FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

mothizor-am luni prog la dr pk si voi sta cam 10-12zile,pot sa iti cumpar eu medi de care ai nevoie,dar din pacate sunt la limita cu bani .spune-mi cum vrei sa procedam!
pot sa iti spun ca pe 8inj merional=15.500 Forinti si clostylbegt=1.200 forinti astea au fost cump de mine in luna iunie,nu stiu daca sau ieftinit sau scumpit, acum.

Mergi la inceput

am luat-o razna de la hormoni
poti avea relatii sexuale in timpul stimularii(injectarii)?
poate vi se pare aiurea ..tara arde si baba se ..scarpina.
voi ce stiti?

sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Paunas, sigur ca poti! Mai cu grija in ultimele zile de stimulare, cand outzele sunt deja mari.

Mergi la inceput

ce inseamna ultimile zile destimulare?
eu sunt in a 5zi si nu stiu cate zile voi mai face !
totusi PK ce zice, fetelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Paunas de ce nu? Daca tu te simti bine,adica nu te doare burtica,e liber la .
Stimularea dureaza cam 10-12 zile,poate si mai mult,in functie de protocolul pe care il ai.
Hai spor la treaba si multa bafta.Sa fie fiv-ul norocos.

Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna girls!

Pupici multi. Eu sunt in deplasare la pitesti, in plimbare cu sotul care are un curs.
Da' nu puteam sa nu intru un pic sa va vad!

Motzishor eu plec pe 16 sept la budapesta si ma intorc pe 26 sept. Deci ai avea medicamentele cand vii tu in tara daca mergi pe mana mea.
As mai vrea sa iti spun ca l-am frecat pe pk la cap cu diferentele dintre menopur si merional si mi-a spus ca este de fapt acelasi medicament, ca este diferita doar procedura de fabricatie dar ca doza de medicament activ si raspunsul ovarelor la stimulare este acelasi. mi-a spus clar ca se poate face ORI merional ORI menopur.
asaca spune-i lui pk ca vrei merional in schema deoarece este mai ieftin si ti-l ia cineva din ungaria.
astept sa imi spui daca vrei sa ti le iau eu!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mami,neaparat trebuie sa ne vedem pana pleci,sa-ti dau banuti sa-mi iei si mie Merional.

Mergi la inceput

ADIPAPAZI...LA MULTI ANI!!!

Iti doresc multa sanatate,draga prietena,sa duci cu bine sarcina pana la capat.
Imi imaginez ca este cea mai frumoasa aniversare din viata ta si iti doresc sa ai mereu sufletul plin,sa plutesti de fericire asa cum o faci acum...ca prin casa o sa fie aglomeratie oricum

Mergi la inceput

ca tot am zis de aglomeratie prin casa...fetelor,ieri, am vazut o familie cu 2 perechi de gemeni:2 baietzi mai marisori,de vreo 9-10 ani si 2 zgatii mici de fetitze,de vreo 4 ani.
nu va imaginati cum se uita toata lumea la ei si ce harmalaie era intre ei ca fiecare vroia cate ceva si se miorlaiau la parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

LA MULTI ANI, ADI!

E ultima ta aniversare in doi dar pun pariu ca desi esti consemnata la pat, este una dintre cele mai frumoase aniversari din viatza ta!

Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!
Astazi lasa-te rasfatata de cei dragi pentru ca MERITI!
Si raspunde la telefooooooon!!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput