Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Happyjoy, o zi la noi e cam asa: pe la 6 se trezeste, mananca si doarme inapoi pana la 8 - 8.30. Pana ce ne dragalim, alintam, o schimb, se face 9. Iesim un pic la plimbare, facem popas de papica, si mai adoarme o jumatate de ora. Apoi, ne intoarcem acasa unde sta afara de cele mai multe ori pana cand tb sa manance legumele (13-13.30). Cat sta ea afara, mai fac un pic de ordine prin casa. Dupa ce manaca legumele, o plimb prin casa, ii dau diverse lucruri in mana sa le studieze, ii arat imagini din reviste, jucariile nu prea o impresioneaza.. Urmeaza somul de amiaza care e de maxim o ora jumate, timp in care fac mancare. Cand se trezeste mai papa putin laptic, si reincepem activitatile impreuna.. de ex acum sta langa mine pe canapea cat citesc pe aici si vorbesc in acelasi timp cu ea. Dupa ora 18, iesim iar in curte, unde luam la cercetat totul cu manutele. Pe la 19 mananca cerealele, si adoarme vreo jumatate de ora. La 20 intram in casa pt baita, masaj. Vine tati acasa, stam cu el la masa.. il studiaza in amanunt si ii zambeste intruna! Un pic de joaca cu tati si incepe maraiala de somnic.. Ii dau papica (21.30-22) si adoarme. In unele seri se mai trezeste sa pape o data, alte dati nu.. depinde. Ce mai facem impreuna: ii mai citesc cu glas tare ce citesc eu, ii cant, ii spun poiezii, mai dansez cu ea in brate pt entertainment.. daca nu doarme si tb de ex sa pregatesc cina, o iau cu mine la bucatarie si ii spun tot ce fac.. acum tai ardeiul, spal rosia, etc. si ea ma urmareste cu privirea si binenteles imi raspune cu zambete, gangureli.. dar daca se plictiseste, abandonez sectorul bucatarie si reincep plimbatul cu ea... cam asta e in mare.

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Pina la urma, doar crema si fondul de ten intra in contact direct cu pielea, eventual pudra, restul nu conteaza asa mult.

Pup!

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Multumesc pentru sfaturi Vladi. Parerile noastre coincid. Eu am optat pentru all Clinique pentru ca am tenul sensibil dar sa stii ca am folosit si eu Rimmel-cel clasic roz cu verde, cumparat din duty free-uri este excelent. La fel rujurile Bourgeois sunt excelente iar la farduri de ochi-eu nu folosesc, tot asa sunt de acord ca nu merita investit mai sus de L'oreal sau Rimmel sau Seventeen.

Deasemeni atentie la lacurile de unghii. Cumparati numai marci consacrate chiar daca nu va dati de multe ori. Cele no name au componente periculoase pentru sanatatea unghiei si a pielii.
Exista la Burgeois sticlute mini cu lac de unghii.

Eu recomand Orly si OPI.

Pentru cine are ocazia, la noi nu se gaseste in Sefora dar se poate comanda de pe Starwberry net cel mai bun concealer Laura Mercier. Un blush divin Nars in nuanta Orgasm.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Multumiri din suflet mamicilor care m-au felicitat de ziua mea!!! Primesc felcitari tot anul (glumesc)nu e problema de intirziere.

Vladi ce ochi mari si curiosi are Florian!!! Eu am crezut ca citesti la inceput. Trebuie sa iti spun ca te pricepi la povestit si ai inflexiuni tare dulci!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Lara ce draguta esti !!
Am fost o singura data in Londra, in Noiembrie, si mi-a placut. Nu ma supara ploaia si frigul si apreciez cind nu e sezon turistic :)
Cit alaptez nu ma misc decit daca e musai - de ex am un Paris de facut prin octombrie. Dar dupa aia as veni, te anunt eu :)
Adresa mea de mail e vladi.vladimirescu pe gmail , pt poze ... :)

Erina tu nu ai nevoie de sfaturi de machiaj, ca te-am vazut live la Euroclinic :) Iar tu m-ai vazut si mai live, fara urma de machiaj, smulsa la par etc, asa cum sint de o vreme incoace zilnic ... sorry! :) - si t erog no comment la asta, ca ma enervez daca zici ca aratam ok, chestii din astea de PR - le urasc, zau! (tu esti normala, eu sint dusa cu sorcova, dar lasa asa, ca mine :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ramy - eu as lasa afta sa vad daca evolueaza cumva. poate e o basicutza care trece de la sine.
Glicerina boraxana nu as da, scrie pe cutie ca nu se da copiilor sub un an. As incerca cu glicerina simpla sau glicerina cu stamicin daca cea simpla nu face nimic. Stamicinul e antimicotic dar e amar rau.
Aftele se pot lua dupa legume, fructe, iarba daca a pus manutza si a bagat in gura dupa. Lapte crud sau braza de tara din lapte nepasteorizat ..dar nu cred ca e cazul.

bumbitza- zici ca doar atat ii dai? Eu ii dau la fel dar din joi in paste deci nici macar atat.

