Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am venit si eu acum de la dr cu blonda, m-am dus preventiv ca sa stiu ce sa iau la mine pt ea in Bulgaria si in Canada.

Ce vroiam sa va zic si voua e ca m-a avertizat foarte serios ca din BG au venit foarte multi copii cu rotavirus, unii din ei spitalizati din cauza varsaturilor si diareei.
Mai naspa e ca de transmis se transmite prin aer...

Cred ca o sa-mi iau o farmacie intreaga cu mine, sper sa n-avem surprize.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

acum ca am recuperat ce s-a scris in ultimele 2 zile, sa ne dam si noi cu parerea :

multumesc tuturor pentru urarile primite de ziua mea

annya sunt de aceeasi parere cu restul mamicilor, nu cred ca o sa fie o problema drumul de 500 de km, daca Raducu e cuminte in masina o sa vezi ca nici nu stii ca e acolo noi am mers din Contanta la Tragu Neamt, a durat cam 9 ore drumul, cu opriri sa ne clatim ochii si sa servim masa, trecere cu bacul, mers usor ca sa admiram peisajul si Ianis a motait aproape tot drumul

lara Sara e superba si jo de asemenea

happyjoy mandra ta este sublima in poza cu turban, juri ca-i turcoaica

oana da Ericutu' chiar se consoleaza cu melcul, nu gluma cat e de scump nu mai zic, ma tot repet de vreo 6 luni incoace

vladi ai un Floricica tare frumusel, este o miniatura a unui prieten de-al meu din clasa a IX-a la vremea aceea mi se parea ca are cei mai frumosi ochi din lume, Floricica al tau l-a intrecut

kossir pe unde umbla?

denisa ma bucur ca-s bune vestile despre Maya. pozele de la munte sunt f faine, in poza nr 5 am realizat cat de mult seamana Maya cu tati aaa, si inca ceva, la tine asa dragute sunt toate bidoanele turtite ai o frumusete inocenta, esti un copil cu copil

andira si eu i-m zis denisei ca seamana putin cu sotul ei si denisa nu m-a aprobat, de m-a facut sa cred ca am orbul gainii

marsy incepe cu carnita de pui (piept, apoi poti si pulpite), iar ficatelul eu l-am dat cum la 7 luni, DAR dr mi-a dat voie sa il introduc doar daca este pasare de curte. stii ca in ficat se gasesc cele mai multe toxine si la ce mananca puii de ferma ... mai poti astepta putin.

mihaelagrosan stiu ca nu imi este adresata intrebarea legata de diversificare, dar aceeasi problema am avut-o si eu cu ianis, era f slabut cand am inceput si prima masa introdusa a fost cea de la ora 10, fructe pasate cu faina de orez si rezultatul a fost ok, pishti al meu a luat exemplar in greutate. masa de cereale a fost ultima diversificata, dupa vreo 2 sapt de la prima lingurita de papa

mai am d recuperat, dar trimit ca iar fac niste mesaje de neam-prost

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ai mai Andra ca a zis doar ca avem amandoi fata ovala ca in rest nu prea semanam: el are ochii mari eu mici, el are buze mari eu normale, are cearnane eu nu

Oana- tare Eric cu melcul. e destul de mare melcul dar vad ca e fortos.
Cate grade aveti in casa?

Nu mai stiu cine zicea ca nu a vazut pozele de la munte. sunt la semnatura mea, nu sunt pe contul comun

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Clar! Nu m-a lasat sa citesc, ba ,mai mult nu stiu ce sa ma fac cu ea ca tot la 2 h vrea laptele.
Abia pot sa o tin 30'-1 h..i-am marit si cantitatea de lapte - 180 ml.
A dormit 1 h (16:30 a terminat laptele si-a adormit-17:30)..sa vad cum o tin pana la 19:30.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Am o intrebare: a facut cineva vaccinul impotriva rotavirusului? Cat costa? Am inteles ca se face pana la varsta de 5 luni.
Iris mai are 9 zile si face 5 luni, deci nu stiu daca sa ma grabesc sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

VOI STITI CE GRUPA DE SANGE ARE IEPURICUL VOSTRU?! !

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Cred ca A2, ca si noi tot A2 avem.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Nafi - stiu ce grupa au Irina si Nati (0 neg si A neg), dar Iris nu stiu, si chiar mi-e ciuda ca n-am apucat sa-i cer medicului neonato la nastere.
O sa i-o fac cu prima ocazie, nu de alta dar are RH-ul neg, si prefer sa stiu daca are ca si Irina cea mai naspa combinatie - 0 neg (noi avem o lista de contacte cu grupa asta, in caz ca Doamne Fereste, e nevoie ).

Dar stai calma, asta se face imediat, daca chiar e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Andira, mie mi-a zis pediatra ca vaccinul se face pana in 6 luni, contine 2 doze si daca vroiam sa-l fac prima doza trebuia facuta pana-n 4 luni...nu stiu acum ce sa-ti zic.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Andra mersi de raspuns. Bineinteles ca e binevenit. Si ai inceput cu fructe si apoi ai adaugat cereale sau invers? Ma bucur ca Ianis a luat bine in greutate dupa ce ati inceput diversificarea, ca eu mereu am auzit ca de obicei daca nu creste bine cu lapte, nici cu solide nu creste mai bine. Sper sa fie asa si la noi, dar mai asteptam inca, abia sambata face 5 luni. Voi la cat ati inceput?

Am vazut si eu toate pozele cu iepurasii, toti fara exceptie sunt extrem de frumosi si scumpici. Trimitem pupicei tuturor.

Si noi avem oarece probleme cu adormitul. Adoarme greu mai ales dupaamiaza si doarme f putin legat. Maxim 1 ora, in general 30 minute. Mai mult imi ia intr-o zi sa o adorm. Pe cand ma apuc sa fac ceva se trezeste. Acum a dormit 2 ore si deja mi-am facut ganduri

Cand aud cum dorm ai vostri pe masina... Angela nu doarme mai mult de 1 ora niciodata. Elena stiu ca la varsta asta dormea dusa. Ar fii foarte greu cu ea la drumuri lungi.

Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

miruna referitor la cereale, am tinut cont sa fie cantitatea pe care trebuia sa i-o dau (130 ml, 150, 180 ... in fc de varsta) iar consistenta i-o potriveam pe gustul lui fara sa ma uit pe cutie cata apa, cate linguri ... bla, bla, bla.

nafi wow ce grasalan e veveritzul, atat are ianis la 7 luni, 7600 gr btw, eu sunt f multumita, la cat de transparent era cand l-am nascut, acum mi se pare urias

niki felicitari Mariei pt dintzoc, faceti cinste

ella felicitari pt teren fata daca te supara soacra-ta de maine ai unde te muta, cu cortu', asa e, da'-i pe pamantu' tau, na! tare rau dl Geo, da' rau de tot!

vladi Floricica e superb, are niste ochii (stiu ca ma repet) si sa stii ca la fel de atent, cu ochii mari si limba scoasa te-a scultat si Ianisu' meu ce ai vazut la parau

cori pup petala ochioasa

ramy Briana mi se pare ca seamana putin cu Ianisu' asa cu parul mare e o frumoasa

snzi da' unde ai gasit-o pe asistenta aceea tafnoasa, ca pe la clinici private nu prea am vazut asa nesimtire la personal

alina offf, ce mila mi-a fost de micuta Asteropi cand am citit ... va pup pe amandoua sa treaca suprarea

ella uitasem, la multi si minunati ani alaturi de sot, de geo, nepoti si stranepoti!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput