Prietene la bine si la greu - 44

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dozz, Dana, merci de raspunsuri!

Se pare ca o sa mai folosesc cuptorul inca vreo doua-trei zile, ca cica mai e o factura scadenta si pana nu o achit pe aia nu imi dau astia gazul.Luci e la Mures operat, asa ca nu am de unde sa gasesc bani, pana luni(luni imi da mama)...deci gaz pup abia pe marti.Mai rau e cu spalatul lui Rares......eu fac dus cu apa rece...dar el...offf....ABIA ASTEPT SA VINA LUNA SEPTEMBRIE SA PRIMESC SI EU INDEMNIZATIA AIA(CEL PUTIN SPER SA SE TINA ASTIA DE CUVANT SI SA IMI TRIMITA BANII, ASA CUM MI-AU PROMIS IN NOTIFICAREA TRIMISA)

DOZZ referitor la sippy cup...uite aici un site care te-ar putea ajuta sa faci o alegere www.babydex.com/2009/03/26/o-cana-anticurgere-pentru-fiecare/index.html" target="_blank">cana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavi nu ai de unde imprumuta un resou/o plita electrica?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Dozz, eu am canuta de antrenament de la Nuk, cea de 6+. are tortite si varful de silicon e facut in asa fel incat nu curge decat daca o smotoceste el intre degete. sunt multumita de ea... poate o sa iau si urmatoarea de 8+ desi nu am vazut mare diferenta.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

'Neatza si de la noi! Incerc sa incropesc rapid cateva vorbe, ca tocmai mi-a adormit printul mostenitor.

Of, Lavi, prin cate mai trebuie sa treceti.
Ma bucur insa ca piciorul tau este mai bine. Sper sa se repare rapid si mana sotului.

Dana, si eu cred ca e de la dintzoci toata starea asta. Timi e la fel: a avut cateva zile in care m-a capiat efectiv de cap. Intr-una din zile a venit sotul acasa de la serviciu si ne-a gasit pe amandoi plangand. Efectiv nu mai stiam ce sa-i fac. Nici pe jos, nici in picioare, nici in patut, nici in brate, nici dupa cap, nici pe burta, efectiv nici o pozitie nu-i convenea. Nici o jucarie nu era interesanta, nici macar atat de iubitele chei. Mi-a mancat si extrem de prost (chiar si tzitzi), iar mie imi pocneau sanii, ca pe caldurile astea...am balotat lubenita la greu.
In final, i-au iesit doi dintzoci centru-sus, si vad ca are niste mugurasi albi langa ei, deci...mai asteptam inca 2. Sper ca nu cu aceleasi crize.

Mie mi-a fost atat de mila de el, incat i-am dat de doua ori cate 1 ml de Nurofen, si se mai linsitea.

Sper sa se linisteasca Davidutzul pana plecati. Voi va pregatiti bagajele de concediu, el isi pregateste dintzisorii. Fiecare cu ce are si cu ce poate.
sa aveti un timp fain!

Monis, mersi de pontul cu produsele degresate. Saptamana viitoare ajung probabil la pediatra, si ma prezint cu hartiuta in dinti, sa vedem ce zice. Mi-am salvat ce ai scris, si o sa scot la imprimanta asta si inca vreo cateva chestii sa i le arat.
Cand ati vorbit voi de kkrisarciul ala, eu citeam pe fuga, pe la 12 noaptea, si acum nu mai tin minte nimic. CAre era treaba cu mirosurile? Scuze ca nu mai pot cauta acum in urma, sunt intr-un galop continuu.

Dankutza
, ma bucur ca ai gasit bona pt Pinky. Sper sa fie una ok.

Many, sa aveti un timp fain!

na_bo, bine ai revenit. Am vazut ca i-ai dat gris cu lapte la fetita. NU mai retin exact, cu lapte praf ai zis? Ca as incerca si eu...dar nu vreau sa ii bag lapte praf. Cu lapte muls oare merge? Ca tot am stocuri pe-acolo... Oare nu isi schimba gustul laptele muls daca il fierb? Sau fierb grisul cu apa, si apoi adaug laptele?

Simina
, e tare dulce Maya! Tocmai vroiam sa-ti spun ca o ascult cand se trezeste printesu', si...vad ca s-a trezit deja. A dormit 15 minute.

Poate reusesc sa intru mai tarziu sa termin ce aveam de zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dozz,si noi folosim canita de la Avent cu mare succes. La inceput doar rontaia la ea,apoi sa invatat sa bea. Acum am cumparat si o canita cu pai-nu mai stiu ce `firma` este -din Carrefour- a costat vreo 10 lei. Ii place si aia la nebunie!

Noua ne-a iesit,in sfarsit,si dintele nr 6, dar nu am scapat nici macar pt cateva zile,ca vad ca e foarte inflamata gingia sus,nr 7 sta sa sparga....

Din capitolul `cra-cra` : fata mea imi da si mie sa pap cand mananca ea. I-am dat biscuite: lua ea o gurita,imi baga si mie biscuitele in gura,pana s-a saturat ea,de mine nu i-a mai pasat si a aruncat biscuitele jos.

