Fluturasi de martie-aprilie 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
roxy te asteptam cu vesti bune!!! 
mamica fericita de
2+ si
13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bb_yasmi spune:
cine face capitol nou????? 

mamica fericita de
2+ si
13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
madutza_bra spune:
roxy, bafta la eco
, asteptam veeeesti!
cami, eu ti-am mai raspus odata...te referi la altceva?
Merg sa fac cap nou
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
13+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
simonacip spune:
Cami, esti in concediu cu bb 1...depinde cum nasti bb 2 in timpul sau in afara CIC1. Oricum din ce stiu tb sa ai cele 42 zile postnatal dupa nasterea bb2 asta in cazul in care bb2 se naste dupa ce termini CIC 1, apoi depui dosarul pt CIC2. Trebuie sa depui dosarul oricum, sa stie si ei la ce data e nascut bb. Oricum, dc nasti in cadrul CIC 1 se pastreaza indemnizatia, ai doar scaderea de 15% impusa de Guvern si dupa nasterea lui bb intri direct in CIC 2. Asta stiu sigur, restul mai verifica pe pagina de legislative, Marius da raspunsuri bine documentate.
AllyLaur, sa nu fie cumva arsuri si dureride stomac, sunt si astea normale in sarcina, am avut si eu dar de putine ori, SLava DOmnului, sunt tare nasoale
BB_yasmi, am pus si eu pozici cu burtica azi, venita de la sv...nu am mers asa, am avut o vestuta pe deasupra burtii oricum ca dupa ce maninc simt ca-mi pocneste si atunci prefer sa am un sacout subtire sau vesta pe deasupra. Eu zic ca-s cam la fel burticile...Sa stii ca si eu vreau sa incep sa ma corectez cu mincatul asta prostesc si haotic, vreau sa incep mai mult cu legume, fara patiserii, piine, inghetata si alune. CHiar trebuie sa ne tragem de mineca...Eu de dimi aveam 59
..Bine dar sunt si neiesita afara
. SUnt taaare consti...si sincer de rau ce-mi e seara nu apuc sa stau la toaleta...iar dimi n-am timp deloc
Strumpi, ma bucur de vestea buna! Mergi la eco sa te linistesti.
Happyness, ma bucur ca sunteti bine amindoi. Sper ca nici greturile nu-ti mai dau tircoale.
Nu mai stiu cui si ce voiam sa scriu.
Sunt taaaaaare happy ca nu sunt pe lista disponibilizatilor. Prima bucurie pe care mi-o face bb din lista lunga care va urma(datorita faptului ca-s gravi nu tb sa mai dau concurs si etc etc...) Imi parea rau ca pt 4 luni sa pierd si eu o indemnizatie mai buna, plus postul la care sa ma intorc dupa 2 ani...Nu voiam sa mai stau cu o problema pe cap. DUmnezeu mi-a ascultat rugile si in sfirsit nu mai ma stresez!!!!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena eu nu shtiu de unde scoatetzi burticile astea asha mari,in fine eu sunt si mai mica cu sarcina dar dimineata nu se vede...iar seara e mai umflatzica dar pe la intestine nicidecum pe unde e uterul,iar eu am fost burticoasa de fel si acum ma ashtept sa fiu si mai si super pozele lui miki cu bebelul,sunt facute la Iosup sau la Tutunaru?dar eu din ce vad e bb baietel Ana-Maria mami de 9+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
la Tutunaru, el se uita si 4D de fiecare data. la Iosup n-am gasit liber decat pe 16 sept cand am deja 16 sapt, dar asta e..eu oricum sunt increzatoare ca va fi bine.
