concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la orice concurs exista invinsi si invingatori. cand cineva isi inscrie poza in concurs se expune ambelor posibilitati. si la fel cum tu tot pui intrebari si iti plac anumite fotografii la fel si juriului le-a placut sau nu poza respectiva. si fiecare a votat asa cum a dorit.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

scuze ca intervin !

aniso, tu de fapt ce vrei ? de ce esti asa incrancenata ? ai facut un razboi personal, o vendetta din concursul asta ? care e problema ta ?
doreai sa fie adus un juriu neutru, format din critici internationali de arta fotografica ? e concursul site-ului, iti convin regulile - participi, nu-ti convin - nu participi, sansele de a castiga sunt egale cu cele de a pierde...

si ce daca au fost trimise PM ? au fost amenintati, siliti, santajati, obligati cu forta destinatarii mesajelor, sa-si exprime votul ? ai tu certitudinea ca toti cei carora li s-a trimis PM, au si votat in favoarea expeditorului ?

nu confunda concursurile de pe site cu cele organizate pentru nu's ce marci de sucuri, bere sau tigari, unde te poti inscrie on-line pe baza unor coduri, iar castigatorii sunt alesi aleator, pe baza unui sistem informatic...in concursul cu poze lucrurile sunt mult mai subtile, fiecare simte altceva privind pozele respective, nu pot avea trairi identice toti cei care le vad si le voteaza...

sincer, in acest moment te lupti cu morile de vant pe tema concursului...

puteam si eu, de exemplu, sa ma "strofoc" sa concep o poza inspirata de concurs, insa nu am dorit, in principal din lipsa de timp si inspiratie. daca as fi facut-o, totusi, as fi avut doar mandria ca puiul meu va fi vazut(votat) de atatia useri si cativa votanti, nu m-ar fi interesat premiul in sine, mi-ar fi fost suficienta mandria de mama si aprecierile primite pentru puiul meu, prin voturile exprimate, multe-putine, cate ar fi fost...

pentru tine acest forum se reduce doar la sectiunea de concursuri ?!?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Nu fac nici un fel de acuzatii,doar imi pun intrebari si fac afirmatii.Si nu cred ca e obligatoriu sa am aceleasi pareri ca alte persoane.Atata timp cat folosesc un limbaj politicos...nu ca alte persoane...nu vad care e problema.Ce nemultumiri mai am....Intreb unul din moderatori,de preferat Marius,am obs. ca e mai impartial ,totusi.Cum de juriul a acordat 0 puncte multor poze,foarte frumoase,adica erau nule,nu exprimau nimic?Cea cu fetita pe tobogan,cu mana mamei protectoare,pregatita sa intervina in caz de nevoie,reflecta atat de frumos spiritul DC...Cea cu fetita in fata monitorului...DC exista datorita lui...zambetul ei...Cea cu baietelul cu ratusca de care trage,care e chiar artistica,pot spune...si multe alte poze.Deci efortul parintilor,sperantele lor de a fi apreciati....poate ei nu sperau la premiu,dar sigur s-ar fi bucurat de un minim de apreciere .

Sunt iesit din tara - am citit ceea ce ai intrebat si am sa spun urmatoarele. Nu am de unde sa stiu cine cum a votat si ce criteriu i-a stat la baza alegerilor. Fiecare a votat absolut independent. Orice vot acordat este independent. Nu ma intereseaza de ce anume X a votat pe Y. Asa a considerat si nu conteaza opinia mea daca ar coincide sau nu cu a altuia. Este dreptul absolut individual al oricui de a vota EXACT asa cum doreste. Si de aceea nu au fost admise SPAMurile tocmai pentru a respecta deptul la opinie.
Desigur opiniile vor fi diferite si de aceea DOAR neexprimam opinia. VOTUL este un drept unilateral.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

Totusi nu este inca lamurita problema cu PM-urile!
Cum ar fi fost sa le vina la toti ideea de a trimite PM la toti cei inscrisi pe site?
Sunt sigura ca altfel ar fi fost clasamentul
Parerea mea este ca PM-urile nu ar trebui admise in nici un fel, iar cei ce recurg la astfel de metode sa fie exclusi din concurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mai da ce aveti voi cu PM-urile? Eu nu o cunosc pe mamica de la locul 3, insa am votat poza. Intr-adevar, am primit un mail cu adresa pozelor, ca au aparut mai multe, nu doar aceea in mod special. Eu nici nu stiam de concurs, nu mai intrasem de mult pe site. Am vazut poza asta, am vazut si alte poze..si am decis sa ii acord votul meu. Nu m-a obligat nimeni, nici sa deschid mailul, nici sa vad pozele, nici sa votez poza asta in mod spacial. De ce nu au trimis si altii mailuri si PM? Nu au fost inspirati. Cine a votat a facut acest lucru din propria voita, nu conteaza cum a aflat de existenta pozei, din intamplare, pentru ca urmareste concursurile sau a primit un PM sau un mail.
Vad aici atata incrancenare si atata timp pierdut in certuri....in loc sa fiti fiecare mandre de copilul ei, fie ca a castigat sau nu...eu intru pe DC pentru sfaturi, pentru a schimba opinii cu alte mamici referitor la copii, si cred ca dea aceea a si fost conceput acest site, si nu sa ma cert din cauza vreunui concurs.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

Hai sa fim seriosi!
E ca si cum ai face reclama la un produs....cand te duci intr-un magazin ce alegi? Un produs a carui reclama o vezi zilnic la Tv sau un produs de care nu ai auzit in viata ta.
Cam asa este...si cine stie avand in vedere ca PM nu pot fi citite de moderatori nu putem exlude faptul ca respectivii "vinovati" nu au "cersit" mila, gen...boala, lipsa banilor, chestii de genul, de fapt poti zice orice...
De aici concluzionez interzicerea cu desavarsire a PM-urilor macar de acum incolo pentru corectitudinea concursului.

Mergi la inceput

Da-cred ca o sa avem in vedere interzicerea PM avand scop de promovare in cadrul unui concurs. Am retinut aceasta observatie. Adica autopromovarea ca sa o numim cumva va putea sa aiba loc doar in anumite conditii bine precizate, alte forme fiind penalizabile. Personal agreez principiul promovarii intr-o perioada determinata - pana la inchiderea voturilor sub orice forma deschisa deci publica, fara PM fara SPAM. Daca cineva doreste sa citeasca partea de promovare si/sau sa-i dea curs Ok. Dar fara agresiune. Oricum orice este perfectibil. Propunerile sunt deschise - le citim cu interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cersenin spune:

Buna seara,am incercat sa trimit datele cerute de administrator,pentru participantii la concurs,dar nu reusesc.S-a anuntat pe forum ca de pe data de 18.08 timp de 7 zile.Deci pana in seara aceasta la ora 24,ma gandesc,odata ce nu a fost anuntata o ora.Domnule Marius va trimit datele dumneavoastra pe PM.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cersenin spune:

Domnule Marius v-am trimis dvs. un email,cred ca PM e dezactivat. Multumim pentru premiul acordat, a fost pentru noi o bucurie,mai ales in aceasta perioada ,cand din pacate am pierdut un suflet drag noua.Felicitari pentru site-ul dvs.si munca depusa .

Mergi la inceput

Receptionat - e Ok - am transmis administratiei. Felicitari!

Mergi la inceput