Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
greenfrog spune:
bumbitza la farmaciile dona gasesti glicerina cu stamicin.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
greenfrog spune:
andirala 5 luni si jumatate Petru avea 71 cm.
mamica de Piscotel
oanaiacovita spune:
Denisa dar nu atatea grade fac eu in casa, la noi s-a racit binisor. Afara ziua temp ajunge abia la 27 de grade. Nu am mai dat drumul la aer de cand s-a racit. Acolo era noaptea imbracat asa, ca doarme dezvelit si e chiar racoare. Noi ne invelim cu pilota pana sus.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Alina- e stiu ca intervalul dintre mese se creste cu cate 5-10 min, nu brusc. Tine cont ca Justina e mai mica decat Eric al Oanei sau Codrin al Ancei.
Maya mananca ba la 4 ore, ba la 3 ba la jumatate de ora. eu cred ca stie mai bine cand ii este foame.
Uite Diana zicea ca Alex a supt din 2 in 2 ore si e cel mai mare de aici
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Denisa bravo penttu lucrusoarele vandute pt bb Siluan. Si eu am depus in contul lui niste bnuti si acum urmaresc niste hainute groase pt Eric tot de la umanitare.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
greenfrog spune:
Petru mananca si acum la doua ore sau o ora si jumatate, dar si la 3 sau 4. depinde foarte mult de cat are el chef sa manance. daca goleste ambii sani atunci rezista patru ore. daca nu mananca decat de la unul rezista maxim doua ore. eu il las in ritmul lui, nu l-am fortat sa ii impun un anume ritm. azi noapte a mancat putin la doua ore. azi sunt zombie.
noi avem in casa 25 de grade si il tin doar in body cu maneca scurta si piciorusele goale.
mamica de Piscotel
honeybaby spune:
Oana- e bine daca e racoare. Aici sunt peste 30 C ziua iar seara pe la 8 cand iesim noi afara sunt cam 28 C.
Si Maya doarme dezvelita, iar noi, tot asa cu pilota pe noi.
La munte erau noaptea 15 C afara, in casa nu stiu cate era dar noi dormeam cu pantaloni lungi si pilota iar ea dezvelita. Cum dormea intre noi ne dezvelea pe amandoi.
Acolo o culcam cu pantaloni lungi tocmai pt ca nu sta invelita
La iarna cred ea o sa stea in cracii goi si noi cu suba, zici ca-i pui de urs polar.
nafi spune:
IOANA - eu asa pateam cu Riccardo inainte de a-i da supliment de LP .
Imi urla toata ziua, voia sa manance din 2 in 2 ore si in 2 ore eu nu aveam timp sa refac lapte sa-l satur ca sa reziste mai mult asa ca pediatra mi-a zis ca ptr un fomila ca el trebuie sa-i dau LP. asa ca am bagat cam 150-200ml de LP pe zi. acum ii dau la masa de la ora 13.oo cam 60 ml de LP ca supliment si rezista pana pe la 17.00-17.30 apoi la ora 21.30-22.00 cand e ultima masa si eu am lapte putin ii dau 120-140 ml de LP si asa rezista chiar si pana la 6 am. daca se mai trezeste e din cauza gazelor sau cand e cald ii e sete si suge un piculetz si doarme la loc repejor.
cand am avut cantarul acasa am calculat ca manca 900 ml pe zi din care cam 200 erau LP.
Mersi de urarile ptr 4 lunitze.
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Sunt epuizata..nu stiu ce sa ma fac, dupa 2,5 h..tipa, nu mai are stare : nici in brate, nici in scoica/carut..si pana la urma cedez si ii dau laptele. Ca si Eric al Oanei adoarme dupa laptic (max 1h), dupa care iar o luam de la capat..ii dau si ceai/apa, daca nu e lapte nu am facut nimic. Azi a baut 850 ml..stiu ca pana intr-un 1 l de lapte e bine..dar e vb de distanta intre mese. Edit: i-am dat 2 mese de 180 ml de apa + masurile de lapte au rezultat 200 ml. Ca tot intreba cineva (scuze, ca nu am retinut), cam asa ne petrecem noi ziua..bineinteles si Ioana cu pretentiile ei. M rau e cand doarme Ioana, ca tb sa fac in asa fel incat sa nu o trezeasca Justina. Ea doarme 1,5-2 h. ..in timp ce doarme Justina imi pot face treaba..sunt contra timp..totul pe fuga..ca daca s-a trezit nu m pot face nimic (asta cand sunt singura), cand e sotul sta cu ea. Ca tot ma laudam eu ca mananca si doarme.., de fapt si acum la fel face numai ca vrea sa pape prea repede. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Hi,
s-ar putea sa aiba un puseu de crestere si atunci are nevoie asa de des de lapte... dureaza cateva zile si apoi revine la normal... n-o priva de laptele care ii da putere sa creasca .
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
honeybaby spune:
Inca o intrebare si ma duc ;
Fetele cu sling cu va descurcati cu el ? Va este util ??