si eu tot baiat zic ca e..si chiar ma bucur..sunt atat de mamosi si iubareti, o sa fiu tare alintata de cei 3 baieti ai mei
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia fetele da noi care intraM DINTR-UN CONCEDIU IN ALTUL TREBUIE SA MAI FACEM CEVA? SA MAI ANUNTAM CEVA? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+ |
acum nu. eu stiu ca dupa ce nasti depui dosarul la fel ca la prima nastere si se prelungeste automat indemnizatia la aceeasi valoare - asta daca nasti inainte ca primul bebe sa faca doi ani ! daca exista distanta intre, chiar si de o zi, ar trebui sa intri in prenatal dar asta presupune reactivarea contractului de munca pt ca acest concediu prenatal este la fel ca orice concediu medical si se plateste prin angajator. dupa care cand intri in CIC2 ti se recalculeaza indemnizatia- 70% din media veniturilor ultimelor 12 luni ( compuse in cazul de fata din indemnizatia CIC1 si indemnizatia de concediu prenatal )
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
da, am fost eu pe la serv si mi-a spus sa trimit instiintare in scris cum ca sunt gravi in x saptamani si sa atasesz o copie de la eco ![]() idioata de la HR mi-a spus ca tb sa ma intorc 1 zi la serv, dar nici nu ma gandesc. Eu din CIC intru in prenatal vre-o luna si jumatate. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90% ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
da, am uitat sa precizez ca trebuie anuntat angajatorul de sarcina.
cred ca intoarcerea la servici e fictiva, adica trebuie sa mergi sa reactivezi contractul de munca, presupun ca tot HR-ul se ocupa- asta tocmai pt ceea ce spuneam mai sus, ca prenatalul se plateste prin angajator. sunt tare curioasa cum o sa-l calucleze tinand cont ca ultimele 6 luni nu am contribuit la asig sociale fiind in CIC1- am auzit "neoficial" ca ar lua in considerare salariul minim pe economie..dar cum legea e interpretabila, sunt o mie de pareri de la o firma la alta...
Deea99 spune:
Helou de seara!
mai fetelor da scrieti nu va incurcati....lipseste omul putin si nu mai tione pasul cu voi...am reusit sa citesc doar pana la pag.14, dar vreu sa postez si sa va spun ca am fost la doctoritza
am sunat azi dimi la 9 dar m-a primit la 15.30.....nu va zic ca m stat ca pe ace...
am trait un sentiment tare tris...parca nici nu imi venea sa ma apropii de poarta aia de la Giulesti

....erau multe flori , jucarii de plus si sute de lumanari
sa va zic concluzia dr.itzei....nu am candia...mi-a facut eco deci iar l-am vazut pe samburel....i se vad manutele si piciorusele si ochisorii ....statea cu burta-n sus....
in burtica totul este ok....mi-a zis ca-i posibli de la infectia urinara sa simt durerea acolo ...sa fie vezica inflamata
mi-a dat arefam intravaginal pt sangerare
cystone sau urinal pt a mai curatza pp si sa repet urocultura
i-am zis ca pe 31 m-am programat pt eco de 12s si dupa eco facuta de ea bebe are 9,4 s...deci e mai mic cu o saptamana si mi-a zis sa ma reprogramez....
voi dupa ce ati tinut cont cand ati facut eco la 12s..dupa ultimul um sau dupa masuratorile lui bb
aZi ,Roxy parca mergea la doctor???
Roxy te astept cu vesti bune si bebe sa fie exact ce va doriti voi
am citit ca vb si despre burtici...eu cred ca bat recordul...amea arata nu de ...5luni...de...6 luni![]()
da nu imi explic cum....
bine eu ma mai ingrasasem in ultimul timp. dar culmea numai la burtik. pusesem de incepusera sa ma intrebe daca am un bebe in ea...era asa tzuguiata
si hop ca veni bebe si se tzuguie de tot...acum vad ca incep sa pun si in lateral si sa ma bulanesc...dar eu cred ca retin si apa multa ca prea m-am pufoshat si de mancat abia de am ciugulit
va pup...ma duc cu fiimea cu bicicleta putin pe strada
ina.click spune:
E normal sa iti fie somn si foame in continuu?
Maine ma duc sa iau analizele si n-are cine sa mi le "citeasca" pana luni :(
Daca postez pe aici poate se prinde vreo mamica mai experimentata daca e de rau sau de bine?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si