Prietene la bine si la greu - 44
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
Nu a nascut are 40s3z
Azi a fost la maternitate ca avea programare, si au trimis-o acasa, ca nu naste prea curand.Termenul lor limita- 41s6z. daca nu naste pana atunci , ai provoaca nasterea
SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
krelia spune:
Helo girls !
Va pupez pe toate, sunt doar in trecere, incepem incet-incet, operatiunea bagaje....dar mai intai trebuie sa trecem prin operatiunea spalat&calcat...o nebunie.
Vroiam sa va las o cinste mica, in cinstea celui de-am treilea dintoc de Tzutzupid
N-am apucat sa recuperez, sper ca toate sunt ok...incerc din aduceri aminte
Ramonik, ce galushka frumu' ai tu acolo
Ralu, nici cu tine, pardon, cu Mateiutu' , nu mi-e rusine
Lavi, a venit gazu?
Laura-andreea, Ali - eu am dat o singura data mamaliguta la Albastrel...nu a fost un real succes, insa, de voie-de nevoie, a papat ceva-ceva...nu tot, dar, am fost multumita.
Flo, imi pare rau de vestea grea. Sper sa puteti trece, cu timpul, peste ea, orice s-ar fi intamplat.
Cuscri, pupici.
Gata, s-a-nchis clapeta.....nu mai stiu..ma striga si cupkilu'...
(ah, vroiam sa va intreb o chestie...pe mamicile cu bebei la bibe ..ai vostri isi tine singurei biberonul, atunci cand papa?...ca Rares isi tinea bibe singur acum mai multe luni, cand nu era foarte sigur pe coordonarea manutelor ...si acum, cand ar trebui sa o faca fara ezitare, s-a lenevit )
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
lylyana.ion spune:
Dozz, ai PM
urez de pe acum concediu placut fetelor care vor pleca in concediu in we, Many, Dana, Raluci, K(sper ca n-am uitat pe nimeni), iar Ralucai ii urez de pe acum La Multi Ani! sanatosi si fericiti toti si sa vina cu un neamt in burtica
si luniversatilor din zilele urmatoare!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
Lumi_Richard spune:
Buna ziua
Va las un link, mie mi-a placut la nebunie
www.angelfire.com/ak2/intelligencerreport/drummer.html" target="_blank">baietel talentat
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
dankutza spune:
Fetelor si Laura Andreea, cum dati gulie si fenicul la bebei?
Am gasit in Carrefour unt ecologic. Costa 8 lei pachetul. Este de la Dorna. L-am bagat la congelator si cand am nevoie ii tai aschii si ii pun in mancarica. In alte magazine nu am gasit. Tot acolo se gaseste la raionul de bio iaurtel, smanatana (dar noi nu folosim), si branzica de vaci bio. Sunt nemtesti.
Am convins-o pe Pinky sa manance un biscuite. Daca ii dau ei biscuitele, il linge si il plimba prin gurita. In final nu ramane cu mai nimic. Am vazut ca daca ii rup eu bucatle mici si ii bag in gurita, pare a mesteca sau asa vad eu? Oricum, cum il termina deschide din nou gurita. SI asa papam si noi un biscuite pe zi.
LAura_andreea te astepatam cu detalii despre uleiul de rapita. Eu am in casa ulei de palmier si de orez, si ma intreb daca o fi vreunul bun pt Pinky. Are cineva idee? Nu am auzit nicaieri ca trebuie s afie deschis fonatnela pana la 2 luni. STie cineva la ce varsta trebuie sa se inchida fontanela?
Strumfy dupa 8 luni, nu mai conteaza daca are gluten sau nu. PArerea mea este sa-i dai un biscuite sau niste cereale cu gluten si sa observi. Ii mai dai inca o data a doua zi si tot asa. Eu asa am facut. Am testat terenul. Multumsec pt amintirile din copilarie. MA gandesc ca Lumi are mare dreptate. SA o aduc unde trebuie ca greutate si inaltime, si dupa aia, ne certam cu bibe si cu vitaminele si ne imprietenim cu linguritele si ciocurile. Pe de alta parte, poate mama sau bona sa fie mai tari si nu cacacioase ca mine si sa se impuna in fata lui Pinky. Acum, poate radeti, dar eu ajunsesem sa nu fac nici un zgo,ot cand manca asat mica de frica sa nu lase bibe. LA noi, e rasu' plasu'.
CA mi-am adus aminte de bona. Sunt disperata! Caut bona! Pe cea veche am sunat-o si mi-a spus ca vorbeste cu fi-sa sa vada daca mai vine si ca ma suna e inpoi. A trecut o spatamana si tot nu m-a sunat. CAut peste tot. Eram convinsa ca o sa vrea sa vina in nou. Eu stiu. Fi-sa nu o lasa, pt ca sa o slugaresca pe ea si tot nu-i da bani femeii. Asa ca acum, caut ca nebuna. Nici somn nu am noaptea.
Krelia nu isi tine singura bibe. Nu cred ca din lene. Noi mancam bibe la locul de joaca si e mult mai intereesant ce e pe covor decat sa tine bibe. Poate daca as tine-o in brate....
Dana, mama lu' Pinky
lylyana.ion spune:
Dozz am dat sa uploadez fisierul in documente, pe contul comun, sper sa mearga pt ca este f mare, are 699 mb si spatiul e limitat la 1 gb parca
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
ralu_seby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dozz
am incercat si ieri seara, si acum sa descarc filmuletul. Nu mi-a iesit figura. Voi cum ati facut? Nu se poate pune pe contul comun, la documents? |
Dozz, eu i-am dat click dreapta si l-am salvat la Favorite
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
simina_kin spune:
Maya canta
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
lylyana.ion spune:
aveti filmuletul si pe mail in documente
sper sa il puteti salva de acolo
pozicile noastre
varsta noastra