Prietene la bine si la greu - 44
Raspunsuri - Pagina 8
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Mai bine stateam eu linistita acasa si nu mai plecam nicaieri. ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
pai nu pari a sta linistita .
lasand glumele pe mai tarziu, poate schimbarea e fix ce-i trebuie. adica eu asa va doresc
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
dankutza spune:
citat din mesajul lui lili_a Dankutza Praga nu e scumpa deloc si e un oras superb... In noiembrie e luna in care toate hotelurile au tarife reduse,poti sa stai la 4 stele lux in centru cu 60 euro/camera. Eu am stat www.booking.com/hotel/cz/hotelrokoko.html?tab=1&error_url=%2Fhotel%2Fcz%2Fhotelrokoko.ro.html%3Faid%3D319856%3Blabel%3Dprague-kPuw7LaIcKb_u8U8IhKAdwS5113554173%3Bsid%3Df012138aaefd96c80e01119402de4f31%3B&do_availability_check=on&aid=319856&label=prague-kPuw7LaIcKb_u8U8IhKAdwS5113554173&lang=ro&sid=f012138aaefd96c80e01119402de4f31&checkin_monthday=3&checkin_year_month=2010-11&checkout_monthday=4&checkout_year_month=2010-11" target="_blank">aici foarte bine Ai putea sa te duci sa te aprovizionezi cu cadouri pt cind o face Pinky 1 anisor |
AM vacanta la sfarsitul lui octombrie. Nu ma pot duce in noiembrie. CAnd am fost in Londra, mi-a prins bine vacanta mea, o data cu cea de acolo. AM avut reduceri la bilete, in saptaman aceea. Aia asa fac. Cand e vacanta, au oferte, de genul intra 2 pe un bilet dupa ora 5 (la Madame Tussauds), bilete la jumate de pret la Aquarium, etc. Numai la zoo, nu erau reduceri. 17 lire un bilet!!! Dar merita fiecare penny.
Pt noi, a fost intotdeauna bine sa ne ducem in vacante in perioade tampite, gen februarie si octombrie. Nu sunt turisti atunci si mai prind 3 nopti plus una gratis, sau bilete ieftine de avion.
Ai fost cu Taromul in Praga?
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Lasa Dana, ca se face bine Davidelul pana plecati. O sa fie un pic mai dintos. Poate niste Nurofen....
Dana, mama lu' Pinky
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
pai nu pari a sta linistita . lasand glumele pe mai tarziu, poate schimbarea e fix ce-i trebuie. adica eu asa va doresc Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
Monis sper sa ii prieasca schimbarea ca altfel numai concediu nu va fi.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
many_bani spune:
Intru si eu sa pup fulgushorimea si mamicile,nu cred ca maine mai am timp, am cam lasat multe pe ultima suta de metri.
Dana si la noi este la fel, cel putin ieri a fost cumplit, nu a dormit mai deloc si a marait continuu, azi a fost ceva mai cumintel, ii promisesem o plimbare pe racoare cu Lila in parc. Si eu incep sa ma gandesc cu groaza in primul rand la drum si apoi cum va fi pe acolo, vom vedea.
Asa ca dragele mele va urez celor care va sarbatoriti si la intoarcere sa gasesc toata lumea bine.
mami de Vlad (29.10.2009)
monis5 spune:
fetele care va ganditi sa dati produse lactate degresate la bebelusi + pediatrul Samaranditei - think again!
Can I give my toddler fat-free or reduced-fat milk?
In most cases, not yet. While we adults strive to eat and drink lower-fat versions of our favorite foods, it's important that you start your child out with whole milk, not lower-fat varieties.
