FIV in Ungaria 113
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
eeee...acum e clar...nush cum intelesesem ca esti in HU....si stiam ca acolo nu se mai gaseste PRG injectabil..de aici nedumerirea mea.
denisa220972 spune:
samira33 eeep, am inteles acum, trebuie sa studiez progesteronul, de maine i-mi schimb programul de studiu.
Eu te urmaresc cu PRG. fiindca am si eu probleme cu el, eu am CM scurt 23-25.Cea mai mare valoare a mea in ziua 21 a fost 5,24ng/mL.
Luna aceasta am de donat sange si bani.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
samira33 spune:
okei denisa,aici sunt cu PRG-u meu mic si cu toate metodele de combatere...tre' sa dea rezultate cumva.
denisa220972 spune:
samira33 eu iti spun ca trebuie sa pleci cu catel si purcel la Odisee.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
paunas spune:
samira-ref la PRG!
Inainte de inceperea trat l-am intrebat daca pot sa fac PRG inj si a zis ca este ok !Poate din cauza AMH care este f mica!
Tot PK mi-a dat retea ptr PRG cu care m-a trimis la o anumita farmacie din Budapesta de unde pot sa-le comand(le aduce din Austria).Am dat comanda marti si joi le-am avut.
PK mi-a zis sa cumpar 10 fiole de 250mg.
Nu am luat sau nu voi lua NIMIC fara acceptul lui !
Daca va pot ajuta si cu alte info :cu mare drag !
informatie: NU ESTE CAZUL SA CUMPARATI NICI UN MEDI DIN ROMANIA,TOT CE VRETI GASITI AICI ,DACA NU EXISTA CEVA SE POATE COMANDA !
Sanatate tuturor!
samira33 spune:
buna dimineata
paunas,multumim pentru lamuriri.
e bine de stiut ca totusi se poate procura PRG din Ungaria.
o zi buna tuturor
dragoste777 spune:
Va jut cu o informatie referitor la comandare produse ce nu se gasesc in Hu
nu depare de clinica parte Buda a Budapeste este farmacia aceasta, puteti sa dati si telefon.
de la o buna cunostinta am primit
Numai bine si cu vesti bune
http://www.pharmafutar.hu/index.php?nav=contact
aristica spune:
Paunas uite ca asta nu mi-ai zis, deci ai gasit progesteronul injectabil. Doamne ajuta sa creasca bine foliculii. Hai ca mai e putin.
Fetelor, vin cu un endometru de 3,3 mm in ziua 8. Cum il cresc, fara aspenter?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA