Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
andira spune:
Aa, si mai am o intrebare: cam cat de lungi sunt bebelusii vostri la 5-6 luni? Cred ca am facut o eroare de calcul cu hainele lui Iris...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
oanaiacovita spune:
Seara buna!
AM fost si eu la gine sa imi fac un Pap si sa il duc pe Eric sa cunoasca prima figura ce a vazut-o pe lume.Au fost fascinati unul de altul. Apoi ne-am plimbat prin parc, pun imediat poze.
Ami vedem noi cum ne-om fofila cand se intoarce noruca. Sper din suflet sa ajunga pe la cluj.
Andra tare bine a luat Ianis in greutate.
Chiar, mi-e dor de Carmen si de Roxi!
Denisa 24-25 de grade avem. De ce?
Andira eu nu am facut rotavirus. Bebe meu avea la 5 luni 67-67 cm. Acum nu stiu, vedem luni. De ce intrebi?
Miha noi am inceput cu cereale la masa de la ora 18 pentru a se invata cu lingurita. Apoi cam dupa 2-3 sapt am trecut la piure de legume la ora 14 si apoi la fructe la 10 dim, care ulterior le-am mutat la 18 ca dimineata nu mi le manca. AM renuntat la cereale cu lingurita in favoarea celor in sticluta la ultimul bibe pentru ca nu se mai satura si mi se trezea noaptea sa pape. Mi-am zis si eu experienta.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
GabyHila spune:
Hey fetele,
Multumesc de vorbele bune de ieri. M-am lamurit ce am cand m-am trezit in mijlocul noptii cu o migrena cumplita.
A dormit tati cu ea si m-am putut odihni.
Maine dimineata tati pleaca cu motocicleta in Spania, urmand ca noi sa zburam luni dimineata. De maine ma apuc si eu de bagaje desi nu am nici un chef!!
Am vazut si eu acuma ca inca un bebelus s-a dus inspre ceruri! Dzeu sa il odihneasca si pe ceilalti la fel!! Doamne tine-i pe ceilalti si fa-i sanatosi! De sistemul sanitar nu mai comentez ca MI-E SCARBA!!!! Mi-e scarba ca am platit cate 700 de lei in FIECARE LUNA din salariu si se duc pe apa p...ii!! sa imi scuzati va rog frumos vorbele dar mi-e rau in tot corpul de sila si de scarba!! cat despre senzori de fum anul asta pun! cat o fi feeling de glob eu pun! oricum, daca mai suntem in Romania data viitoare cand nasc copilul nu mai pleaca de langa mine fara sa fie cineva din familie cu ea! oricum, daca ar fi dupa mine PLUTON DE EXECUTIE ar scrie pe personalul care s-a uitat cu mainile in solduri cum ard copii!!! SA FIE INCHISA CU CHEIA SECTIA DE REANIMARE??? I-as omori!!!
Va rog sa primiti urari tarziu:
Erina Andra Roxana sa fiti sanatoase si fericite! sa va bucurati de copiii, de familii si de prietenii care va sunt alaturi!
Briza iti urez de astazi LA MULTI ANI pentru ca fiind cu bagaje uit sigur!!!
Am vazut intrebarea cu ficatelul. Orice mananca puii trece prima data prin ficat, dupa care se duce in carne. Cum puii sunt hraniti exclusiv cu furaje si hormoni de crestere (cei de crescatorie) eu nu i-as da nici dupa un an. prefer sa ii dau supliment de fier in loc de ficat de la pui din crescatorie! Ouale la fel!
Andira stiu ca Rotarixul se face al doilea rapel la 6 luni! cred ca e tarziu! dar suna oricum si intreaba! Distractie faina la bulgari!
Ella felicitari pentru teren!!! sa dea dzeu sa fie gata repede casa si sa aveti bani sa o intretineti!! poate nu ar fi rau sa va ganditi la niste panouri solare sau sisteme alternbative daca tot stati in soare!! Aaaaa si dupa cum spuneam: baie mare, dressing pt 3 dulapuri mari, loc pt pantofi si bucatarie cu hota din aia sa te aspire si pe tine! mi-a placut si sistemul de aspirare centralizata si acuma daca ma gandesc ar fi iesit mai ieftin pe viitor decat sa schimb cate un aspirator la fiecare 2 ani!
