FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

Pogonici draga, am venit acasa, in US. Nu am rezistat prea mult departe de sotul meu asa ca dupa nereusita am luat avionul catre casa. Pe 29 Sept. am bilet de intoarcere in Bucuresti. Cred ca tot atunci incep stimularea, de aceea am nevoie de medicamente imediat. PK a zis ca imi trimite pe email copia scanata a retetei si o sa ma cheme la consult in timpul stimularii (banuiesc ziua a VI-a). Tu cand mergi la FIV?

Incercam sa fac ceva research si despre Biogenesis - am auzit cateva vorbe bune despre reusite acolo si ma intrebam daca ar fi o varianta viabila. Voi ce stiti? Singurul lucru pe care i-l reprosez lui PK este ET - la mine nu a fost facut in mijlocul cavitatii cum se face ci chiar la intrarea in uter. El zice ca ei tintesc sa faca ET la mijlocul cavitatii dar e cert ca mie nu mi l-a facut asa. Cred ca am pierdut embrionii in primele ore de dupa ET pt. ca uterul se contracta si ii impinge in sus sau in jos... In rest toate bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor multumesc pt raspunsuri!
La mine tocmai a esuat primul FIV, iar CM a venit foarte repede dupa ET. In Z 6 de la ET, desi am luat utro 6 pe zi.
Vreau sa merg sa fac FET pt ca mai am 6 blasto la congelat.
Voi ce ziceti?
Ar trebui sa fac dozare de progesteron? Dar in ce zi este bine, ca sa ne dam seama daca exista un deficit.
Progesteronul injectabil se cumpara doar pe baza de reteta? Din ce farmacii se poate procura? Cam de cate fiole este nevoie? Se da si utro in paralel?

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

mami, sa te lamuresc eu cu ce stiu de la PK: z 21 se calculeaza adunand la ziua ovulatiei 7-8 zile. deci, pt ca nu avem de unde sa stim la cate zile ne va veni CM, aceasta z 21 se calculeaza dupa modelul de mai sus: monitorizezi ovulatia si peste 7-8z, faci PGR. tot de la PK stiu ca in clipa cand stii la cate zile ti-a venit CM, scazi 14 si afli ziua ovulatiei. treaba cu z 14, z 21 e numa la fetele megaregulate

DECI: ai avut cm de 25z. teoretic, ai ovulat in z 11, iar pgr trebuia fct in z18. cum la echo ti-a zis ca n-ai ovulat inca, din 2 una: ori ai avut ciclu anovulator, ori n-a vzt foliculul spart. cum PGR a fost atat de mic (cam 2 ng, pt ca de la PK stiu ca nmol se imarte la 4 ca sa aflam ng), incli sa cred ca ai avut CM anovulator, fara folicul spart, fara corp galben, deci fara PGR.

secretie de ovulatie ai avut? cand te hotarasti sa faci z 21, ia si tu teste de ovulatie.

ps: vrei sa-i scriu lui PK sa-l intreb daca am judecat corect? :)))

Adi +23 cu si

pai asta-i si judecata mea... numai ca in ziua 13, la echo era un folicul super-mega frumos, pregatit de ovulatie... poate nu s-a spart, asta nu mai stiu... secretie de ovulatie am avut dar stii si tu ca nici asta nu spune cu certitudine ca am ovulat...
nu mai fac nici un progesteron... unu' la mana nu mai am timp, pt ca am intrat deja pe AC si 2 la mana nu prea am cum sa ma plimb la bucuresti, la monitorizari sa vad cand si daca am ovulatie...
oricum eu zic ca progesteronul din ziua beta de la fiv-ul trecut era mic... gandeste-te ca l-am avut 36 nmol/l in conditiile in care bagam utro la greu... 3x3 de 100 deci 900 zilnic...
pai sonya a avut aproape 40 in ziua 21 fara sa ia nici un utro...

nu ii trimite mail lui pk... lasa-l sa se odihneasca ca sa fie cu mintea limpede cand l-oi lua eu la intrebari!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

motzishor la noi in tara se cam vinde tratamentul de stimulare chiar si fara reteta... mie nu mi-a cerut nimeni reteta la fiv-ul trecut...
eu am luat medicamentele de la farmacia tei. au si site, uite link-ul:
https://comenzi.farmaciatei.ro/fertilizare_in_vitro/

tu de care progesteron injectabil ai avut la tine? de-ala care se face zilnic sau de-ala care se face la 3-4 zile? nu ti-a mai dat si utro in completare?

Laura

Mergi la inceput

gabriela imi pare rau ca nu a fost sa fie...
eu cred ca ar trebui sa iti dozezi progesteronul chiar si in ziua transferului...
de ce nu incerci sa ii spui medicul tau ca ai dubii in privinta prg si sa iti recomande ce sa faci in cazul asta? avand in vedere ca ti-a venit cm in ziua 6 de la ET sunt sigura ca va fi de acord sa faceti ceva dozari de progesteron si sa iti ajusteze dozele de tratament...

eu chiar o sa ii spun lui pk sa imi dea tot ce poate da la un fiv, sa faca tot ce-o putea ca la mine asta-i ultimul cu ovocitele mele si chiar vreau sa stau linistita ca s-a facut tot ce se putea face...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

motzishor - progesteronul injectabil se face subcutanat sau intramuscular ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pupy76

Fetelor va multumesc pentru actualizare, chiar daca nu am mai scris de cand am ramas insarcinata, v-am citit permanent.S-a strecurat o mica greseala, am nascut pe 22.07.Va doresc din suflet sa reusiti ce va doriti.

Pupy felicitari inca o data pentru cavalerii tai!

am modificat data!

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Motzishor
Stie cineva daca pot lua medicatia de stimulare data de PK (copie scanata de el si trimisa prin e-mail) in Bucuresti? De unde? Daca nu, cum sa fac? cine ma poate ajuta?

Si eu am luat medicamentele de stimulare fara reteta , o aveam acasa , dar am uitat sa o iau si la farmacie nu au zis nimic .

Mergi la inceput

fancy_mona progesteronul injectabil se face intramuscular...
asta-i mai naspa ca eu, una, nu mi-l pot face singura!

Laura

Mergi la inceput

mami_vreau tu ti-ai progesteron injecabil ? Daca da de unde ?

Mergi la inceput