FIV in Ungaria 113
Raspunsuri - Pagina 8
Motzishor spune:
Poate cineva sa imi spuna de unde e mai bine sa imi iau medicatia de stimulare din Bucurest? Parca cineva spunea de 5% discount la nu stiu ce farmacii. Cred ca o trimit pe sora-mea cu reteta scanata de la PK si sper sa se descurce. Nu am sa inteleg niciodata cum in Ro. se pot da asemenea medicamente fara reteta...
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motzishor Poate cineva sa imi spuna de unde e mai bine sa imi iau medicatia de stimulare din Bucurest? Parca cineva spunea de 5% discount la nu stiu ce farmacii. Cred ca o trimit pe sora-mea cu reteta scanata de la PK si sper sa se descurce. Nu am sa inteleg niciodata cum in Ro. se pot da asemenea medicamente fara reteta... |
buna
daca ai cumva merional iti indic sa l iei din ungaria
menopurul in romania e 75-80 lei fiola
la unguri e numai 30 lei
in bucu gaseste la farmacia tei
pup
+17 si mami de Vlad (12.12.1999)
Motzishor spune:
fetelor, cine o sa fie la Budapesta la sfarsitul lui August - inceputul lui Sept? Am nevoie de cineva sa imi ia reteta de la PK si sa imi cumpere de la farmacia de acolo Menoupur si Clomiphene (nu cred ca imi da altceva). Eu pe 29 Sept. sunt in Bucuresti si vreau sa incep imediat tratamentul. Help!
adipapazi spune:
motzishor, clar cel mai bine e sa iei din Budapesta. plus ca reducerea de 5%nu se acorda la medicatia pt fiv, cel putin asa e in lantul helpnet. dar la unguri e muuuuuuult mai ieftin merionalul, dupa cum ti-a zis si mirela.
Adi +23 cu si
Motzishor spune:
multumesc adi. Ma straduiesc sa le iau din Budapesta daca ma ajuta cineva. Din emailul de la PK reiese ca o sa imi dea numai Clomiphene si Menopur la FIV-ul asta. PK asteapta sa ii spun cum o sa iau reteta de la el. I-am scris si despre spotting-ul meu si lipsa unui CM cu full-flow. Sa vedem cand si ce imi raspune...
Tu esti bine? Tot la pat stai? Abia astept sa ne dai vestea cea mare: ca ai nascut 2 copilasi sanatosi si frumosi si ca sunteti cu totii bine! Asa iti doresc din toata inima.
cristal1995 spune:
Motzisor: Menopur se gaseste si in Ungaria si este mult mai scump decat Merionalul. Nu mai am chitantele de la ultimul fiv, dar stiu ca era destul de scump. Farmacistele nu cred ca iti vor da Merional ca asa vrei tu (desi, din cate stiu, e cam acelasi lucru), asa ca vorbeste cu PK daca vrei neaparat Merional pentru reteta. Pup
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
adipapazi spune:
motzishor, la pat cu ratustele mele, le citesc si vdm filme, multumesc pt gandurile bune, sa te vad pe urmele mele curand (dar fara sa trebuiasca sa stai la pat)!
Adi +23 cu si
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 buna dimineata pe 9 Septembrie ii scriu doftorasului cu ochi albastri. |
la ce ora? :))))))))))))))
Adi +24 cu si