FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna Paunas!
Ti-am trimis un PM.
Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

mami-vreau, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna fetelor,
Iertati-ma ca ma bag asa, ca musca-n lapte, dar am si eu o nedumerire. Va citesc intotdeauna, dar cand scriu, scriu la un alt subiect. Va rog sa ma lamuriti si pe mine: in ziua cand se face prg inj se ia ceva supliment de estrogen???????Sau nu am inteles eu bine?? Urmeaza sa fac si eu al 4-lea fiv si am prog injectabil. Am facut si in mai la un FET de 250 la 4 zile, zilnic 8 utro, dar in seara cand faceam prog inj nu am mai luat doza de utro aferenta. Am gresit???Nu am luat estrofem pt ca nu am stiut.
Si da sunt de acord cu voi ca ne prescriem singure niste medicamente. Eu de ex in mai reusisem, dar s-a oprit la un moment dat in evolutie, dar cred cu tarie ca m-a ajutat acest prog inj pe care inainte nu l-am facut. Si vreau sa-l fac si data viitoare.
Si inca ceva, a facut vreuna dintre voi pregnyl in ziua 3 de la et sau in ziua et-ului?Si daca da, ati luat si aspenter pt ca eu stiu ca nu se face pregnyl fara aspenter. Doamne cate probleme apar si cate nedumeriri.........
Bafta la toate fetele si va multumesc din suflet.

Mami_vreau multumescAi PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

broscuta,eu am facut Ovitrelle in ziua ET ,fara Aspenter.
si da,daca faci Prg injectabil la 3,4,7 zile trebuie sa balansezi si cu estrogen...cantitatea nu o stiu insa de asta e recomandat sa intocmeasca un medic intreaga procedura.
si din punctul asta de vedere eu am hotarat sa merg pe PRG injectabil jilnic-de 25...chiar daca va fi dureros in fiecare zi....macar nu ma mai complic si cu ehilibrarea cu estrogeni...ca oricum nu stiu s-o fac.

am o intrebare la tine:cumva la incercarea anterioara,care s-a soldat cu sarcina...ai intrerupt brusc PRG,dupa aflarea vestii ca esti insarcinata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Buna fetelor,
Iertati-ma ca ma bag asa, ca musca-n lapte, dar am si eu o nedumerire. Va citesc intotdeauna, dar cand scriu, scriu la un alt subiect. Va rog sa ma lamuriti si pe mine: in ziua cand se face prg inj se ia ceva supliment de estrogen???????Sau nu am inteles eu bine?? Urmeaza sa fac si eu al 4-lea fiv si am prog injectabil. Am facut si in mai la un FET de 250 la 4 zile, zilnic 8 utro, dar in seara cand faceam prog inj nu am mai luat doza de utro aferenta. Am gresit???Nu am luat estrofem pt ca nu am stiut.
Si da sunt de acord cu voi ca ne prescriem singure niste medicamente. Eu de ex in mai reusisem, dar s-a oprit la un moment dat in evolutie, dar cred cu tarie ca m-a ajutat acest prog inj pe care inainte nu l-am facut. Si vreau sa-l fac si data viitoare.
Si inca ceva, a facut vreuna dintre voi pregnyl in ziua 3 de la et sau in ziua et-ului?Si daca da, ati luat si aspenter pt ca eu stiu ca nu se face pregnyl fara aspenter. Doamne cate probleme apar si cate nedumeriri.........
Bafta la toate fetele si va multumesc din suflet.

Mami_vreau multumescAi PM

Buna , Broscutza , eu am facut Pregnyl la FIV 2 ( ET 31 /03/2010 ) , am facut o injectie a doua zi dupa punctie , pe 29 martie , si inca una in ziua 21 a CM , adik la o saptamana dupa punctie si 4 zile de la ET .
Rezultatul a fost unul pozitiv , FIV a reusit ,insa eu nu am reusit sa pastrez sarcina .Bine , eu sunt o constitutie solida inca din copilarie , si am muuuulte KG extra .....

Succes , si am si eu o intrebare : a avut cineva dureri de CM ( cu tot tacamul , muschi , spate ) la cateva zile dupa ET si sa fie reusit FIV-ul ?? ( nu de alta , dar eu am si suntem disperati si eu si sotul )..

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Broscuta: eu am facut PRG injectabil de 250, una la patru zile, in seara respectiva nu mai puneam Utrogestan, dar luam o pastiluta de Estrofem. De asemenea, am facut Pregnyl de 5000, in zilele: 6, 10, 14 dupa punctie (zi punctie=ziua 0). Ai grija insa, ca da beta fals pozitiv. Kovacs mi-a spus de la inceput chestia asta, sa nu-mi fac iluzii desarte. Pregnylul insa nu se recomanda in cazurile de hiperstimulare, deci, mai bine il intrebi. E foarte deschis... Pup

Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

As dori sa va intreb care este strategia daca vreau sa fac FIV la Szeged la medicul Zadori? Voi i-ati scris um email in engleza sau maghiara?
Eu am mai facut un FIV in Sibiu in martie si acum vreau sa incerc la Szeged mai ales ca sunt din Arad.
Oare cand voi reusi sa incep toata procedura?

Va pup si astept sa imi raspundeti.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

gabi_ducu daca cunosti limba maghiara scriei in maghiara, daca stii engleza in engleza, nu conteaza .Fetele au corespondat cu el in engleza. Poti sa incepi in functie de primul consult(nu mai stiu cat dureaza programarea ptr. primul consult, trei saptamani sau patru), analizele tale si ale sotului.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata
o saptamana faina sa aveti fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

neatza, fetelor!
O saptamana frumoasa!
sorry ca v-am parasit in weekend dar am fost plecata la o nunta in constanta. am raspuns acum la pm-uri!

cristal ti-a recomandat pk si progesteronul si pregnylul? ca vfreau sa stiu cum il iau pe pk la intrebari... si estrofem de cat? de 1 mg, o pastiluta? mi-aduc aminte ca la fiv-ul facut la giulesti mi-au dat cate 4 pastilute de estrofem de 1 mg pana la test... incepand din ziua punctiei...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput