Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu! dau o fuga rapida sa vad poze noi cu delfinasi... isa e cuminte, se pare ca n-o deranjeaza vaccinurile
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
fetelor,multumesc mult pt sustinere !!!!
am nascut luni 16 august(am sa modific eu in lista maine ),apgar nu m-am uitat pe hartii,kilogramele -am inteles eu gresit,a avut 3340g.
vad ca am tras dupa mine ,pe 17 si 18 pe Katalina si Bamboleta !Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azi (miercuri)ne-am externat,dupa 48 de ore,si seara am iesit in parc 3 ore in care a dormit continuu.iar eu cu sanii pietroi ,rugandu-ma sa ii goleasca,incepe chinul,e lapte muuuult si bebe suge bine dar nu poate sa goleasca asemenea cantitate,si eu nu stiu cum voi dormi ,ca simt ca pleznesc.
nasterea a fost super,am ajuns la 8 si ceva dimineata cu dilatare 3 si la 11:42 am nascut.la dilatare 6-7 au pus epidurala ca deja era durerossss,si apoi a fost totul rapid,au scos si oxitocina ca mergea dilatarea f repede.
la dilatare 10 au zis gata,hai sa nastem,si in trei contractii a iesit,a vrut sa nu taie si s-a rupt,3 copci,care nu dor deloc.
va mai scriu maine.
va pup si va multumesc !!
ce s-a intamplat la Giulesti m-a terminat........ 39+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata si de la noi
Va multumesc pentru toate urarile de bine, a fost tare frumos sa le citesc!
Katalina felicitari pentru Petru nascut in aceeasi zi cu mine, sa iti traiasca si sa fie sanatos , fericit si sa asculte de mami!!
Bamboleta felicitari pentru delfinasul mare si care a iesit fara sa o rupa pe mami, a avut grija sa se strecoare afara usor!! Sa va aduca multe bucurii!!!
Felicit toti sarbatoritii!!!
Aelita pana am pus motatele ai si nascut, bine ca totul a decurs bine mami!!!
Adriana mie mi-a spus pediatrul ca bebe ar trebui sa planga acum fara lacrimi, plansul fara lacrimi vine dintr-o nevoie ca papa, scutec, gazute, oboseala, daca este cu lacrimi ea sufera tare si emotional. Leti inca nu a plans cu lacrimi dar am avut si noroc sa aiba colici mai putine, de asemenea mi-a spus ca ei numesc colici atunci cand copilul este bine si nu este o alta explicatie medicala pentru durerile bebelusului!
Noi am avut doua randuri de musafiri in ultimele 2 saptamani, s-au schimbat in aceeasi zi, Letizia a luat o bacterie la stomac care o face sa vomite si ii da niste dureri teribile, asa ca am trecut pe lapte fara lactoza pentru 2 saptamani si ii dau san de 3 ori pe zi pentru ca are lactoza dar are si imunoglobulina care sa o ajute sa se vindece mai repede, din pacate lapticul meu il vomita asa ca e destul de greu sa isi construiasca aparare seriasa, bacteria cred ca am luat-o de la ficat de gasca mancat in oras cu familia, am luat doar o inghititura, am simtit ca ceva nu e in ordine si nu am mai mancat in schimb cumnata mea a fost mai rau a avut nevoie de medicatie.. uff, restaurantul era unul cotat foarte bine dar acum e prea tarziu...., cu toata povestea asta ma mulg cand nu ii dau si uite asa nebunia continua, nu stiu voi, dar eu astept momentul diversificarii sa termin cu nebunia laptelui asta care mie mi-a dat dureri de cap inca de cand am nascut
, deja inainte de fiecare masa ma gandesc cat o fi mancat, daca e ceva ramas si asa mai departe...
Despre protectie eu cu cezariana si problemele cu cervixul, trebuie sa folosesc, nu am mai auzit ca steriletul se pune dupa un an de la operatie, dimpotriva, medicul meu mi-l va monta acum la controlul de 6 saptamani, anticonceptionale nu ma tenteaza, am luat cand a trebuit sa fac operatiile la cervix si am intampinat dificultati asa de mari ulterior cand le-am lasat si ne-am apucat de proiectul bebe!!
Otilia si mie mi-a spus medicul sa astept 6 saptamani inainte de a avea un contact sexual pentru ca riscul infeciilor este foarte mare datorita cervixului care ramani putin deschis cam 6 saptamani dupa operatie , valabil si in cazul nasterilor naturale, deasemenea inainte de activitate sexuala trebuie sa merg la control unde va verifica cu aparatul ala video microscopic daca cervixul este complet inchis si toate sunt bine pe acolo.
Ce energie poti avea sa mergi la cumparaturi cu copiii, bravo tie esti de admirat!
Am avut atatea in minte sa scriu .. am uitat tot, va doresc o noapte linistita, nu am aprins limina ca Rodica a stins-o si am zis sa nu trezesc pe cineva ;-)
racusor2010 spune:
Scrisesem mesajul pe intuneric, la 4 dimineata, dar nu s-a trimis...asa ca il mai trimit o data...noroc ca dadusem copy inainte
Carmen imi pare tare rau pentru Leti insanatosire grabnica!!
