Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am uitat ce era mai important:

Rodi, La multi ani pentru Isa!!! Deja 2 luni! Sa fie sanatoasa si cuminte, sa va bucure toata viata!

Arissa, La multe lunite si anisori pt Iulia! Multa sanatate si voua!

Ela, dai de baut? La multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Acum pot sa plec...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tu fetele, io am niste ameteli de numa... dar zilnic.. SI mananc bine, iau vitamine, dar degeaba. Oare sa maresc doza? Ca la mine e si o anemie de muuuult, de dinaintea sarcinii, care s-a accentuat urat in sarcina, si persista... Voi cat luati, ce luati?

Dragaica, bine ai revenit acasa! SA dea DD sa ai bebei fara colici!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Cristina, mie mi-a zis dr Rotaru sa iau calciu pe toata perioada alaptarii...e nevoia crescuta de calciu in organismul femeii care alapteaza...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Asa mi-a spus si mie dr de fam. Tb sa ajung sa-mi iau de la plafar. Eladeea recomanzi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

La multi ani,Iza!!! Sa cresti mare si cuminte si sa iti bucuri parintii!!!
La multi aniEla sa fii fericita si sanatoasa!!!
Felicitari Bamboletta si bune venit pe lume bebe David!!
Voi cu grijile despre bebei , eu tot cu griji de . De cateva zile gasesc pe chilot pete albicioase sau incolore gelatinoase. Asa se intampla spre sfarsitul sarcinii sau sa fie dopul gelatinos pe care il pierd treptat???
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 38+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 1+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Si eu zic la fel ca Rodika, nu astept deloc diversificare....pai sa inceapa sa tipe si eu sa nu fiu gata cu supa, cu marul ras sau cu ce tb sa-i pregatesc...cred ca ma apuca durerea de cap

Cred ca bucataria va arata jalnic.
Blenderul in priza murdar, castroane de toate felurile si tot soiul de fructe si legume........deci va fi un dezastru. oare cand o sa avem timp sa le facem si pe asta

Eu daca as putea sa-i dau san pana la 6 luni am sa-i dau. Vb cu dr, vedem daca ia in greutate.

Help me!!! vreau si eu sa pun un site unde sa-mi votati nepotelul si nu stiu cum sa fac sa nu se considere reclama. Ma invatati?

Mycya!!! Fi sigura ca tu ai mai mult lapte!
Bebelusul intotdeauna trage mai mult dintr-un san decat ai scoate tu cu pompa. Relaxeaza-te!

Bebelina ta e tare alintata si puturoasa la fel ca si al meu (mai ales la inceput)
Fetele alapteaza 15-20 min, max 30 min, cum e Rodika care e de-o seama cu al meu....eu si acum alaptez o ora, DAR NU AM CE FACE!
Fiecare bebel creste in stilul lui!
Si al meu inca ce a crescut, a luat f bine in greutate!

Hai fi optimista, pune-o la san si cu multa rabdare ai sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Uitasem sa schim semnatura. Azi am implinit 39 de saptamani!!!

fericita 39+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

stie cineva cat este minimul cat este bine sa fie alaptat un bebelus? adica pana la cate saptamani, luni... Filip are aproape 4 saptamani si inca suge toata ziua la san. in spital mi-a spus pediatra ca la inceput intr-adevar unii sug si din ora in ora dar noi avem deja aproape o luna si stau toata ziua cu el la san... ne chinuim intre san si completare. as fi vrut sa ii dau exclusiv san dar in ritmul asta... nu mai pot face absolut nimic, nici macar sa merg la toaleta... ma bate mereu gandul sa renunt la alaptare de asta intrebam cat timp este bine pt bebe sa fie alaptat. stiu ca ideal este 6 luni, asa mi-a zis pediatra sa ii dau exclusiv san timp de 6 luni dar pana acum n-a avut nici o zi in care sa nu primeasca si LP din pacate...

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tina

florentina, si felicitari ptr inca o saptamana... hai ca mai ai putin-putin si o sa vezi si tu de ce ce agitam noi atata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Felicitari Bamboleta! Bine ai venit pe lume bb David! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Hannah Isabela! Iulia! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari, frumoase si norocoase! Dragi mamici sa va bucurati de micile printese toata viata!

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Uitasem sa schim semnatura. Azi am implinit 39 de saptamani!!!

fericita 39+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Felicitari. Cred ca ai inceput sa elimini dopul.. Esti pe aproape si tu...pup...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

stie cineva cat este minimul cat este bine sa fie alaptat un bebelus? adica pana la cate saptamani, luni... Filip are aproape 4 saptamani si inca suge toata ziua la san. in spital mi-a spus pediatra ca la inceput intr-adevar unii sug si din ora in ora dar noi avem deja aproape o luna si stau toata ziua cu el la san... ne chinuim intre san si completare. as fi vrut sa ii dau exclusiv san dar in ritmul asta... nu mai pot face absolut nimic, nici macar sa merg la toaleta... ma bate mereu gandul sa renunt la alaptare de asta intrebam cat timp este bine pt bebe sa fie alaptat. stiu ca ideal este 6 luni, asa mi-a zis pediatra sa ii dau exclusiv san timp de 6 luni dar pana acum n-a avut nici o zi in care sa nu primeasca si LP din pacate...

mami de Filip 25.07.2010

mya, ar fi pacat sa renunti asa... chiar daca ar fi sa ii dai doar cateva mese/zi si restul completare, tot e un castig! macar pana incepi diversificarea. si sa-ti mai spun ceva: eu pe Maria nu am alaptat-o decat o saptamana, apoi m-am pierdut intre oboseala si nestiinta, am pus tot mai multa completare LP... pana am ramas fara picatura de lapte matern. asa ca la 2 luni am inceput diversificarea, adica suc de morcovi, de mere, la 3 luni banana, branza de vaci, la 4 danone si gris... si a fost foarte bine, sanatoasa si mare, mai mare decat media (cum e si acum, de fapt). dar acum nu as vrea sa renunt la alaptat, chiar daca ar fi sa-i dau doar de 3 ori/zi... sfatul meu e sa o pui la san sa pape cat este, pui completare si o vreme o sa doarma linistita si satula, asa o sa aiba timp lapticul sa se mai refaca...

cristina
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput