Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Neata!
Ela, multa sanatate si impliniri in noul rol de mamica si nu numai!
Felicitari Babiela, sa fie sanatos si norocos minunea mult asteptata!
Eu stau aproape bine cu sanii, mai am o galma la dreptul dar nu mai e critica.
Aelita, tu esti in urma mea cu 2 zile. Poate face si Miquel fata la asa productie .
Vai Carmen ce ghinion sa ia si Leti chiar bacteria.
Fetele mele au luat amandoua in prima luna 1,2 kg. Mai depinde si de cat scad dupa nastere si oricum chiar nu e iesit din comun.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Am un mesaj de la Bamboletta "S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup" Felicitari Roxana si bine ai venit bb David pe lume Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Felicitari Bamboletta si bun venit David!
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI IZA!!! AI 2 LUNITE, ESTI FATA MARE DE ACUM!!!
LA MULTI ANI IULIA DE ARISSA!!
LA MULTI ANI ELA!!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI SA AI O VIATA IMPLINITA!!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui Dragaica La cate zile ati scos bebeii din casa?? Noi pe 27 mergem la pediatru la control si va fi prima iesire http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru |
noi in ziua a 11-a am iesit prima data...se poate si mai repede
sa ne mai arati poze cu cei doi micuti
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Eladeea, mamma+ de unde poate fi luat? Ca ma mananca sa mai incerc un supliment pt lactatie, poate asa schimbam ceva, ca fie ce-o fi eu laptele nu vreau sa-l pierd... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 |
Alina, eu l-am luat de la Plafar...contine f multe plante benefice: anason, musetel, chimen, coada calului, schinduf, fenicul, verbina, lemn dulce, hamei si urzica...toate sunt ff bune pt cresterea lactatiei......eu de aseara am inceput sa il iau...pe langa 'more milk plus'...adevarul e ca dimineata ma trezesc cu cate un tampon plin cu lapte...si cu sutienul si bluza ude...mai ales la sanul de unde a supt mai putin peste noapte...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Fetele, ce chestie faina am citit... Poti sa; NU fii o mama perfecta "Mamele perfecte zâmbesc mereu, si tin casa curata luna, fac scutecele sa zboare ca zmeiele, citesc carti despre dezvoltarea copilului, nu tipa niciodata. Mamele adevarate, au hainele patate cu mâncare, nu duc nimic la bun sfârsit, schioapata dupa ce au calcat pe cuburi, citesc cele mai romantice romane de dragoste, plâng de oboseala." Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
f adevarat...mi-a placut mult...si cate completari s-ar putea aduce...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Am un mesaj de la Bamboletta "S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup" Felicitari Roxana si bine ai venit bb David pe lume Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
FELICITARI BAMBOLETTA! SA-TI CREASCA MARE FECIORASUL, SA FIE SANATOS SI NOROCOS IN VIATA! SI TIE RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
Neata mamici si burtici
Cat de putine burtici mai sunt! Un curand ni se termina odiseea si parca ieri ne plangeam de greturi.
Bebelina mea face crize din ce in ce mai rar si mai scurte ca timp, dar extrem de intense. Urla mititica pana se invineteste. Aseara cel putin m-a lasat fara reactie in ce hal urla si nu o calma nimic.
tzuc la voi
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Tu fetele, io am niste ameteli de numa... dar zilnic.. SI mananc bine, iau vitamine, dar degeaba. Oare sa maresc doza? Ca la mine e si o anemie de muuuult, de dinaintea sarcinii, care s-a accentuat urat in sarcina, si persista... Voi cat luati, ce luati? Dragaica, bine ai revenit acasa! SA dea DD sa ai bebei fara colici!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Cristina, mie mi-a zis dr Rotaru sa iau calciu pe toata perioada alaptarii...e nevoia crescuta de calciu in organismul femeii care alapteaza...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 LA MULTI ANI IZA!!! AI 2 LUNITE, ESTI FATA MARE DE ACUM!!! LA MULTI ANI IULIA DE ARISSA!! LA MULTI ANI ELA!!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI SA AI O VIATA IMPLINITA!!! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI...MULTA SANATATE, NOROC IN VIATA SI IMPLINIRI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...