Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
nafi spune:
ANDRA _S- ricky e intr-adevar cat un tauras!la 3 luni jumate avea deja 67 cm! dar s-a nascut si mare , aproape 4 kg si 53 cm. in familie avem gigantii nostri...fratele meu 1.94, strabunicul ,,care era lipovean,, 2.05 m..asa ca are cu cine semana.
Fratilor . nu mai stiu ce sa-i fac veveritului ca m-a terminat zilele astea! si eu sunt zombi! e agitat si plange fara un motiv anume. azi a facut un pic diaree si mai nou de cate ori il iau in brate sa-l linistesc ma musca de fata!
Sa fie dintii? sa incep sa-i dau cu gel ceva?|
Mersi ptr raspunsurile cu grupa de sange! m-am lamurit acuma!
O noapte linistita va doresc!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
babyangel spune:
Andrutzo, dar ianisul tau chiar si-a propus sa ajunga pe toata lumea din urma?? Ba sa ne si intreaca??? Ambitios baiatul, nu?
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Nafi,daca nu e obosit , e forte posibil sa fie de la dinti. Urmareste simptomele: scaune mai moi, tentinda de a musca, posibile stari febrile, balosenie maxima si nervisori! cam asa se manifesta eruptia dentara ...Poti sa-i dai geluri sa vezi daca se simte ameliorare!
Andira, bebelicul meu de 5 luni(maine) are 72 cm si 8 kile si un pic. Cam urias, nu? dar cred ca urmeaza o perioada de stagnare in inaltime.
In alta ordine de idei, de 3 zile ne luptam sa scoatem ultima masa de noapte, de la ora 5.Nu e deloc usor, si mai mult de ora 6 si 15 minute nu am reusit sa-l tin...dar merg inainte si sper in cateva zile sa se obisnuiasca!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
iliraluca spune:
Vladi,
Am uitat sa iti multumesc pentru raspunsul elaborat. Cred ca as avea nevoie de o lectie live
Denisa,
Eu nu gaseam pozele. Le-am vazut, Maya e o minunata, cum trage ea tot de pe masa. Tu esti chiar f f tanara, cred ca ti s-a mai spus ca un copil cu bebelus. Foarte tare, pastreaza-te asa, nu o sa trebuiasca sa te chinui sa te integrezi in cercul de pustoaice al puiului tau.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Andira, bebelicul meu de 5 luni(maine) are 72 cm si 8 kile si un pic. Cam urias, nu? dar cred ca urmeaza o perioada de stagnare in inaltime. |
Mamaaa, un mic urias!
Deci inseamna ca am comis-o. I-am luat haine lui Iris pentru septembrie de 68 cm (muuulte!!), pt ca o prietena care are un pitic de 1 an imi spunea ca ea ii cumpara haine de 74 cm.
So mi-am zis eu ca 68 e suficient. Si na ca masurat-o azi la dr, si ea are deja 66cm! Asa ca ea e in grafic, cealalta fetita era micuta.
Of, si ce de hainute cu maneca lunga am luat...
Oana - multumesc pt raspuns, de-asta intrebam
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Babyangel stai ca m-ai bagat in ceata cu dimensiunile astea.
Eu ziceam de a mea ca e mare, dar Codrin deja o ia de departe...
Il mai alaptezi sau e pe LP?
Ah, hai ca m-am uitat si la greutatea de la nastere, e mai bine de 1 kg diferenta intre ei, m-am mai linistit . Hm, si vreo 7cm diferenta... deci suntem in grafic...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ioanact spune:
Sunt epuizata..nu stiu ce sa ma fac, dupa 2,5 h..tipa, nu mai are stare : nici in brate, nici in scoica/carut..si pana la urma cedez si ii dau laptele. Ca si Eric al Oanei adoarme dupa laptic (max 1h), dupa care iar o luam de la capat..ii dau si ceai/apa, daca nu e lapte nu am facut nimic.
Azi a baut 850 ml..stiu ca pana intr-un 1 l de lapte e bine..dar e vb de distanta intre mese.
Edit: i-am dat 2 mese de 180 ml de apa + masurile de lapte au rezultat 200 ml.
Ca tot intreba cineva (scuze, ca nu am retinut), cam asa ne petrecem noi ziua..bineinteles si Ioana cu pretentiile ei.
M rau e cand doarme Ioana, ca tb sa fac in asa fel incat sa nu o trezeasca Justina.
Ea doarme 1,5-2 h.
..in timp ce doarme Justina imi pot face treaba..sunt contra timp..totul pe fuga..ca daca s-a trezit nu m pot face nimic (asta cand sunt singura), cand e sotul sta cu ea.
Ca tot ma laudam eu ca mananca si doarme.., de fapt si acum la fel face numai ca vrea sa pape prea repede.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
sanzi spune:
Andra, nu era la privat, la stat. Nu prea stiam ce cabinete sunt in Moreni.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
Lara spune:
Seara buna fetelor
Ce s-a intamplat astazi cu copii astia? Si Sara a facut mofturi astazi, ca niciodata. O fi ceva in.. atmosfera? Ca doar suntem in colturi atat de diferite ale lumii.. e ciudat
Vladi, eu ti-am trimis deja PM cu un link, sa-mi spui daca ai primit.
Va multzam mult de aprecieri pt fiimea, e o dragutza, stiu Numa` ca se cam face ca o bulina, i se tot rotunjesc falcutele alea si trebuie sa o pun la mai multa miscare, ca aici e concurenta mare, sunt numai fete fine si frumoase
Va las, o noapte buna si copii cuminti si linistiti!
sanzi spune:
Am primit si noi rezultatele la analize, scaunul e ok, fara paraziti, in urina au gasit flora, dar au zis ca sigur am contaminat eu proba si am atins si de kk (sigur am facut asa, ca le-a facut pe amandoua odata si nu stiam ce sa iau mai repede). O sa o repet, sa fiu sigura. Oricum, infectie urinara nu cred ca are, nu s-ar manifesta macar cu febra? Scadere in greutate, ceva?
Am fost si la ORL, sa ma linistesc eu cu dopul de ceara pe care banuiam ca il are. Nu are nimic, mi-a zis dr ca are ceara mai multa in urechea stanga, dar nu e dop si se elimina singura, daca o las in pace. Oricum, a tipat acolo...Era vesela, ok, dar cand am intrat in cabinet, dr avea un fel de lampa, nu stiu cum sa o numesc, la frunte. Adevarul e ca arata un pic a extraterestru. Mara a studiat-o vreo 10 secunde, dupa care a inceput sa planga, dar tare, tipa efectiv si ii curgeau lacrimile. A plans continuu, nu s-a potolit decat in masina (probabil s-a convins ca plecam) si a suspinat tot drumul. Mititica, ce fi fost in mintea ei!?
Aaa, si pe mine ma musca de fata, desi nu are dintisori, dar eu prefer sa ma laud ca ma pupa.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#