FIV in Ungaria 113
Raspunsuri - Pagina 10
mami_vreau spune:
samira ne intalnim! vedem noi cum facem, da' cu siguranta ne intalnim!
De-asta ii ziceam lui motzsihor! Si-asa bag lada frigorifica in functiune cand ne intoarcem de la budapesta! macar ii iau si ei medicamente!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
mami,zuzo,lasa fata sa doarma...si eu vrut s-o sun da am zis ca-i prea devreme...ea e gravida nu-i ca noi.
auzi,ai idee cum se numeste PRG in Germania???
ca l-as pune pe sotior sa-mi cumpere.
tamaryllis spune:
Adipapazi, La multi ani! Sanatate si copilasi pefecti iti doresc!
Azi tre' sa dai de baut macar un , ca eu una m-am cam scapat in ultimul timp la sucuri d'astea!
19+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 mami,zuzo,lasa fata sa doarma...si eu vrut s-o sun da am zis ca-i prea devreme...ea e gravida nu-i ca noi. auzi,ai idee cum se numeste PRG in Germania??? ca l-as pune pe sotior sa-mi cumpere. |
proluton depont
din asta am avut eu
+17 si mami de Vlad (12.12.1999)
elenus26 spune:
LA MULTI ANI Adipapazi!
Sa ai o zi frumoasa si sa fi fericita!
Sarcina usoara pana la termen si bebei sanatosi!
Pupici
adipapazi spune:
mami, tamy, sami, elenus, multumesc de urari, dragele de voi, stau la pat, sunt centralista pe fix si mobil, l-am pus pe sotz pe mute, acuma cautam un film si asteptam niste prieteni. va pupi
Adi +24 cu si
violeta70 spune:
Adi La Multi Ani! cu sanatate si multa fericire, pe care deja o ai, in burtica!
Pupici
paunas spune:
sami-in germania progesteronul =PROGESTERON DEPOT,dar atentie tb reteta romaneasca,ungureasca nu conteaza suntem in comunitate!
adi-LA MULTI ANI !!
sanatate tuturor