Bianca| cum zicea si TIna e foarte importanta odihna!! ce e aia, ai calcat, mancare? mai lasa=le mamico!!
si eu uneori am impresia ca poate sunt cam lenesa, ca nu fac multe, dar sunt epuizata de la asa putine ore de somn si cand doarme simt nevoia sa stau...ieri eram franta si nu am dormit / nu am mancat / nu am baut lichide si spre seara laptic ioc la masa de dupa baita a papat putin la san, i-am dat completare putin si apoi iar la san cand a mai aparut putin lapte ...
BAMBOLETTA FELICITARI MAMI PENTRU NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!
BEBE DAVID BINE AI VENIT!! SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA BINECUVANTATA!!
aelita bine ai venit acasa!!
eu sunt cam supi ca in seara asta cand am fost la manichiura mi-au zis ca sambata nu e nimeni la coafor si o sa ma faca vineri seara...dar mie nu prea imi sta parul, ca e moale, acum cu bebe, nu pot sta ca un manechin cica imi face bucle si sta...dar parca ma vad ca sambata dimineata ma apuc sa imi fac baie
poate mai fac programare la un coafor pentru orice eventualitate, desi daca nu ma face coafeza mea slabe sanse sa mi se aseze cumva parul noi sa fim sanatosi,ca s-o boteza copilul si fara freza lu mami
gata, fug la nani, ca maine iar o luam de la capat...desi bebe se screme in patut, sa vad ce are
aaa, l=am gasit iar de=a latul, cu capul spre gratii de data asta si picioarele in aparatoare nu stiu cum se taraste de ajunge asa...
mamicile si copilasii si burticile
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Carmen, eu cu lapticul nu ma mai stresez...cat am sa ii dau e foarte bine...acum ma chinui sa nu ii dau completare decat cand chiar nu ii mai ajunge si asta da challenge ca probez sanul ala de o suta de ori sa fiu sigura ca a papat tot si nu e doar lenes...
si acum mi se pare ca am mai mult laptic...bine, cand ma odihnesc, pap bine si beau lichide...altfel...scade mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
NeataBine ai venit pe lume David!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos!!
Bamboletta recuperare rapida si mult laptic!!
Carmen, si eu astept diversificarea. Cum nu avem pb mari cu colicii, cel mai mare stres al meu e lapticul pt bb. Nu stiu cat suge de la san, nu stiu cat ii mai tb, m-am cam saturat.... Uneori suge la san 1/2 h, apoi ii dau completare 80 ml si apoi regurgiteaza o gramada...si tot am impresia ca e flamand, cauta cu gurita...si cum ii dau san, cum adoarme.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata
Paula cam asa mananca si de la mine 80 completare.
Racusor daca este moale si fin parul si vrei bucle atunci le faci cu aparatul de indreptat parul il pui si il intorci spre varf si buclele stau, practic il calci cu aparatul pe care il intorci, e ideal pt parul moale!
Am uitat sa va spun ca Leti a luat intr-o luna 1200 grame si pediatrul a zis ca e prea mult , dar cum ea s-a nascut la 37 saptamani eu zic ca e bine, mananca in jur de 700 ml de laptic cam cat zice si medicul ca ar trebui sa manance, el zicea sa ii dau doar san ca are impresia ca este suficient si ca trebuia sa ia 600 grame doar, i-am spus ca i-am dat san pe cantar vreo 2 zile sa fac proba suptului si mai mult de 40 ml nu are la o masa iar la ea mesele sunt noaptea si la 5 ore, se trezeste, ii dau putina apa de copii, care apropo cica dupa 24 de ore de cand am desfacut-o nu o mai pot folosi, si am luat sticle mari in spiritul economiei, asta e voi lua mici ca ea peste noapte sau intre mese mai vrea putina apa, daca ii dau laptic nu il ia se vede ca ii e putin sete dupa siropelul de vitamina D si dupa espumisanul pe care i-l dau acum de cand cu stomacelul!
Nu mai stiu unde citisem ca se plangea o mamica de bebe care luase 700 grame in 3 saptamani, e normal sa ia asa!, mai ales daca e nascut la termen!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Eu alaptez numai culcata, nu stiu altfel... Pana la urma ma duce sotu maine la Cluj, iuhuuu, sa imi caut ceva... Vad eu maine cum e sa alaptez in fund, cu bebe in brate... Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
esti curajoasa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
sa ne spui cum a mers sesiunea de shopping
Oana mamica lui Matei
![](copilas.gif)
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Dragaica, Tina, merci de raspunsuri cu vitaminele. Cred ca suplimentez si eu cu niste fier...
Bebelu meu a dormit relativ bine, dar acum tare se mai maraie...
O zi buna, merg sa ma aranjez si io un pic, mergem la shopping, iuhuuu. Va iau ceva?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
crispro spune:
Am uitat ce era mai important:
Rodi, La multi ani pentru Isa!!! Deja 2 luni! Sa fie sanatoasa si cuminte, sa va bucure toata viata!
Arissa, La multe lunite si anisori pt Iulia! Multa sanatate si voua!
Ela, dai de baut? La multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Acum pot sa plec...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)