Prietene la bine si la greu - 44
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Lylyana, multam de efort ca ai pus pe mail filmuletul. Eu am reusit si l-am descarcat de pe mailul trimis de Laura. Era ca o invitatie pe tranfer punct ro , de unde sa descarc filmul. Distractie placuta la mare, ce fain ca sunt si socrii, il mai pasezi pe strumf la ei!
Apropo de asta, Laura-Andreea, am vizionat filmu, lung tare taica, vro 50 min ne munceste tanti aia..Zice ca ar trebui pt eficienta facut cam 4-5 zile din 7. Sa vad poate ma mobilizez cumva ..candva..
Oricum imi place cam ce face tipa acolo, nu mi se pare prea greu..
Simina, simpatica rau ranjita, se vede ca e senioara dintre pitici, decana de varsta cum zicea Monisu
Dankutza, interesante ponturile cu untul, sa ajung si eu candva la Carrefour constanta..Bafta sa gasesti o bona buna!!Cand incepi scoala? Ce face mami tau?
De Raluci, chiar la asta ma gandeam si eu, sigur se intorc 4 acasa
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
strumfy_12 spune:
Gata plimbarea pe azi..dak s-a racorit ne-am plimbat si noi mai mult.
krelia si Andra isi tinea biberonul la 5 luni dar acu nici nu mai incearca sa-l tina.
Duminica facem si noi 8 luni poate reusesc sa fac si eu un bilant pana atunci.
Merg sa-mi balacesc fata...si revin..dak adoarme repede
Mami fericita de strumfita
na_bo spune:
seara buna
Lavi-ma bucur pentru piciorul tau.Cand mai vii la Tg mures nu ne intalnim cumva?u gazul cum stati?
Ali-eu i-am dat mamaliga de vreo 3 ori,prima data pe la 7 luni.Gris i-am facut cu LPtot cam atunci si ii dau cam o data la10 zile.Legumele si eu le pasez cu furculita si i-am dat bucatele de fructe moale
Lili- distractie placuta la mare
Simina- mortala Maia
pupici si somn linistit
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
dankutza spune:
Laura de luni incep munca, de pe 23 august (de ziua sotului). Copii vin de la 1 septembrie. Am liber de abia ultima saptamana din octombrie, cand ma mananca talpile sa plec peste Carpatii astia Pirineici. Visez la vreo 4-5 zile departe de Romanica, doar cu tati de printesa. Realizez ca este greu de plecat cu Pinky in concediu. De aceea, ea va sta acasa.Probabil ca sa o impac, o sa-i cumpar multe cadouri si o sper ca nu ma tine minte. Visez vestul mai apropiat. Barcelona, Praga (dar cica e scumpa), Venetia.... si inca restul lumii pe unde nu mi-a umblat piciorul. Inainte de nasterea lui Pinky, umblam bine. Aveam intre 2 si 5 iesiri din tara. Dupa.... ciuciu!
Mama asteapta cu sufeltul la gura verdictul. In primele zile ale lui septembrie se duce la dr, sa vedem daca urmeaza o noua operatie.
Se pare ca am rezolvat-o cu bona. O matusa mi-a gasit o femeie la vreo 40 si ceva de ani, care sta in zona. Duminica o s-o vad. Are expereienta. A crescut un copil 3 ani, pana a intrat mamica aia in prenatal. Asa ca era pe liber. VA s[un duminica cum a fost.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Ma racaie o intrebare, Cati ml de lapte trebuie sa manance un copil la 8-9 luni, avand in vedere ca mai mananca si altele (cereale, legume, fructe de diferite cantitati), pe langa laptic? Tare sunt curioasa.
Dana, mama lu' Pinky
lili_a spune:
Seara buna!
Am citit pe sarite si nu mai stiu nimic
Monisu vaz ca nu esti consecventa si nu intri sa verifici rezultatele cercetarii, sau s-a luat netu la Bucovina? Deci kkrisarci, dat la cupchil mincare bucatele => phuuuuu, muta nasu din loc, deci ai dreptate
Am restante la vazut poze si filmulete de la lyly, ralu_seby, simina + filmuletul cu tortura de la laura-andreea
Pt ca nu sint in stare sa raspund nimic inteligent, contribui si eu cu o retea. Am o carte de bucate pt copilasi destul de ok, nu e a lui Annabelle Karmel de care intreba Dozz, e scrisa de o tanti pe nume Lisa Barnes si din ea spicuiesc o retea cu quinoa, cu dedicatiune pt Monis
Deci:
"Pilaf de dovlecei cu quinoa
Ingrediente pt 2 cesti: quinoa 1/2 ceasca, ulei de masline 2 linguri, supa sau apa 1 1/4 ceasca, 2 dovlecei mici dati pe razatoare, chimen pisat 1/2 lingurita
Pune intr-o cratita 1 lingura de ulei, adauga boabele de quinoa si lasa-le sa se rumeneasca. Adauga supa si lasa-le sa dea in clocotla foc mediu, apoi redu focul, acopera cratita si lasa totul sa fiarba 20 de minute. Boabele de quinoa trebuie sa fie translucide. In timp ce fierb boabele de quinoa, incalzeste 1 lingura de ulei intro tigaie mic, la foc mediu. Adauga dovleceii si chimenul si lasa-le sa se rumeneasca timp de 3-5 minute, pina cind devin moi. Indeparteaza boabele de quinoa de pe foc, adauga dovleceii si amesteca totul bine inainte de a servi".
Gata! Sa-mi ziceti daca e bun...
Va pup si va doresc o noapte usurica
lili_a spune:
Dankutza Praga nu e scumpa deloc si e un oras superb... In noiembrie e luna in care toate hotelurile au tarife reduse,poti sa stai la 4 stele lux in centru cu 60 euro/camera. Eu am stat www.booking.com/hotel/cz/hotelrokoko.html?tab=1&error_url=%2Fhotel%2Fcz%2Fhotelrokoko.ro.html%3Faid%3D319856%3Blabel%3Dprague-kPuw7LaIcKb_u8U8IhKAdwS5113554173%3Bsid%3Df012138aaefd96c80e01119402de4f31%3B&do_availability_check=on&aid=319856&label=prague-kPuw7LaIcKb_u8U8IhKAdwS5113554173&lang=ro&sid=f012138aaefd96c80e01119402de4f31&checkin_monthday=3&checkin_year_month=2010-11&checkout_monthday=4&checkout_year_month=2010-11" target="_blank">aici foarte bine
Ai putea sa te duci sa te aprovizionezi cu cadouri pt cind o face Pinky 1 anisor
dana n. spune:
Buna seara!
Fetelor eu am nervii intinsi la maxim...de doua zile nu ne mai intelegem cu David. Nu isi gaseste locul, urla din orice...presupun ca de la dinti. Vreau sa zic ca suntem doua fete cu el in casa si nu ii mai facem fata. Problema este ca sambata plecam in concediu...ce ma fac eu cu el acolo? Mai bine stateam eu linistita acasa si nu mai plecam nicaieri.
Hai ca am intrat sa ma plang ca la citit sunt restanta
Va pup cu drag pe toate.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
buna seara
deci kkrisarci verifica teoria mea (si eu care credeam ca pute de la proteine, stupid me).... hm... deci daca mancam si noi dat la blender, n-o sa mai miroasa?
sarbatoritilor de ieri si astazi si FDANIELA
NB
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)