Prietene la bine si la greu - 44
Raspunsuri - Pagina 5
lylyana.ion spune:
neata la pranz!
Ralu, te tot pandesc de poze noi...
Laura, multam fain de film, acu cica tb sa gasim timp pt exercitii
Lavi, sa vii cu vesti bune de la Tg Mures!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am scris si azinoapte un mesaj dar vad n-a aparut... rescriu cat imi aduc aminte
Dankuta asa cum iti sunea si Lumi...sunt persoane care au mancat mult timp din bibe..si aici vb de mine. Din nush ce cauza mama a ales sa ma lase la bunici pe timp de zi(si facea naveta zilnic ca sa vina la mine) iar bunica nu avea rabdare sa imi dea cu lingurita asa ca imi pasa totul..si imi punea in bibe..si asa am mancat pana la 3 ani. Inainte sa ma duca la gradi m-a invatat mama sa mananc cu lingurita..cam intr-o luna. Decat sa ajugi sa dai copilului unpumn de pastile ca sa creasca ...mai bine ii dai sa manance din bibe...parerea mea...
Inainte de a da biscuti la copil i-ati dat si altceva cu gluten?
Va pupik si sa aveti o zi faina!!!
Mami fericita de strumfita
laviniablaga spune:
Am revenit de la Mures!
Totul e bine cu glezna mea!Uff!Macar am scapat de un stress!
Ce rau e fara gaz...habar nu am ce sa fac de mancare!
ali762000 spune:
Andre salutari si de la Cluj.
Mihai e mai marait din cauza dintilor, in rest e bine. Pe mine a inceput iarasi sa ma doara spatele.
Fetele care au dat mamaliga la bebei de la ce luna ati inceput? Si daca le-ati dat gris cu lapte? Eu inca nu dar o sa incerc de saptamana viitoare sa vedem daca papa.
Si inca o intrebare am vazut ca ati inceput sa dati bucatele cu ce ati inceput prima data? Eu ma gandeam sa nu mai fac la blender ci sa le pasirez cu furculita legumele.
floricik spune:
Salutare si de la noi.
Luni am primit o veste tare grea...incercam sa trecem peste si sa ne obisnuim cu ideea. Multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi , restul...se rezolva.
Am citit tot din urma dar nu sunt in stare sa raspund punctual. Fulgusorii nostri sunt tare haiosi...m-au facut sa zambesc .
Chiar daca Ema are 8 luni +1 saptamana vreau sa fac si eu bilantul pe care asteptam sa-l scriu de ceva timp.
-Zburlita mea are 8,8kg si 78 cm (o fac baschetbalista)
- avem 7 dinti
- zice toata ziua ta-ta, da-da, na-na
- nu zice deloc ma-ma
- papa cam 150 g fructe, tot asa legume si iaurt (cu caldurile astea are zile cand papa mai putin)
- se ridica singura in fund, in 4 labe , toata ziua busileste
- din cand in cand se ridica in picioare si e fascinata de faptul ca e bipeda
- apa si ceaiul sunt cah
- aplauda si din cand in cand face "pa-pa"
Ea reprezinta totul pt noi. Este copilul pe care l-am dorit tare tare mult si care s-a lasat un pic asteptata.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
ralu_seby spune:
Lyly, dc pozicile noastre le asteptai, ei bine, le puteti admira incepand de aici
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Dozz spune:
laura-andreea, multumesc pt sfat si pt lista de alimente. Pe mine sigur ma inspira, nu prea le am cu imaginatia culinara.
A-propos de asta, cartea de retete a lui Annabel Karmel si-a luat-o careva? Merita comandata?
Gata, am reusit si eu sa vad pozele de pe contul comun. Sunt dragalasi foc toti copilutii, ce mari au crescut! Am vazut poze de broscutza, ralu_seby, simina, lumi, lili, ramonika, ancutza, dienutze, lalu, biara si licurix.
Lili, gasca din aia are si Ana, o adora. Dar mai nou pasiunea ei e sa traga puiutii de gasca in timp ce se invart, eu trebuie sa o tin in brate la figura asta, asa ca ma gandesc sa concediez gasca
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!
SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Pentru doritoare: http://dl.transfer.ro/Tracy_Anderson_Post_Pregnancy_Workout-transfer_ro-18aug-a1db03.avi Bafta! poze Europe is the best! |
am incercat si ieri seara, si acum sa descarc filmuletul. Nu mi-a iesit figura. Voi cum ati facut? Nu se poate pune pe contul comun, la documents?
lylyana.ion spune:
Ralu, admirat pozicile, e flacau mare Mateiul
iar mamica...se stie...invidie d-aia ++++
Simina votat! a nascut surioara? poze?
Lavi, ma bucur ca esti ok cu piciorul! sotul a fost operat azi? si sanatate!
maine dimi plecam la mare, in Jupiter, sunt socrii acolo, sper sa ma relaxez de data asta
asa ca ne recitim luni
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!