Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ioanact, nu o avea un puseu de crestere, de mananca des? Si Mara a avut faze din astea, cand manca non-stop, ii treceau dupa cateva zile.
Vladi,am vazut cu Mara filmuletul tau, tare i-a placut povestea, nici nu misca, dar Floricica e cel mai tare! Ce interesat era, cum iti sorbea cuvintele!! , ai doi baieti superbi.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTE LUNITE SI ANISORI , sarbatoritilor de azi : Ianis Stefan, Isabella Katy si Riccardo!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Ioanact, nu o avea un puseu de crestere, de mananca des? Si Mara a avut faze din astea, cand manca non-stop, ii treceau dupa cateva zile.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Ce puseu de crestere, ca asa mananca de ceva timp.
Efectiv, nu mai pot..sper sa fie puseu si sa treaca..sa pape si ea macar la 3 h.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

SANZI si eu tot asa ma laud cand ma musca fii-mea de fata sau nas...ca ma pupa
si culmea ca ii simt si dintisorii e asa de dulce..nu mai pot dupa ea.
de fapt cum facem...mai intai o pap eu pe la gat si mama mama ce ii mai place si dupa scoate un chiot de bucurie si da sa ma pape si ea de obraz sau nas...ce nimereste, de ma baloseste toata
am facut si poze dar nu stiu cand o sa ma invrednicesc sa pun

BRAVO IANIS ce bine a luat in greutate
ANDRA mersi..pupici si de la noi

LARA multumim pt gandurile bune numele lu fii-mea(asteropi) e al soacra-mii.iar ioana al mamei mele aici asa e traditia, sa pui numele parintilor , copiilor tai.nu e musai, normal, dar si mmie mi-a placut numele asa ca n-am ripostat.
mie imi place f mult Karina, asa ca daca urm bebe va fi iar fetita(eu tot fetita imi doresc) o sa o cheme KARINA MARIA

AMI84 nu evita sa ii dai mar deloc....incearca cu un sfert mai intai si daca vezi ca se constipa, atunci las-o cateva zile.
eu sper sa nu aveti probleme..

ANDIRA noi avem 68cm eu mereu ii i-au mai mari.de ex am luat pt nov-dec cand va avea 9 luni ,am luat pt 12 luni
pt ca am primit cadou rochite pt varsta ei si ii sunt mici

va pupik
merg sa ii dai bibe si la somnic iar
nb

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite iepurasilor de 20: Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi).).

Eu is tare nostalgica. Nu imi vine a crede ca puiul meu face maine 6 luni. Vai ce trece timpul si acusica o sa fie mare si nu o sa ma mai lase sa il smotocesc ca acum.
Dimineata era agitat si l-am luat langa mine in pat, si-a bagat capul in pieptul meu si asa a dormit pana eu am amortit si am plecat. Mi-era teama sa si respir sa nu il trezesc cumva.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Apropo de maraieli, e Marte retrograd zilele astea, asa ca rabdare si tutun(pentru cine foloseste ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

na ca m.am intors! :))) iarba rea nu piere

oana
m.am vazut cu denisa si maya sunt niste frumoase
gaby rebiana mi.au tinut de urat la telefon :))

imi cer scuze nu m.am intalnit decat cu denisa pt ca pe toata durata "vacantei" am avut un chef nebun sa ma droghez asta cand am aflat ca nu pot schimba biletele decat cu vreo 500 euro de persoana...de banii aia ne internam toti la euroclinic in caz de ceva :)

ce e important copii au fost bine, ba chiar mai mult decat bine, silvana a mancat ca porcu, de curiozitate am cantarit.o cand am venit si are 7200 kg, probabil ca apa aia de la humana o fi de vina
si ma minunez in gand ce copil rezistent poate fi , asta avand in vedere ca are 4 luni si a avut contact cu copii cu bronsiolita in avion si la sol, cu varicela cei din parc unde se juca ivan, ca ivan se tavalea in parc in mizeria din spatele blocului si.i punea mana pe gura, ca leo, mama si tata au avut ceva gen rotavirus si nu i.am ferit deloc , iar astia doi nici macar un muc n.au avut, de fapt silvana, ivan a avut niste bubite de la caldura si am fost cu el la medlife parca ii zice

am recuperat in fuga , cand mai am timp vreau sa vad pozele si sa mai scriu din ce.mi aduc aminte

mi.a fost dor de voi, de zara, HM si centrul comercial de aici

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Roxiiiiiiiiiiii
Ma bucur mult ca esti iar cu noi si ca per ansamblu a fost bine in Ro. Asteptam poze.
Pupici la Silvana grasunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!

Am dat toate produsele de la bazar. Sunt fericita. Acum mai astept unele de la o colega de la albinutze sa nu-mi ies din mana. Glumesc, dar vreua sa fac tot ce pot sa strang banuti pt bebe Siluan mic si dulce
L-ati vazut cat de frumos e??
http://news.webshots.com/album/578356484jfSJtf

Andira - mi-am amintit ca spuneai ceva de niste ghetute puse la bazar, pe care le-a vrut nimeni..
Cand pui ceva la bazar, treci si pe la "bazar umanitar" si trece acolo link urile cu produsele nou adaugate. Majoritatea celor care cumpara urmaresc subiectul acela si vad ce se adauga nou. E cam greu sa cauti in tot bazarul sa vezi ce e nou, iar obtiunea unde ar trebui sa-si arate ce produse au fost nou adaugate nu prea merge.
Nu stiu unde si care sunt ghetutele de la tine ca puneam eu link ul pt fete. Chiar stiu ca se cautau ghetute dar nu mai retin ce masura.

Lara- urata si cazatura lui Jo. Eu am vrut s-o iau pe Maya fara scoica din baie, asa faceam de obicei. Dar in seara aia eram obosita, sotul dormea deci nici o sansa sa ma ajute . A zis hai s-o iau cu totul ca sa nu mai ramana scoica in baie

ce mai vroiam sa zic.....

Aaaa Roxi - welcome back.... bine ca ai venit, asa mai vb si noi ca in romania pauza.
Ce draguta esti tu , auzi niste frumoase, eu nedormita si fimea cu catamai cucuiul
Ai mai ca Romania e frumoasa ( pacat ca-i locuita )

Oana- intrebam de grade pt ca observ ca bebelusi vostri sunt mai imbracati decat Maya. Noi avem 26-27 C .
La 24 C eu imi pun panataloni lungi. Nici nu vreau prea rece ca lesinam cand iesim afara.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi - ce apa humana , ca la noi nu are efect. Cred ca de la aerul cald s-a dilatat la caldura (glumesc)

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput