!
Georgia bine ai venit din concediu! Ce mult ai reusit sa slabesti!!
Luminita sa ai si tu o duminica faina!!
Elaga cata miscare faci!!
Allure odihna placuta!
Deus multi ani inainte. Eu peste apoape 2 luni fac 23 de ani. Imbatranesc!!
Amina_Marina LA MULTI ANI! pt. sot. Si consortul meu e genul de om care se implica in ceea ce cumpar eu, dar pe mine ma cam deranjeaza acest lucru pt.ca nu suport ca eu sa aleg ceva si sa vina el sa imi zica sa iau altceva. Am o problema cu asta.
Ma duc sa imi fac baie ca sa scap de claia asta de par plina de fixativ. Am zis de poze ca pun dar am luat aparatul si nu avea baterie! Si mi-am dat seama la nunta cand am vrut sa il deschid!
Don't woryy, be hapyy!!
XIO spune:
Eu ieri am mancat niste praji si iar mi s-a facut putin greata...fir'ar sa fie
Azi am program de iesit in oras si sper eu sa repet ceva.
Iulix, pui odata pozele, sau ce tot faci?
Weekendul urmator ma duc si eu la nunta si nu stiu cu ce sa ma imbrac
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
iulix spune:
Xio voiam sa pun poze de la nunta de aseara dar nu am... Mai astepta pana peste 2 saptamani pana la urmatoarea nunta. Sper sa iti treaca greata curand.
emaaimee spune:
buna fetele,
si mie mi- s-a facut greata de la niste praji ieri.
ne-am jucat cu pisicii prin gradina.
acum fug in oras sa ii iau carti fetei si ceva mancare/fructe. am ochit si un pressure cooker, cred ca-l iau.
Iulix, 23 de ani si imbatranesti? fugi de aici. noi veteranele ce sa zicem. io nu imbatranesc deloc(sac): dupa 30 am tot 25 si gata. am zis. m-am oprit la 25
duminica placuta.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
carina spune:
citat din mesajul lui emaaimee buna fetele, si mie mi- s-a facut greata de la niste praji ieri. ne-am jucat cu pisicii prin gradina. acum fug in oras sa ii iau carti fetei si ceva mancare/fructe. am ochit si un pressure cooker, cred ca-l iau. Iulix, 23 de ani si imbatranesti? fugi de aici. noi veteranele ce sa zicem. io nu imbatranesc deloc(sac): dupa 30 am tot 25 si gata. am zis. m-am oprit la 25 duminica placuta. ALAPTATUL HELPLINE de piticotu' uriash m-am facut maricica Floricele frumusele POVESTEA MINUNII |
De la 30 incolo nu mai creste varsta ci anul nasterii
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Allure spune:
m-am trezit dar sint inca cu fata la cearsaf :)
la capitolul food for thought: http://www.youtube.com/watch?v=pu-8wGbWMro&feature=related
mi s-a parut o metafora reusita...din pacate.
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
z333 spune:
hello..astept sa mi se faca legumele si am timp sa scriu cateva cuvinte
am fost la cumparaturi(de mancare, in prima faza), darrrrrrr am gasit o rochie care arata super pe mine si surprise avea si reducere de la 100 de lei la 20 de lei..si tinand cont ca era singura marime XS am zis ca sigur pentru mine era sortita
e cam paietata, cred ca merge numai pentru revelion, dar tinand cont ca e mai ieftina decat vopseaua mea de par, ce mai conteaza
maine cred ca fac cateva poze in ea
dupa ce imi fac sportul diseara ma si vopsesc..nu imi permite bugetul sa merg la coafor, asa ca, ma risc
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
claucia spune:
citat din mesajul lui luminitaguba hello..astept sa mi se faca legumele si am timp sa scriu cateva cuvinte am fost la cumparaturi(de mancare, in prima faza), darrrrrrr am gasit o rochie care arata super pe mine si surprise avea si reducere de la 100 de lei la 20 de lei..si tinand cont ca era singura marime XS am zis ca sigur pentru mine era sortita e cam paietata, cred ca merge numai pentru revelion, dar tinand cont ca e mai ieftina decat vopseaua mea de par, ce mai conteaza maine cred ca fac cateva poze in ea dupa ce imi fac sportul diseara ma si vopsesc..nu imi permite bugetul sa merg la coafor, asa ca, ma risc *************************************************************************** I'm smilin' cuz I love it~ every day! Fitness is not a luxury, it's a necessity! http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related |
Abia astept sa te vad in rochita si vopsita! Oricum esti o frumoasa. Intrebare off-topic: sprancenutele nu le lasi mai grosute? Si eu le-am avut subtirele dar la un moment dat le-am lasat un pic mai grosute dar nu lungi ca la Albulescu, in fine, stia cosmeticiana si mi le facea cu o forma super care dadea un arc placut ochiului. INca mai am de crescut la ele! Nu la lungime cat la forma sa iasa ceva.
Stii ca esti o frumoasa si o slaba si o tonica!
Pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009