Sanziana imi pare rau de experienta cu asistenta aia! eu le-as bate!! nu ma nimeresc oare eu una cu o crizata din asta sa ii scot fitele din cap??? mama mama.. la ziar m-ar da!!!:))
revin ca am scris cat neamul prost...
Ramy77 spune:
Buna seara,
Raportez bebelina supermaraita,nu-i e bine nicicum, sta 5 minute mai linistita si o luam de la capatAsa a fost toata dupa amiaza,deja sunt zombi, daca asa face si la noapte...
GABY,drum bun lui Boga, sa aiba grija de el,sa ajunga cu bine. Ce face Joy, e ok acum? Astept inca SMS-ul ala...am vrut sa te sun azi, dar cu Briana n-am reusit sa fac nimic, nici n-am mancat azi ca n-am apucat...cred ca mi-am incalzit de 4 ori mancarea...pana la urma am lasat-o baltaSpor la impachetat
oanaiacovita spune:
Am pus poze. Fug ca maraie.
Noapte buna.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Este cred, normala valoarea hemogramei la voi. Nu cred ca este o regula dar asa am inteles ca la bebelusii care s-au grabit sa vina pe lume fierul este un "must". Altfel, La multi ani fericiti puiului care a crescut asa mare, auzi, 4cm. Bravo si Ileana si Kira Maria (11.03.2010) http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira# |
da, stiu, de aceea luam fier de cateva luni, da' uite ca tot nu avem cat trebuie
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
CoriMami spune:
Seara buna, va zic si eu epuizata.
Azi am avut o zi tare grea, avand in vedere ca eu care sunt o mare fricoasa la volan a trebuit sa-mi iau inima-n dinti si m-am dus sa vaccinez copilul BCG la Medlife (acolo m-am enervat ca la aripa de pediatrie nu era rampa, toti parintii carau carucioare de zor pe un set de trepte inalte..creer nu avem). Pfiuuu..ce m-am consumat! Dar ne-am intors tefere acasa
Nafi - eu stiu grupa de sange a copilului pt ca am cerut explicit la maternitate (Universitar). Mi se parea de bun simt sa o faca ei, si cand am citit fisa de externare si nu scria nimic...atunci am cerut. Ne-a mai tinut o ora si s-a rezolvat.
Fetelor, multumesc mult de vorbele bune la adresa pozicilor noastre. Honey da, Petala e o tipa serioasa si culmea inca cu ochii albastri spre stupoarea noastra care in toate neamurile ii avem caprui...
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
iliraluca spune:
Andira,
Noi am facut Rotarixul dar exact nu mai stiu cat a costat, cred ca vreo 340 ron. Ideea este ca pediatra noastra este disperata sa il facem, cum ne vede ne intreaba daca am facut Rotarix asa ca nu aveam cum sa scapam. Eu am vazut si bebelusi mai mari care faceau dar nu pot sa iti spun ce si cum exact.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu andra LA MULTI ANI! Wow, ce crestere frumoasa, e mai mult decit dublul a ce crestem noi :) Anemia ai s-o rezolvi tu cumva, iti tin pumnii! (ai bagat carnita la supa? daca nu, e momentul. carne rosie de vitel e mai buna decit pui, are mult mai mult fier.) mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
am introdus-o pe cea de pasare de curte la 10 zile dupa inceperea diversificarii, altfel din piure de legume chior avea acum minus 800 de gr
carnita de vitel am introdus-o acum vreo 2 sapt, iar de maine incep sa ii dau branzica de vaci si apoi iaurtel facute in casa
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
babyangel spune:
Salut toate fetele,
Bumbitza, Greenfrogm-am linistit sa aud ca nu numai Codrin o ia pe ulei la adormit . Dar la mine nu e vorba de somnul de seara..e vorba de cele reprize de somn de peste zi, pt ca de cand papam mancarica , nu mai are sticluta cu lapte la care adormea mereu....Asta este! dar sper sa fie o faza trecatoare!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a