Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Bumbitza spune:
Andra bine ai revenit! Ce frumos a crescut puiul tau, s-o tina tot asa!
Si eu cred c-ar trebui sa ii fac analize, dar pana acum nu mi-a zis nimic dr. Apropos eu ii dau doar Vigantol si Protectis, voi le dati si alte vitamine sau fier ceva?
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
elba spune:
Ella felicitari pentru pamantul cumparat.Sa apara repede si casa pe care ti-o doresti!
Am vazut pe Geo si gurita-i de la tine,asa-i?In rest nu ma pricep dar tare frumusel ii baiatul tau.
mamica lui Filip(30.04.2010)
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Am observat azi la Briana pe limbuta si pe interiorul buzei de sus putina afta,cu ce pot sa-i dau? Si oare de la ce a aparut? N-am schimbat nimic in alimentatia ei...
sanzi spune:
Ramy, eu pe limbuta ii mai dadeam cu glicerina boraxata, infasor degetul in tifon si dau pe limba si cerul gurii. Stiu ca e dezinfectant, dar nu stiu daca merge si ca tratament.
Bumbitza, in afara de vitamina D, mie mi-a mai recomandat dr calciu gluconic. Din doua in doua luni, ii dau cate 5 ml/zi, timp de 10 zile. Nu stiu daca are lipsa de calciu, dar a zis ca 5 ml nu e doza mare, ca are nevoie pt formarea oaselor. Oricum, trebuie verificata bine fontanela inainte, mi-a prescris numai dupa control. Daca e aproape inchisa nu se da.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
elba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Nafi, nu stiu ce grupa are dar cred ca la fel cu a mea si a sotlui. Noi avem aceeasi grupa. ------------------------------- Erina mamica Dariei si a lui David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Numai pt grupa 0 e valabil.
elba spune:
Bumbitza cum e Ilinca dupa ce i-ai dat Chamomilla? Ai observat ceva schimbari?
castelanaC spune:
Buna fetele!
M-am distrat un pic cu voi aici, mi-a placut si cursul de machiaj.
Are dreptate Vladi, se pricepe credeti-ma si are si rabdare sa explice! Am vazut ca stie ca povesteasca frumos, e plina de povete!
A si sa stii ca si eu ii zic tzutz mic, sau tzutzi, sau tzutzurica lui mamica ( nu stiam ce sa traduc cand ma intrebau ce inseamna)
Ella felicitari pentru teren, pai sa venim sa incingem o campeneasca sa punem de o hora, puradeii sa se joace intre ei ( adica sa relationeze) bafta cu casa si tot ce urmeaza!
Stau ce stau si ma mai uit la iepurasii vostrii, ma topesc dupa fiecare!!!!
Ma gandesc serios sa mmai facem macar unul, cat de repede posibil, numai ca la cap love e cam subtire, ba sunt obo, ba in stanga, ba in dreapta, ba ma doare, ba nu mai stiu ce mai am.Dar imi revin eu si sa vezi ce nopti sexoase ii trag!
tzutz al meu doarme, azi e cam moale, ieri a fost si mai si, pe deasupra cu putina febra de la vaccin. Dar a trecut si gata!
va pup
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
greenfrog spune:
ella felicitari pentru achizitie! Sa il stapaniti sanatosi, sa aveti numai bucurii in noua casuta! Si la cati mai multi ani de casatorie fericiti alaturi de sot si dl Geo!
vladi eu de cand am nascut nu m-am mai machiat, am avut o tentativa dar am sfarsit cu pudra si fond de ten pe costumasul lui petru si am renuntat. Poate mai tarziu, cand mai creste.
