Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

am verificat si eu. am primit indemnizatia. pe 20 august cum mi-au spus cand am depus dosarul.
andira mie imi place sa ii iau lui Petru haine mai largute, acum poarta body-uri de 9 luni. pe unele hainute inaltime de 74 de cm e corelata cu varsta de 1 an. nepoata mea avea la un an 80 de cm, deci ma astept ca si Petru sa ajunga pe acolo.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Andira off si tu Brutus? Dar ai luat pana acum vreo una?

Buna intrebare .
Nu, n-am luat inca nici una... dosarul e depus din 7 iunie. Aveti idee - cand voi lua, o sa iau pe iunie, iulie si august (luna curenta) sau fara luna curenta?

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

am verificat si eu. am primit indemnizatia. pe 20 august cum mi-au spus cand am depus dosarul.
andira mie imi place sa ii iau lui Petru haine mai largute, acum poarta body-uri de 9 luni. pe unele hainute inaltime de 74 de cm e corelata cu varsta de 1 an. nepoata mea avea la un an 80 de cm, deci ma astept ca si Petru sa ajunga pe acolo.

mamica de Piscotel

Ai primit-o?? Parca tu ai depus-o mai tarziu decat mine, asa-i?
Poate ar fi cazul sa fac si eu un drum la banca azi... tot la BRD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Andira off si tu Brutus? Dar ai luat pana acum vreo una?

Buna intrebare .
Nu, n-am luat inca nici una... dosarul e depus din 7 iunie. Aveti idee - cand voi lua, o sa iau pe iunie, iulie si august (luna curenta) sau fara luna curenta?

Fara luna curenta. Acum primim indemnizatia pe iulie.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Va salutam si noi!
Incepe weekend-ul.Va dorim sa va bucurati si sa petreceti fain.

Roxana bine ai revenit.

Nafi ma bucur ca vine sotul acasa.E mult mai bine in doi.Drum usor pana la aeroport.sa pleci din timp ca sa nu fii stresata.

Intrebare:cele care ati dat Chamomilla,cand l-ati dat?Inainte sau dupa masa?Si l-ati dat in lingurita?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata si de la noi!

ella am uitat sa te intreb unde v-ati luat terenul, tot in Cta?

ina stiu ca vin prea tarziu cu raspunsul despre pastratrea borcanelului cu mancare pentru bebe, dar poate iti e de folos la alte plecari. m-a invatat si pe mine dr noastra, dupa ce faci piureul il pui in borcanel de sticla cu capac si il pui la sterilizat, ca pe zacusca si astfel va tine papica chiar si o saptamana. eu asa am facut cand am plecat in concediu, dar am facut doar pt primele 3 zile, apoi i-am dat borcanase de cumparat.

bumbitza noi luam protectis (de la fier avea tendinta de constipatie), fier + vit C (anemie), calciu gluconic + vigantol - 6 pic (are craniotabes - parca asa se numeste, craniul este mai moale decat ar fi trebui, imi spunea dr ca se simte ca la o minge de ping-pong daca este putin apasat, ceva de genul asta) si pentru ca de cateva zile tuseste, are un sindrom bronho-obstructiv discret, de 2 zile ii dau singulaire de 4 ml si prospan - astea doua doar timp de 7 zile. ce am vrut eu de fapt sa subliniez este faptul ca nu ii dau nimic doar profilactic, asa ca daca nu are nicio carenta eu zic sa stai linistita si sa nu o indopi preventiv cu vitamine, siropele, etc

oana ma uitam la ultimele poze cu Ericutzu', cat de mare a crescut, imi aduc aminte de primele lui poze de la maternitate ... ce micut era, acum e un adevarat cavaler iar tu esti fff fericita, ochii tai spun asta

alina eu daca as fi in locul tau as lasa putin la o parte "standardele" si i-as da sa pape la 2,5 h ... poate asta e ritmul ei pentru moment, fa si tu asa cum iti cere ea si poate nici cantitatile cerute nu vor mai fi asa mari dupa cateva zile. si eu eram putin fixista cu programul de masa in prima luna, apoi m-am adaptat la nevoile lui, programul lui si mi-a demonstrat ca organismul lui este cat se poate de normal, chiar daca mai are abateri de la ce scrie in cartile de specilitate

roxi era forumul pustiu fara tine

poate va place, noi ne-am zbenbguit putin de dimineata pe melodia asta:

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

Intrebare:cele care ati dat Chamomilla,cand l-ati dat?Inainte sau dupa masa?Si l-ati dat in lingurita?

ELBA eu incerc sa-i dau intre mese, oricum dupa ce ii dau astept cel putin 1 ora pana sa-i mai dau laptic.
Eu il dau cu biberonul, ca asa si manaca laptele meu muls.

Azi mi-a refuzat masa de fructe, i-am facut ca ieri, mar cu piersica, ieri a savurat papica, azi a facut scandal.
Cred ca o sa mai incerc dupa-amiaza, poate e mai bine dispus.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

andira ai dreptate, am depus dosarul in jur de 22 iunie. am primit pe iunie si iulie. pe august vor intra banii in sept.
am cont la raiffeisen.

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Ramy77 la multi ani fericiti sotului tau!Cand pleci la el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

sanzi cred ca ai avut dreptate cu puseul de crestere, s-a trezit azi noapte de 3 x si nu de sete ci de foame.

Am vazut "in fuga" ca a scris Roaxana, bine-ai revenit!
Merg sa citesc din urma.
Azi am reusit sa le culc pe-amandoua la aceiasi ora.

Urez LA MULTE LUNITE SI ANISORI , sarbatoritilor de azi: Ema Valentina, Ingrid Evelina, Codrin Fabian, David Nicholas , Rares Ionut si Mihai Theodor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput