concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 3
adablackcat spune:
Aniso, o cunosc pe Diana (si nu doar eu de pe forum), si copilasii ei, si are un aparat foto super bun si inspiratie pe masura! Se pricepe foarte bine si la croitorie (desi e medic, sac!) N-au niciun sens afirmatiile tale! Daca ea o sa aiba cele mai minunate poze si va participa la toate concursurile? Poate va castiga tot de acum incolo in materie de concursuri foto! Hai tu cu poze mai reusite si atunci fii indignata! Cine sa te mai inteleaga? Ca toti incercam, dar nu reuseste nimeni din "turma" asta.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
mocofleana spune:
Aniso eu zic sa o lasi balta ca nu ajungi nicaieri!
E clar un lucru aici. Se pare ca pe acest site lumea se stie de mult timp, au ajuns sa se cunoasca si in viata reala, sunt prieteni buni ceea ce este normal sa se si voteze unul pe altul . Si eu as proceda la fel. Poate ca Diana este talenta, intr-adevar poza ei este frumoasa dar hai sa recunoastem a avut multi prieteni care sa o sustina, ceea ce tie iti lipseste pe acest site. Nu au cum sa decurga mult lucrurile corect(cum ai vrea tu). Lucrurile sunt foarte clare pt mine.
mocofleana spune:
Poate ca trebuia si tu sa trimiti PM la toti care au cont pe acest site, sigur ti-ar fi crescut si tie punctajul, dar ce sa faci nu toti sunt inspirati! Sa fim seriosi a fost foarte clar pt mine ca unii au obtinut punctaj mare intr-un timp record. Nu are cum! Intr-un timp atat de scurt toti sa voteze aceeasi poza.
Stiu ca s-a incheiat concursul, stiu ca eu nu aveam nici o sansa cu pozele mele...eram destul de departe!
marutzu spune:
m am uitat si eu la poze. toate sunt super. nu am votat ,nu m am inscris dar cea care a castigat zici ca e reala nu poza. l am kemat si pe dragos sa vada si el a observat tricoutele si ca e un aparat foto bun.asa ca....eu nu ma pricep da" zau ca poza e reusita. castigatorilor si participantilor deopotriva unii castiga premii altii experienta.
elyanne spune:
Am mai zis si la subiectul celalalt... au fost concursuri cu useri noi care au castigat... nu i-au votat prietenii, cunsocutii de pe DC... pur si simplu era o poza reusita, nici nu se stia a cui... care a fost votata...
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2
Si cine are chef si timp sa caute, poate gasi subiectul cu pricina... unde se faceau sapaturi sa se poata lua legatura cu cea care a trimis poza, pt. acordarea premiului...
Si a mai fost un concurs... nu mai retin...
ANISO spune:
Marius,as vrea sa te intreb....daca a fost un concurs unde s-au apreciat poze facute "cu aparate bune"...arta fotografica....chestii...cum de poza de pe locul 2 si 3 sunt acolo?
ANISO spune:
Adica pt. fiecare loc au fost alte criterii?Sa nu ma intelegeti gresit,poza de pe locul 2 mi se pare interesanta ca idee,dar are multe "defecte".Va voi demonstra ca a contat ca Daria e moderator si e membra veche.La un concurs viitor voi copia ideea ,voi face poza cu "un aparat bun",cu o lumina mai buna,copii mai mici(au priza mai bine),sa vedeti...puncte voi lua,poate,de la public...dar de la juriu,ba.
Oana-Laura spune:
Aniso, esti de o penibilitate rar intalnita. Goana asta dupa premii, si gura si scandalul pe care il faci pe site te dezonoreaza. Pacat, chiar nu inteleg ce cauti pe acest site
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Adica pt. fiecare loc au fost alte criterii?Sa nu ma intelegeti gresit,poza de pe locul 2 mi se pare interesanta ca idee,dar are multe "defecte".Va voi demonstra ca a contat ca Daria e moderator si e membra veche.La un concurs viitor voi copia ideea ,voi face poza cu "un aparat bun",cu o lumina mai buna,copii mai mici(au priza mai bine),sa vedeti...puncte voi lua,poate,de la public...dar de la juriu,ba. |
Aniso, imi pare rau, dar deja intreci absolut orice masura. este prima oara cand vreunul dintre moderatori castiga vreun premiu la concursurile de pe DC (care se desfasoara de ceva timp totusi).
pana acum nu iti convenea ca Diana a castigat premiul intai, sau "toate concursurile". acum ca Daria a luat premiul doi. care e urmatoarea nemultumire???
am sa te rog sa te opresti cu aruncatul acuzatiilor.
Roxana
ANISO spune:
Nu fac nici un fel de acuzatii,doar imi pun intrebari si fac afirmatii.Si nu cred ca e obligatoriu sa am aceleasi pareri ca alte persoane.Atata timp cat folosesc un limbaj politicos...nu ca alte persoane...nu vad care e problema.Ce nemultumiri mai am....Intreb unul din moderatori,de preferat Marius,am obs. ca e mai impartial ,totusi.Cum de juriul a acordat 0 puncte multor poze,foarte frumoase,adica erau nule,nu exprimau nimic?Cea cu fetita pe tobogan,cu mana mamei protectoare,pregatita sa intervina in caz de nevoie,reflecta atat de frumos spiritul DC...Cea cu fetita in fata monitorului...DC exista datorita lui...zambetul ei...Cea cu baietelul cu ratusca de care trage,care e chiar artistica,pot spune...si multe alte poze.Deci efortul parintilor,sperantele lor de a fi apreciati....poate ei nu sperau la premiu,dar sigur s-ar fi bucurat de un minim de apreciere .