Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
dayanara spune:
fetelor multumesc pt urarile de ziua mea
am vazut poze noi cu maya la munte
baietii lui vladi, tare frumosi sunt ...vladimir cu ochii aia mari il vazusem cel mai frumos dar vad ca floricel ii calca pe urme la ochi
petala la fel de scumpa si ochi frumosi
eric nu mai zic, nu vin la cluj dar mai bine ca ti.l fur :)
mai am de vizionat
denisa n.am facut decat vreo 4 poze si alea in aeroport:)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
SANZI - daca asa pupa Riccardo ( muscand de fata) tare mi-e teama ptr fetele pe care le va pupa mai tarziu!
LARA - sa stii ca si eu am tot admirat poza cu mumoasa ta in "lanul" de lavanda. e o poza superba! si mai tarziu sa-mi zici si mie pe unde stai de sunt fetele alea multe finute si dragute poate ii zic si lui Ricky sa dea o raita pe acolo!
HONEYBABY - dupa cum mi-ai descris e posibil sa fi fost dintii..I-am dat niste ceai de musetel si a dormit destul de bine. De la 21.00 la 00.20 cand a trebuit sa-i schimb pozitia in pat ca se tot foia din cauza gazelor, pe urma s-a mai trezit la 4.00 dar tot asa , sa schimbe pozitia si abia la 7.00 a mancat! si a mai dormit cam o ora dupa aceea.
DAYANARA - welcome back si pupiciei Silvanei rostogol Te asteptam cu detalii despre vizita in tara si multe poze
Acum fug sa fac un pic de ordine ca e dezastru dupa ziua de ieri si in 2 ore trebuie sa ma duc sa-l iau si pe sot de la aeroport ( eu acre conduc din an in pasti, o sa cam am emotii...sper sa nu planga Ricky sa ma pot concentra la drum!!). Da' bine ca vine odata! ca dupa 5 zile singura deja sunt cu energia la 0. cred ca va trebui sa-mi montez o eoliana pe cap macar sa mai acumulez cate ceva cand ies la plimbare cu ricky!
LA MULTI ANI IEPURICILOR SARBATORITI AZI!
V-am pupat!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
dayanara spune:
castelana condoleante, tre sa fie o durere prea mare asta, nu gasesc cuvinte potrivite
nafi merci
nu.mi cere detalii, nu de alta dar pe urma oricine se poate enerva, asta sunt eu cu preferintele mele si nu mai vreau sa calc in tara niciodata
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andira spune:
Va multmesc pt raspunsul referitor la vaccin!
Am sunat-o si pe dr, ca a intrat spaima in mine cand am auzit de inca 3 familii de prieteni care s-au intors cu rotavirus din BG (unii chiar au trebuit sa-si abandoneze concediul si sa vina in tara, la spital).
Mi-a confirma ce mi-ati spus si voi, e prea tarziu pentru vaccin, uf!
Asta e, plecam duminica si sper sa nu avem surprize...
Silvia ce lungan mic!
I-am probat dimineata hainutele luate, bluzele sunt ok, blugii iar sunt ok, mai am insa o pereche de pantaloni 3/4 care ii vin bine acum, insa peste o luna nu stiu... unde mi-o fi fost capul...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Roxana - bine ai revenit!
Va las, ma duc sa ma ocup in continuare de pregatiri, s-a mai trezit si piciul.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelagrosan Andra mersi de raspuns. Bineinteles ca e binevenit. Si ai inceput cu fructe si apoi ai adaugat cereale sau invers? Ma bucur ca Ianis a luat bine in greutate dupa ce ati inceput diversificarea, ca eu mereu am auzit ca de obicei daca nu creste bine cu lapte, nici cu solide nu creste mai bine. Sper sa fie asa si la noi, dar mai asteptam inca, abia sambata face 5 luni. Voi la cat ati inceput? Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
am inceput la 5 luni si o sapt cu mar ras simplu si dupa cateva zile am pus si faina de orez peste mar
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Aa, si mai am o intrebare: cam cat de lungi sunt bebelusii vostri la 5-6 luni? Cred ca am facut o eroare de calcul cu hainele lui Iris... Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
ianis avea cam 64-66 de cm la 5-6 luni, acum la 7 are 70!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ami_84 spune:
Buna tuturor!
Roxana bine ai revenit!!
Erina ma tin de mult sa te intreb ce inseamna liofilizant de carne? Stiu ca ai mantionat de el ca ai sa-l folosesti la diversificarea lui David.
Andira concediu placut in BG. Sper sa fie bine si sa va distrati!!
Oana foarte frumos ai scris de Eric cum dormea el langa tine! Si poate o sa aiba parte de intalnirea cu Mariuca.. tin pumnii!
Nafi m-a amuzat faza cu eoliana pe cap! Hai bafta la condus si nu te stresa.
O zi placuta!!!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
sanzi spune:
Roxi Bine ai revenit!!!
Andira drum bun si concediu placut, sigur va fi bine.
Am si eu o intrebare pt fetele care au inceput diversificarea Cam dupa cat timp o sa inghita cat de cat din lingurita? Eu am inceput acum 3 zile cu supa de morcov, azi am pus si dovlecel. Ii dau doar zeama si la sfarsit o lingurita-doua pasat foarte fin. Ii place gustul, e incantata, deschide gura maaare, "lipaie" constiincioasa din lingurita, dar cred ca nu inghite (nici macar zeama, solid ma asteptam sa nu inghita). Ii curge tot pe barbita in jos. Pe mine ma distreaza, se face de morcov din par pana la degetele de la picioare, o bag direct la dus apoi, dar ma gandesc ca poate nu ii dau bine. Nici nu sta linistita, se apleaca in fata, se baga cu mainile in castronel, ce sa inghita cu agitatia asta?
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Ema Valentina,Ingrid Evelina,Codrin Fabian,David Nicholas,Rares Ionut si Mihai Theodorsa cresteti mari si sanatosi!
DAYANARA, bine ai revenit,ne-ai lipsit mult!
Multumesc de raspunsuri tuturor, pana la urma n-a fost nevoie sa-i dau cu nimic in gurita, cred ca era o simpla(defapt doua)besicuta sau asa ceva,dar acum nu mai are nimic.
Briana e in continuare maraita,azi noapte s-a trezit de vreo 5 oriacum a adormit cu chiu cu vai!
ANDIRA, Briana are 69 cm acum si 8.750 kg.la aproape 7 lunite. Bine ca nu am cumparat prea multe hainute in avans,ca la cum s-a lungit..nu-mi foloseau la nimic...Si eu as fi cumparat mai mici cred, nu mi-as fi inchipuit ca va creste asa mult,avand in vedere datele de la nastere.
VLADI, multumim de lectia de machiaj...oare cand voi apuca sa mai pun in practica ce ai zis tu acolo? Ca in afara de putin fard la ochi(in rare cazuri)nu mai apuc sa fac nimic, eu care nu mergeam la magazinul din colt dupa paine nemachiata si pe tocuriEeee,poate mai incolo...
Eu sunt putin trista azi, e ziua sotului meu si nu suntem impreuna,dar tot fac cinste cu cate ceva pentru fiecare.
Va , merg sa-i fac supita printesei,ca indata se trezeste si iar nu mai pot face nimic. Sa aveti o zi buna!