Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
Ramy - La multi ani pt Zoli
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
AM trimis pe mailul comun o "lectie de iubire"!
Ramy sotului!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Mai e cineva care NU a primit indemnizatia?
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Inca o intrebare si ma duc ; Fetele cu sling cu va descurcati cu el ? Va este util ?? |
DENISA eu sunt dependenta de sling.
Imi este foarte util, mai ales ca Albert solicita in brate mai mereu.
Afara, cand chitaie, il pun rapid in sling, in casa, in special cand vrea sa adoarma.
Ieri dupa-amiaza, spre exemplu, s-a trezit intr-un plans isteric, de nu l-am potolit nicicum, decat in sling, unde si-a continuat somnul.
Mie mi se pare una dintre cele mai bune investitii (pe langa pompa) pe care le-am facut de cand s-a nascut Albert. Si nici nu a costat mult.
Se si pune foarte rapid, eu pregatesc slingul sa fie numai bun de pus, cand il dau jos pe Albert, astfel, nu pierd timpul cand el plange.
Duminica am pierdut slingul in Hornbach, la casa, cand plateam, mi-am dat seama cand am ajuns in Real. M-am intors intr-un suflet, dar pe drum deja imi imaginam ce greu o sa-mi fie 2 zile, pana comand alt sling.
Noroc ca am gasit slingul acolo unde mi-a alunecat (in aveam atarnat de poseta).
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
citat din mesajul lui babyangel Andrutzo, dar ianisul tau chiar si-a propus sa ajunga pe toata lumea din urma?? Ba sa ne si intreaca??? Ambitios baiatul, nu? Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 4-a |
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andira spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Mai e cineva care NU a primit indemnizatia? |
Eu .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Rebiana27 spune:
Roxi bun revenit!
Oana, Andira imi pare rau ca nu au sosit inca indemnizatiile dar, priviti partea buna a lucrurilor, cand vor veni din urma vor fi "consistente".
LMA Ramy pentru sotior! Sa-ti fie sanatos!
Zilele trecute am vazut poze cu bebelusii nostri (pe picasa). I-am admirat pe toti si, nu am putut sa nu ma gandesc ca acum un an pe timpul asta masurau cat un bob de strugure in burticile noastre!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
andra_s spune:
citat din mesajul lui sanzi Aaa, si pe mine ma musca de fata, desi nu are dintisori, dar eu prefer sa ma laud ca ma pupa. Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02# |
si eu la fel ma laud
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Rebi pai eu am primit prima tura. Acu astept indemnizatia pe iulie.Consistenta va fi ca e mai mica.
oanaiacovita spune:
Andira off si tu Brutus? Dar ai luat pana acum vreo una?
Rebi cand mai pui poze cu Mara?