That's because he needs the higher fat and caloric content for his growth and development right now. In fact, for children under 2 years old, fats should make up about half of the total caloric intake for the day. Once your child has another birthday — and doesn't have any growth problems — you may decide to switch to reduced-fat or nonfat milk.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
simina_kin spune:
citat din mesajul lui dankutza Ma racaie o intrebare, Cati ml de lapte trebuie sa manance un copil la 8-9 luni, avand in vedere ca mai mananca si altele (cereale, legume, fructe de diferite cantitati), pe langa laptic? Tare sunt curioasa. Dana, mama lu' Pinky |
Nu stiu cat ar trebui sa manance dar fimea manca (asta pana acum 4 zile) 2 bibe/ zi a cate 240ml. De 4 zile nu mai papa nici macar 100ml
Am incercat sa gasesc cauza, da n-am reusit, pur si simplu cand simte ca-i lapte scuipa tetina si se si intoarce pe burta si baga capul in saltea......daca ai dau ceai bea tot biberonul pe nerasuflate
SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
Fetelor, cu gazul stam prost, ca nu au venit inca sa ii dea drumul....desi m-am straduit si am facut rost de bani sa platim si taxa de deconectare si aia de reconectare, plus gazul de pe factura curenta. Sper sa ne lege azi, ca sincer m-am saturat de hrana rece. Sotul s-a operat aseara, maine dimineata sper sa il externeze, desi nu stiu daca se fac externari sambata.
Na_bo, cand mai ajung la Mures fac cumva sa te anunt, ok?
Krelia - ma intrebasei de nasi, nu avem inca :D, dar mai cautam - daca nu ne iese cum vrem, o sa apelez la o solutie de rezerva(verisoara mea si sotul ei-care desi au ceva probleme sunt de acord sa ne ajute, in caz ca nu gasim pana atunci)
Va las o , va pup si mai pove!
PS.din lipsa de gaz, am incalzit apa pentru cerealele copilului la microunde...sper sa nu aiba nimic!
Dozz spune:
Neata!
Lylyana, multumesc pt PM. Si pt postarea filmului pe contul comun. Am reusit sa il downloadez. Peste o vreme, dupa ce si-l ia toata lumea interesata, o sa il putem sterge ca sa facem loc pt alte documente importante.
Lavi, stai linistita, nu cred sa aiba ceva ca ai incalzit apa pt cereale la microunde. Din cate imi amintesc, a postat Diana mai demult un link in care se zicea ca e un mit asta cu microundele=nociv. Eu personal nu am o opinie f clara despre asta, dar sunt convinsa ca nu se va intampla nimic rau ca ai incalzit in perioada asta apa la microunde.
Asaaa, acum sa sar cu intrebarea. Stiu ca unele din voi utilizati sippy cup. Cine e multumita de sippy cup-ul gasit (adica nu curge, nu are o mie de componente si bb a invatat relativ usor sa bea din ea), imi scrie marca de sippy cup si magazinul de unde a fost achizitionata, va rog? Eu am deja 2 sippy cup-uri: una simpla de tot, adica fara supapa, deci lichid peste tot, a doua de la Baby Nova, cu supapa, dar supapa cade in cana f usor. In plus, nu e etansa, mereu ma trezesc cu geanta uda ca pana ajung in parc se varsa din ea. Asa, ca irosesc apa, sa zicem ca nu as suferi prea tare (desi e enervant), dar va trebui sa o invat pe Ana sa bea laptic din sippy cup si nu as rezista sa vad laptele meu muls cu atata efort imprastiat peste tot de la un sippy cup curgator.
Multumesc anticipat!
dana n. spune:
Neata!
Vin dupa o nopate linistita cu doar o trezire.
Dozz, noi folosim canita de la Avent si sunt multumita.
Lavinia, si eu am folosit cuptorul cu microunde de vreo doua ori. Atata timp cat nu devine o obisnuita nu cred sa fie vreo problema.
Sper sa rezolvati cat mai repede problema cu gazul.
Many, drum bun si relaxare maxima.
Dankutza, nu i-am dat nimic pana acum. Am incercat sa evit. Sper totusi sa isi revina.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)