FIV in Ungaria 113
Raspunsuri - Pagina 6

mami_vreau spune:
am luat proluton depot de 500 de la cineva care l-a adus din turcia.
ti-am trimis pm
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota

tamaryllis spune:
Pupy,felicitari pt copilasi! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!
Fetelor, va urez bafta, sa va intoarceti cu bb la purtator!
Mamivreau, eu l-as intreba pe PK daca nu cumva ar trebui sa fac clexane de 0.2 dupa ET, macar pana la test, tinand cont ca tratamentul pt fiv ingroasa f mult sangele. Tu cum stai cu endometrul? L=as mai intreba daca ar fi cazul sa iau si medrol/metypred de 5 mg pana la test(i-as da exemplu Austria). Asta e parerea mea, nu vreau sa par... 19+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

speranta2008 spune:
Buna dimineata
Sami- Adi - abia astept sa ne vedem ! Imi pare rau ca nu e toata gasca de la Budapesta (Sonya + Mami)..
Nu cred ca v-am zis dar eu va multumesc tare mult ca dupa punctie m-ati asteptat. Pentru mine a fost o adevarata si Imensa SURPRIZA. Pe perioada tratamentului mi-ati fost un adevarat Suport ! ...
Hai ca imi vine sa plang
Nu cred ca am cum sa descriu bucuria cand v-am vazut!
Noi plecam in wk, dar va sun sa organizam, pentru sapt viitoare!
Marti dimineata ma duc la dr Iosup, pentru eco de trim 1.
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +11
(Matei19:26)

mami_vreau spune:
speranto lasa bocitul ca faci rau bebelusului!!!
lov' you si ma bucur ca ne-am cunoscut!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota

tamaryllis spune:
Paunas, Pk da medrol timp de 4 zile dupa punctie.El da 16 mg, dar normal ca nu trebuie luata cantitatea asta pana la test! Cell mai bn e sa-l intrebi.... 19+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

paunas spune:
Tamy-Mie Uscateasca mi-a dat sa iau Medrol dupa stimulare imediat dar nu mi-am dat seama sa o intreb pana cand,poate ma ajutati voi !!
Nu am nici o mutatie doar sangele are tendinta de ingrosare .
Are cineva tel asistentei Lizica de la Uscateasca???
Dar in perioada injectarii ai voie sa i-ei aspirina,magne,acid folic?
multam

violeta70 spune:
Pupy76 sa-ti traiasca flacaii! Deci tu te ascundeai aici! Superbe nume, Vlad si Radu, nici ca se putea mai frumoase. Te pup
si mii de pupici
...
pentru cei 2 ingerasi.
Salutari fetelor

samira33 spune:
buna dimi
adino,in mare parte sunt de acord cu tine...insa doar la o chestie am de obiectat:nu e corect sa spui ca daca ai avut CM de 25 de zile...inseamna ca 25-14=11-ziua ovulatiei...e totall incorect...pentru ca deficitul de faza luteala exact asa inseamna...ca faza luteala nu are 14 zile...ci mai putine.
Deci...in cazul unui organism cu deficit de faza luteala nu se aplica formula spusa de tine...nu poti afla cu exactitate ziua ovulatie decat prin monitorizare si da,dupa ce afli ziua ovulatiei...peste alte 7 ile ai valoarea reala a PRG.