Am achizitionat si noi marsupiu, azi am facut primaa plimbare si a fost tare incantat.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Bumbitza spune:
Multam Sanzi
Ramy, glicerina boraxata cu nistatin sau stamicin in ea si gengigel. Asta ne-a recomandat pediatra noastra.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Lara spune:
Buna din nou, gagici. Vad ca le dau cam des pe aici, semn ca ma lasa copii in pace lately :D
Honey, draga mea, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Stiu exact ce e in sufletul tau.. si cat de tare apasa vina, insa nu te gandi la asta. Poate suna aiurea, dar am ajuns la concluzia ca unele lucruri.. daca e sa se intample, ma tem ca se intampla oricum, oricata grija am avea si de cele mai multe ori, din ceva groaznic si din care pari ca nu mai ai scapare, rezulta un lucru bun.
Am banuit ca a cazut si iti spuneam intr-un post ca am trecut si eu prin asa ceva, mi-ai rascolit amintiri. Cand Jo avea cateva saptamani, o tineam inca in cos din ala Moses Basket, cosarca din aia ca nu-mi vine acum cum ii zice. Era iarna si cand aeriseam camera in care dormea ea, o luam cu tot cu cos si o puneam pe un fel de scaun mai lat, dar care nu era la fel de lat ca si cosul, insa asta faceam zi de zi, din ziua in care am adus-o acasa. In una din zile/ si ultima in care am facut asta, am luat copilul, pus pe scaun, mers la bucatarie. Dormea. Dupa ceva timp, aud ca plange tare, dar inabusit. Cazuse cosul, cumva in spate, deci cu capusorul in jos, in cap, practic, dupa care s-a rasturnat cu fata in jos, pe burta si cosul s-a rasturnat peste ea si a acoperit-o. Nu-mi pot imagina ce s-a intamplat, am fost absolut ingrozita, nu am idee cum de a fost ok dupa cazatura asta.. si totusi a fost.. probabil a protejat-o salteluta sau paturica la cap, nu stiu De ce s-a intamplat? Vina mea, clar, ca am pus-o acolo, insa dupa ce s-a intamplat pot sa spun ca ceva s-a schimbat. Eram foarte obosita si irascibila atunci.. aveam si un pui de depresie.. mofturi.. Din ziua aia mi-am revenit la realitate. Pentru mine a fost un lucru care a schimbat in bine lucrurile.. Dar Doamne ce sentiment, cata vina si cata remuscare..
Incearca sa nu te invinovatesti, ok? Poate a fost un semnal de alarma si poate ca (,) candva faptul ca ti-a intrat in reflex sa pui centura si sa mai inveti si pe altii, va aduce dupa sine un lucru bun.
Asteropi, sper sa se refaca repede Ioana, bine ca nu a facut fisura. Ti-am vazut-o in poze mai demult, cand aveai albumul vizibil.. E o delicata si o frumoasa, la fel ca si tine. Btw, frumos nume i-ai ales ;)
Vladi, draga mea, te astept cu un ceai englezesc aburind si butter shortbread! Iti recomand insa sa vizitezi Londra acum, nu toamna sau iarna. In Iunie-Iulie-August vremea e superba, contrar a ce se crede despre vremea de aici. Sunt si ploi si vreme mohorata, dar nu tot timpul. Oricum, sa-t iei si umbrela, just in case.
Tot acum sunt cele mai mari reduceri, incep in Iulie. Deja au inceput sa bage stocurile noi, insa tot se mai gaseste cate ceva.
Pozele sunt facute intr-un camp din sudul Londrei, Mayfield Lavender se cheama. In Iulie-August lavanda e in apogeu, e cel mai minunat peisaj ever, iar mirosul e absolut superb. Iti dau un PM cu cateva poze, bonus ca tot zici ca-s zgarcita la ele. Da` chiar sunt, sa stii
Andra oau, ce baiat mare ai, abia acum am realizat! Felicitari si la mai mare! Ti-am vazut si pozele, e asa de dulce!
Ella, abia astept sa te aud ca faci inaugurearea noii case cu un party la piscina. Multa bafta, ce era mai usor a trecut
Va pup, o zi faina!