FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor cam cat costa progesteronul injectabil? Se gaseste la noi in tara de cumparat? Cam cat se da de facut dupa ET daca se considera ca trebuie?

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

1 cutie gestone - 700 lei la MNL . Dr iti spune cat sa faci (eu fac unul la 3 zile) si completez cu utrogestan, dar intreb aici, la "unguroaice", caci stiu ca ungurii au doze mai mari.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

eu am luat din tara proluton depot de 500 mg adus din turcia. costa 25 ron o fiola. insa nu stiu la cate zile se face. il voi intreba pe pk... dar daca stie cineva detalii, si eu sunt interesata de subiect!

eu am avut la fiv-ul anterior pg = 36 nmol/l in siutatia in care foloseam 3x3 utro de 100 pe zi...

luna trecuta mi s-a intamplat ceva ciudat. am fost in ziua 13 la eco si nu ovulasem... urma sa se intample a doua zi, probabil... si m-am dus sa-mi dozez progesteronul in ziua 22 pt ca ziua 21 pica duminica... faza naspa e ca in ziua 25 mi-a venit deja ciclul! si prg din ziua 22 a fost de kk... 8,02 nmol/L... deci sunt bulversata total... de-asta mi-am luat si eu proluton depot...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

mariq pe prima pagina a subiectlui cu trombofiliile, gasesti analizele pe care trebuie sa le faci...
uite link-ul: Trombofilia, o cauza a infertilitatii

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

multumesc frumos mami_vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Fetelor va multumesc pentru actualizare, chiar daca nu am mai scris de cand am ramas insarcinata, v-am citit permanent.S-a strecurat o mica greseala, am nascut pe 22.07.Va doresc din suflet sa reusiti ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
si io am de gand sa-mi fac rost de PRG injectabil de data asta...da simt eu ca o sa fie de acord cu el PK...ca doar ma duc si-i var sa sub nas progesteroanele mele proaste din fiecare luna.

va pup unguroaicelor...ma grabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami, sa te lamuresc eu cu ce stiu de la PK: z 21 se calculeaza adunand la ziua ovulatiei 7-8 zile. deci, pt ca nu avem de unde sa stim la cate zile ne va veni CM, aceasta z 21 se calculeaza dupa modelul de mai sus: monitorizezi ovulatia si peste 7-8z, faci PGR. tot de la PK stiu ca in clipa cand stii la cate zile ti-a venit CM, scazi 14 si afli ziua ovulatiei. treaba cu z 14, z 21 e numa la fetele megaregulate

DECI: ai avut cm de 25z. teoretic, ai ovulat in z 11, iar pgr trebuia fct in z18. cum la echo ti-a zis ca n-ai ovulat inca, din 2 una: ori ai avut ciclu anovulator, ori n-a vzt foliculul spart. cum PGR a fost atat de mic (cam 2 ng, pt ca de la PK stiu ca nmol se imarte la 4 ca sa aflam ng), incli sa cred ca ai avut CM anovulator, fara folicul spart, fara corp galben, deci fara PGR.

secretie de ovulatie ai avut? cand te hotarasti sa faci z 21, ia si tu teste de ovulatie.

ps: vrei sa-i scriu lui PK sa-l intreb daca am judecat corect? :)))

Adi +23 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

fetelor, in legatura cu PRG injectabil. Eu zic sa il luati din tara sau de unde puteti si sa ii spuneti lui PK ca aveti deja progesteronul. Asa am facut eu si m-a lasat pe injectabil. Stiam deja ca PRG injectabil da rezultate mai bune decat cel intravaginal (am citit niste studii pe internet) si nici nu m-am complicat cu Utrogestanul. PK nu poate prescrie PRG injectabil pt. ca nu se gaseste in Ungaria.

Stie cineva daca pot lua medicatia de stimulare data de PK (copie scanata de el si trimisa prin e-mail) in Bucuresti? De unde? Daca nu, cum sa fac? cine ma poate ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

motishor draga pe unde mai traiesti??????????

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput