FIV in Ungaria 113
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
sperantzo,ce ai zuzo???
taman acu te-a plesnit recunostinta???
hai ca te intelegem...si te iubim...probabil nu te mai intelegi cu neuronu gravid si de aici manifestarile astea!!!
pup unguroaicele
adipapazi spune:
sami, uitasem de faza cu defizitul de faza luteala. dar vezi, noroc ca citiram impreuna din cartea lu protopopeasca si acu ma lamurii. asa e, mami are ori CM anovulator, ori deficitul de faza luteala. oare ce zicea la carte? ca se putea depista deficitu si cu punctia din endometru sau ceva de genu, iti lua din mucoasa uterina ceva si ti-l analiza, parca. ma rog, cel mai intelept e ca femeia sa faca PGR in ziua ET si apoi la 2-3 zile ca sa stie ce sa suplimenteze.
muaaaama, va zic io ca pk isi baga in skema la romance pgr injectabil sau innebuneste.
sperantzo, dai la boboci?bafta la iosup!
hai va pup, ma duc sa cetesc despre stem cells.
Adi +23 cu si
Motzishor spune:
fetelor care m-au intrebat despre PRG injectabil. Eu l-am luat din US unde se da numai cu reteta. Eu am inceput un FIV aici si m-au intrerupt pt. ca nu am avut decat 2 foliculi maturi, dar am avut toate medicamentele cumparate de la inceputul tratamentului. Asa am ramas eu cu prg. injectabil. In prima faza mi l-a facut sotul meu (se face intramuscular) dupa care am reusit sa mi-l fac singura. Ma doare si acum poponelul pt. ca am facut ceva guguloaie din cauza ca e uleios si cand ti-l faci singura e mai greu....
Motzishor spune:
am uitat sa precizez ca mi-am facut progesterun injectabil in fiecare zi si nu am completat cu Utrogestan.
Fetelor, am o problema: mi-a intarziat CM mai mult de o saptamana si in loc sa vina full-flow am avut numai ceva spotting si atat. A mai avut cineva problema asta? E un efect al medicatiei de stimulare? Nu stiu ce sa mai cred. Sa il consider CM desi au fost 2-3 zile de spotting?
bombi spune:
nu cred ca se considera spotting-ul ca ciclu. tb sa fie singe curat.
de cite zile ai/ai avut spotting-ul? daca nu s-a oprit, s-ar putea sa vina ciclul normal in citeva zile
Motzishor spune:
buna bombi, ma bucur sa te mai "vad" pe forum. Am spottingul asta de vreo 2 zile, astazi ar fi a III-a. Diseara intentionez sa beau niste vin rosu poate reusesc sa il incurajez un pic. Cred ca o s ii scriu si lui PK daca se opreste si nu imi vine CM. Tu ce mai faci, ce planuri ai? Te pupic dulce,
bombi spune:
in principiu, mergem mai departe. asta e a doua luna de pauza, asa ca de luna viitoare am putea incerca din nou. btw, tu cum de faci din nou asa repede?
problema e ca ne-am cam pierdut increderea in PGD (din cei 10 embrioni analizati, nu au gasit nici unul bun, desi probabilitatea e de 40%). acum ramine sa ne lamurim daca in PGD in general sau doar in modul cum il implementeaza / interpreteaza cehii.
avem vreo 3 saptamini la dispozitie sa ne hotarim daca raminem in continuarea la cehi, sau ne lasam aburiti de altii; PK including
Motzishor spune:
Pai PK ne-a spus ca sa facem o luna pauza si putem incerca din nou dupa aceea. Deci August-Septembrie o sa fie pauza si in Oct. o sa fie a II-a incercare.
Si mie mi se pare ciudat cum nu au gasit nici unul bun. Ceva e in neregula. Poate ca trebuie sa ceri si parerea alctuiva, sau poate sa incerci la altii. Oricum, e bine ca nu va lasati si mergeti mai departe.
Eu am momente in care imi vine sa renunt: mi se pare ca oricum nu merit iertarea lui D-zeu la cate avorturi am facut. Cum sa se indure D-zeu de o asa criminala? Apoi ma gandesc ca El e mare si bun...
Va doresc numai bine tie si sotului tau, D-zeu sa fie cu voi si sa va binecuvanteze cu copii sanatosi!
bombi spune:
cel mai greu e sa renunti la cautat vina si sa actionezi doar inspre rezolvarea situatiei (eu nu ajuns inca acolo ... ); trecutul e dus si nu il mai putem schimba orice am face
multumesc de urari si cu voia lui Dumnezeu ne vom tine toate copiii in brate.