Si din capitolul `valea plangerii` : iar refuza solidele

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Lavi nu ai de unde imprumuta un resou/o plita electrica?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Nu am de unde...daca gasesc bani, ma duc sa imi iau o butelie de camping, din aia cu arzator, macar apa de baie a lui Rares sa o incalzesc..uff..las` ca toate trec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

Lumi:felicitari pt dintisorul 6 si pt papatul biscuitelui in 2!
Dozz:legat de canita ,noi am avut trei faze:in prima,pe la 6 luni, i-am pus la biberonul avent manere si uneori bea apa singurica cu el;in a doua faza ,i-am luat canita avent dar nu i-a placut de niciun fel,nu o ridica deloc ca sa bea apa ,deci acum este pe post de bibelou;cred ca pe la 8 luni jumate i-am luat cana cu pai din care bea fara probleme apa.Mai bea apa direct din pahar ,doar cateva guri.
Dana:concediu placut si linistit! Eu zic sa iei totusi un gel pt dintisori cu tine sau panadol/nurofen.Pe ei chiar ii doare eruptia dintilor,poti sa-i dai sa se linisteasca un pic.
Dankutza: si noi tot unt dorna bio folosim. Ce mi se pare ciudat este laptele dorna bio cu termen de valabilitate fff lung,cateva luni.
Krelia: si Ili s-a lenevit parca daca vine vorba de tinut canita,de biberon nu pare tentata sa-l tina,oricum bea lapticul pe la 5 dimin si pe la 10 seara,cand amandoua suntem cam somnoroase.
Strumphy:i-am dat mai intai cereale cu gluten si apoi biscuiti,cred ca pe la 7 luni.
Ali:i-am dat mamaliguta cu iaurt, branzica ei(facuta din lapte si iaurt napolact) si uneori galbenus. Este yami. Cred ca o data pe saptamana ii dau.
Floricik: si pt bilant!

Intrebari:
1:la mare ce ati avut impotriva tantarilor? Aparat cu pastile?e ok pt bebei?
2:au dormit/mancat mai bine/mult ca "acasa"?
3:ce a fost cel mai greu la mare cu bebeii?

ma cheama datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Dupa lupte seculare am reusit sa ma conectez..
Am vazut pozici cu Alex de lyly marinero!!! si pozici cu Mateiutu de ralu_seby ( eu zic ca e tati in picioare )
Dozz multumesc mult de tot. Iau steamerul de la mama si ma pun pe treaba. Sper ca in doua saptamani sa "uite" de legume si sa le descopere iar , cu placere. Am mai incercat cu mancarica mai rece, de obicei fructele le primeste la temperatura camerei, dar nu am reusit sa observ vreo preferinta.Mi-am notat tot
laura_andreea netul este momentan mai retard. Mi-am salvat linkul tau si cand prind un net mai vanjos sunt calare. Multumesc tare mult pentru link, abia astept sa vad care e treaba.
lavi ma bucur ca ai scapat cu glezna. Sanatate maxima!
floricik poate vrei sa te descarci si sa ne spui ce ai pe suflet. Imi place tare mult bilantul zanei tale. Referitor la faptul ca nu zice mama, m-a jenat si pe mine sufletul ca nu zicea nici fii-mea ma-ma, a mea mama m-a vazut si m-a tras deoparte, dupa care mi-a spus asa " Stai linistita, copii, cand plang nu spun niciodata tata ".
Prea tare pustiul din linkul lui Lumi, mi-au placut la nebunie expresiile de pe figura lui
Dankutza probabil ca te referi la o data limita cand neaparat trebuie sa fie inchisa fontanela? Ca eu stiu ca dupa varsta de un an, si cam atat... Te ingrijoreaza ceva legat de asta?
Si noua ne plac biscuitii ( aia petit ), am vazut ca ii mananca cu placere. Cu bona nu am cum sa te ajut imi pare asa de rau ca nu gasesti.
Simina sper ca strangi bani pentru Conservator
Trimit ca s-a trezit pisicuta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

mami.ilinca:

1. Am luat Tea Tree oil - o sticluta mica si un bidonas mic de plastic gol, cu pulverizator la capat. Zilnic umpleam cu apa si cateva picaturi de ulei din asta, pulverizam prin camera (mai ales pe la geam) si a fost ok. Multumesc inca o data la Andre pt pont.

2. De mancat a mancat cam tot ca acasa, adica prost. La munte a mancat ceva mai bine...

3. Cel mai greu a fost sa-l tin in bazin/pe cearseaf. Nu-l interesa nici o jucarie din ditamai sacul carat cu noi. De bazin s-a plictisit in cateva minute, si de jucariile de apa (care au fost aproape toate noi, si nu i le-am pus toate odata, ci pe rand, ca sa aiba ocupatie, sa aiba timp sa le observe, bla, bla...). Tot pe nisip vroia, si nu sa mearga in 4 labutze (ca nu stie), ci sa se tarasca (plin de crema ) si sa-l bage in gura cu pumnii.
L-am lasat putin, dar cand l-am vazut ca avea si in ochisori nisip, si in urechi, si in gura, l-am spalat, am mai stat putin si ne-am intors la hotel. Pentru noi nu a fost o decizie foarte inspirata mersul la mare (bine ca am stat putin!).

Bine, Timi al meu e ca spirtul, si nu are stare nici o clipa. Nu e genul care sa stea intr-un loc sa se joace cateva minute, ci e mereu in miscare.

Din cate am vazut pe aici, alte mamici s-au descurcat super cu bebeii la mare, si le-a priit si piticutilor marea. Sper sa fie asa si in cazul vostru.

Edit: bazin = piscinuta din aia gonflabila, pt kinderi

Mergi la inceput

AM GAZ! AM GAZ AM GAZ!!!MI-AM PLATIT SI ULTIMA FACTURA SCADENTA(A REUSIT MAMA SA IMI TRIMITA MAI REPEDE BANI) SI M-AM DUS CU CHITANTA IN DINTI LA EI...SI AU SUNAT ECHIPA SI MI-AU DAT DRUMUL LA GAZ! HE HE HE...POT SA FAC SI EU DUS CA LUMEA DISEARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput