FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

merci paunas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

ADINAAAA, LA MULTI ANIII , sa ai parte doar de ce e mai bun de acum inainte, sa ai 2 copii frumosi ca voi si sanatosi si sa va umple sufletele de bucurie. Te pup...te- am si sunat dar cred ca sunteti ocupati cu invitatii multe multe

Sami, eu am luat din Austria progesteron, de la o farmacie de langa Parndorf. Cand i- am zis farmacistei de progesteron injectabil mi- a adus pregnyl, apoi i- am scris eu pe o hartie proluton depot si a inteles ce vreau si mi- a adus progesteronul. Banuiesc ca tot asa se cheama si la ei ca si la turci...proluton depot. Cutia are 3 fiole de 250 mg produs de Bayer Austria si am dat pe ea 14 euro. Eu cand le- am cumparat am dat o reteta scanata si imprimata pe o foiae de hartie, dar mi- a dat reteta inapoi...ori nu avea nevoie de ea, ori mi- a inapoiat-o ca avem trecuta pe ea si crinone si la ei nu am gasit...

Mami_vreau, Speranta
Motzishor, Simonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

oare unde umbla carmen???
sonya,te pup,merci de lamuriri.tu ce faci???in ce stadiu esti???mai faci,unde???ai luat vreo hotarare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Adinutzo, LA MULTI ANI! Sanatate si tot ce iti doresti sa ti se intample!
Samira cum stai cu progesteronul luna asta? Mai ai putin si intri in focuri! Bafta muuult! Sunt prin zona, va urmaresc si va tin pumnii!
Mami_vreau, am inteles ca si tu intri in hora in curand, poate scapi de ovocite donate!
Eu n-am niciun plan deocamdata, sau mai bine zis am planuri in alte directii...
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

mami, sigur ca vreau sa imi iei medicamentele. Iti spun la inceputul saptamanii ce si cum: PK mi-a zis sa ii amintesc de reteta cand ajunge la servici incepand de luni. Sa vad ce imi da - cred ca Merional pt. ca asta au ei acolo.

In alta ordine de idei i-am scris lui PK ca am avut un CM numai spotting, niciodata full-flow, dupa acest IVF. Mi-a si raspuns ca dupa un IVF CM e mai neobisnuit: de obicei apar chisturi care dispar de la sine iar acestea pot fi de vina...

Deci mami draga stai adiba, ca am sa te tin la curent cu reteta. Multumesc mult de tot si multa bafta cu tratamentul! Sa fie cu implinire de data aceasta. dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetelor!
Adipapazi "LA MULTI ANI!" cu sanatate,sarcina usoara si sa ai(aveti) 2 bebelusi frumosi,sanatosi si norocosisi distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

vio, paunas, cristtina, sonya, carmen, multumesc, sper sa nu fi rata vreun nume!

sonya, am fost coplesita de prieteni care au vb intre ei si au venit la mine cu catel si purcel, plus ca sunau si fixu, si mobilu mai rau ca la gara. saru-mana, am rasp la mail!

carmen, sa ai bafta in toate directiile! kisses

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Adina, LA MULTI ANI!!! Sa ai doi copii sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

adi, La multi ani! Iti urez cea mai usoara nastere posibila si 2 copii sanatosi tun. Sa aveti o familie implinita si fericita pana la adanci batraneti - sa va bucurati unii de altii si unii pe altii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Fetelor , vreau sa fac si eu analizele hormonale astazi sunt in a3 a zi a ciclului , dar nu stiu mai exact care din ele se fac astazi....Multumesc si bafta celor care sunt in Ungaria. Pup.

Mergi la inceput