Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 8
Mycya spune:
neata gagici!!!
Bamboletta felicitari mamico,Bine ai venit bebe David 

LA MULTI ANI ELA!!!
[s
Carmen off cat te-ai chinuit tu cu lapticul si acum asta iti mai lipsea
sper sa se isi revina repede Leti
Racusor
am fost dim la farmacie,am apucat sa cumpar numai espumisan...intrebare cate picaturi se dau
stiu ca sa mai vb dar am uitat si vad ca pe prospect scrie 20 de picaturi dar asta la fiecare masa sau 20 de picaturi toata ziua??
pastile pentru lactatie numai pe baza de reteta se dau
tre sa fac ceva sa iau si eu, ori sa caut o farmacie naturista....
azi dimineata la 4 jumate cand sa trezit gargarita mea,aveam sanii beton apai si dupa 5 ore jumate de somn
si chiar si asa m-am chinuit cu ea la mancat ca la inceput ba se juca cu mamelonul tot il scotea tragea de el de imi da niste dureri
dupa care a mancat binsor si iar incepe trage de cauciuc,dai din maini din picioare si incepea sa planga
nu intelegeam de ce...m-am dus i-am facut completare si am dat sa ii dau dar cu lingurita ,am zis ca biberon nu ii mai bag in gura
si nu a vrut sa manance,ia trebuit o ora jumate dupa sa adoarma asta pe la 6 jumate si acum nu vrea sa se mai trezeseasca sa manance....oare ce sa fac....ma intreb daca e bine sa doarma asa mult si sa nu se trezeasca sa ceara mancare
oare are ceva??
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Cristina, mie mi-a zis dr Rotaru sa iau calciu pe toata perioada alaptarii...e nevoia crescuta de calciu in organismul femeii care alapteaza... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eu i-au calciu lactic de 500 parca de la sandoz...1 sau 2 pe zi....si fier una pe zi. si mi-a mai dat si niste vitamine dar inca n-am fost sa le cumpar ca mi le daduse saptamana trecuta sa le cumpar.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
sorina_goga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
LA MULTI ANI SI DE LA NOI...MULTA SANATATE, NOROC IN VIATA SI IMPLINIRI! ![]() ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
SI DE LA NOI!!!! SI DE LA NOI!!! LA MULTI ANI!!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
beluistef spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
eu i-au calciu lactic de 500 parca de la sandoz...1 sau 2 pe zi....si fier una pe zi. si mi-a mai dat si niste vitamine dar inca n-am fost sa le cumpar ca mi le daduse saptamana trecuta sa le cumpar. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
Cum impaci fierul cu calciul ????Cu alte cuvinte cum le iei, ca si eu trebuie sa iau si fier si calciu, dar nu stiu cum sa le impac...ca fierul nu trebuie luat in apropierea calciului.

LA MULTI ANI ELA!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE..
LA MULTE LUNITE ISA SI BEATRICE, SA FITI SANATOASE SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Am mai pus si noi pozici "proaspete"
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/YanisBeluistef?locked=true#5506674851221059778
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
sorina_goga spune:
FELICITARI BAMBOLETTA!!!!!!
BINE AI VENIT DAVID!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mycya spune:
fata mea nici acu nu sa trezit....am incercat eu da adoarme la loc
eu m-am muls cu mana sa vad si eu cat laptic scot si de la un san 50 de la celalalt 40
deci e putin de asta nu se satura fata
am pus comprese calde pe sani poate reusesc sa mai scot ceva
la sanul stang am observat ca nu iese laptic prin toate canalele,pe cand la dreptul iese din toate partile
oare daca ar fi infundate mi-as fi dat seama pana acum,ori e doar in capul meu
??
sunt ingrijorata de ce doarme fata asa mult...
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu nu am aprins limina ca Rodica a stins-o si am zis sa nu trezesc pe cineva ;-) |
carmen,
! nu am stins lumina ca ma gandeam ca intra aelita si sa nu-i fie urat singura... dar vad ca n-a fost singura, mai erau mamici in vizite nocturne | Citat: |
| citat din mesajul lui racusor l=am gasit iar de=a latul, cu capul spre gratii de data asta |
asa se invarte si Isa in patut... roata-roata, da din picioruse si se impinge in saltea
fetelor, voi abia asteptati diversificarea?! eu nu. acum e domnie curata fata de ce va fi de-atunci... cand eram gravi abia asteptam sa vina bb ca era greu deja cu burtoaiele, apoi au venit bbi si a fost mai greu!!! pe masura ce cresc e mai complicat, o sa avem si mai putin timp, tre sa-i pregatim si papa sanatos la bb...
multumim ptr urari la toate fetele,
.da, racusor, suntem mari de-acum! aseara am iesit cu fetele mele la plimbare, sa mai uite mititica de vaccin - nu plangea, dar nici nu dormea, mai ofta luuung din cand in cand. si am iesit cu port-bebe-ul!!! a fost incantata, isi rotea capusorul sa vada si ea... isi tine capul bine de o sapt, se intoarce daca o strigi sau daca sunt zgomote sau lumina intr-o parte... chiar ca suntem mari de-acum

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
eu cu grijile mele am si uitat sa ii urez Isei si Iuliei LA MULTE LUNITE!!!!si LA MULTI ANI!!! 

Mami de
Andra Maria 02.08.2010