Vladi - wow imi place cu explici.
Si eu folosesc rimelul roz cu capac verde de la maybeline. Pacat ca nu se mai gaseste la noi . Farduri si pensule sunt super cele de la MAC. Farduri acesibile ca pret mi se par si cele de la Seventeen.
Rujuri si mie imi plac cele de la Bourgeois, mai ales cand prinzi o oferta. din pacate buzele mele nu accepta Loreal, avon sau o alta firma mai ieftina.

Si eu am pus farudrile de o parte pt ca o umblu pe Maya de tot ce am pe fata. Si asa seara ii are numai sclipici in cap de la rujul meu
La mine ar dura cam 10-15 minute sa ma machez ca la carte cu tot cu fard de ploape. Prefer sa nu ma grabesc , decat sa fac ochii asimetrici si s-o iau de la capat mai bine stau si pe fac cu grija.
AAa si mai imi plac turorialele dupa youtube. Pe mine m-au ajutat, nu stiu mereu ce culori sa combin ca sa obtin efectul dorit

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetelor!

Ieri, am fost la cumparaturi, si-am ajuns tarziu acasa, asa ca am de recuperat cateva pagini bune.

Ne-am luat si AC in casa..abia astept sa-l monteze.
Uitasem ieri sa va zic ca de 2 zile mi-a venit CM. Nu putea sa vina m tarziu..asta e..asa mi-a venit si la Ioana, pe la 4 luni -4 luni jum. de la nastere.

Din ce-am citit capitolul trecut:
happyjoy banuiesc ca pe luna August vom primi indemnizatia in Sept..pt ca nu e terminata luna.
semnatura!
CoriMami de la 6 luni se da salteaua cu un nivel in jos..dar daca se ridica, ai facut bine ca ai dat-o in jos.

..si tot pt ieri urez LA MULTI ANI , sarbatoritilor: Alessia Stefania si Sara!

si din capitolul asta si revin!
Oanaiacovita multumim pt capitol!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

M-am linistit atunci..daca pediatra zice ca-i ok, o cred pe cuvant

Honey, eu glicerina simpla nu am gasit pe nicaieri, doar boraxata :( si combinatia cu stamicin/nistatin tot cu boraxata am gasit...toate farmacistele mi-au zis ca se gaseste f greu

Elba, azi i-am dat a doua oara chamomilla aia, isi musca buzitele, vad ca acum doarme linistita, deci ceva ceva tot cred ca face. Multumesc de intrebare

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

nibi_niki felicitari pt !
ellanik La multi si fericiti ani!
oanaiacovita si eu puneam poze dar data nu se schimba..bine ca ne-ai zis.
Vladimirescu am vazut filmuletul..ce atent era Floricica si ce ochi mari facea..
L-a vazut si Justina, o tineam in brate.

Merg sa o schimb pe Justina si m citesc daca ma va lasa.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Am adormit-o pe Irina si am intrat sa mai citesc din urma...

Oana am vazut cum isi alina Eric dorul dupa Mariuca... da vezi sa nu il prinda si sa fie geloasa!

Vladi am vazut si filmuletul cu Floricica. Ce ochi mai are si ce atent te asculta!!

Ella felicitari pt pamant si cei patru ani de casnicie. In sfarsit vei scapa de soacra... Vroiam sa iti mai spun ca sotul tau aduce cu fratele meu, numai ca el nu isi lasa barba.

Sanzi asa deci, s-a dat vampirul la Mara.. Bravo pt atitudinea luata!!

Astero imi pare rau prin ce a-ti trecut ieri. Nici eu nu stiam ca marul constipa.. am sa-l evit cel putin pt inceput.

Andra a recuperat f bine Ianis. Felicitari si distractie placuta la munte in WE cu sotul!

Rebiana nu mai povetsesti nimic de Mara? Sau te pregatesti pt scoala? Btw vroiam sa iti scriu de mai demult ca port acelasi nume cu fiita.. asa ca mii draga un pic mai mult!!

LA MULTE LUNITE IEPURASILOR SARBATORITI AZI!!

O zi buna!!

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bumbitza- eu am gasit la sensiblu. In general farmaciile care fac preparate asa ar trebui sa aiba: glicerina simpla. Nu prea vor ei s-o vanda, dar daca insisti iti da.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput