concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

La alte concursuri au fost poze eliminate pt. SPAM, nu doar penalizate...E ruda cu cineva?...Sigur intrebarea asta si-o pun multe persoane.Oricum ...credibilitatea...s-a cam dus....Degeaba textul cu voturi,juriu...Unde e schimbarea ...surpriza ...promisa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu ANISO, gresesti! DianaR e de fapt alt cont al lui desprecopii si ea ne flutura poze si articole cu baietelul ei "de fatza". De fapt are 3 copii ... Si ala era tac'su, ma!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Deci celor care nu gandesca ca turma le vorbiti ca la prosti....ce tehnica....Sigur si pe voi va ingrijoreaza slaba participare ...asta spune multeeee.Si mai ales migrarea membrilor....

Mergi la inceput

Ma refeream la locul 3 ,Laura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Ma refeream la locul 3 ,Laura.

In anii din urma cand au fost eliminate poze din concurs au fost cazuri mult mai grave de frauda: conturi duble, facute special pt votare, SPAM-uri agresive in mesaje la diverse subiecte, mesaje pe PM si pe mail agresive. Atunci s-a decis implementarea sistemului actual de vot, cu limitarea accesului la votare in functie de vechimea ca membru, nr de mesaje+ introducerea respectivului punct in regulament cu privire la spam-uri. Acum s-au primit sesizari de SPAM pe mail dar s-a considerat ca acest fapt nu a fost atat de grav incat sa fie eliminata poza din concurs, ci e suficienta penalizarea prin retragerea de puncte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tot nu pricep ce nu este bine? Despre ce migrare vorbesti, sau participare? Ma uit citesc sa mor eu de inteleg ce anume spui. Parca ai intrebat de locul 3. Ti-am raspuns. Nu reusesc sa te pricep cu migrarea si participarea, sau raspundeai altcuiva?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ANISO, nici eu nu inteleg despre ce este vorba iar incrancenarea ta fata de acest concurs mai ales ca acum este si incheiat devine chiar obositoare. ai avut obiectii si probleme de la inceput, te-a nemultumit orice, oriunde, oricum, oricine. cat de frumos suna un mesaj de genul "turma", "vorbiti ca la prosti"....?
din cele 5 luni si 400 si de mesaje postate de tine in acest forum cate sunt dedicate doar acestui concurs? doar asta inseamna DC pentru tine?

Roxana

Mergi la inceput

Deci daca nu era penalizat ocupa un loc mai bun.Pai si pozele de pe 1 si 2 ,ce locuri ocupau?Pt. ca sunt cele mai frumoase exact in ordinea asta.Rox.la prosti ma refeream la mine,adica Laura imi vorbea cum nu se face ,mai ales de un moderator.Scuze, dar vreau sa vorbesc doar cu moderatori,nu am chef de polemici.

Mergi la inceput

Moderatorii nu au voie sa glumeasca? Sau trebuie sa anunte frumos, cu rosu: Atentie urmeaza o gluma! Fiecare dupa propriu simt al umorului o considera buna sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Deci daca nu era penalizat ocupa un loc mai bun.Pai si pozele de pe 1 si 2 ,ce locuri ocupau?Pt. ca sunt cele mai frumoase exact in ordinea asta.Rox.la prosti ma refeream la mine,adica Laura imi vorbea cum nu se face ,mai ales de un moderator.Scuze, dar vreau sa vorbesc doar cu moderatori,nu am chef de polemici.

uite ca eu sunt libera si spun ce vreau. cred ca te oftici tare ca n-ai castigat tu concursul. spune si tu, ce rost mai are circul asta?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput