FIV cu ovocite donate (2)
Raspunsuri - Pagina 20
mami_vreau spune:
e o problema de trombofilie... exista mai multe analize care se fac pentru acest lucru si asta care o am semnatura si care nu e foarte grava e prezenta la mine... dar iau aspenter si clexane pentru ea...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
monaramona spune:
draguta mea eu ar trebui sa fac beta joi sau vineri daca il fac vineri treb sa astept 5 zile lucratoare pana imi da un rezultata si saca tot astept atata(asta fiind 15 zile de la transfer )mai bine nu il fac ca si in testul de urina iasa la 15 zile ..si dupa ce am sunat mia zis ca costa 55 ron mai bine iau numai teste de 55 de ron si fac in fiecare zi cate 1si pana cand imi vine beta eu stiu daca sunt sau nu..asa ca eu sigur nu mai fac beta astept marele rezultata din teste ..cu atat mai tz cu atata mai bine
naida87 spune:
Eu nush ce-i cu astia cu laboratoarele..cum sa iti dea un rezultat la un test de sarcina dupa 5 zile?da's nebuni?
Laura, dar mutatia asta ce are de-a face cu BB?Afecteaza?
mami_vreau spune:
problemele de trombofilie netratate corespunzator pot duce la pierderi de sarcina... sau pot ingreuna implantarea...
Laura
mami_vreau spune:
nu, nu e cazul meu ca eu iau aspenter si fac clexane!
deci sunt acoperita contra mutatiei chiar daca ceea ce am eu nu e nimic grav... medicul meu mi-a spus ca 40% din populatie are aceasta mutatie...
Laura
naida87 spune:
Vezi? normal ca va fi bine...doar nici Cel de Sus nu-i de culoare....
Eu am facut ceva de papa...acum ma duc sa stau putin intinsa, ca n-am stat deloc toata ziulica. Si bine ca a facut minuni NoSpa-ul cu mine..ca tare-i rau sa te doara.....
adria42 spune:
Mami, joi astept sa-mi dai de pt ca eu am feelingul ca beta o sa fie mare!Numar si eu zilele cu tine, vreau sa-mi dai vestea cea mare!
adria42 spune:
Naida, puisorii astia doi ai tai incearca sa se prnda bine de mama lor si vad ca te chinuie. Dar lasa ca o sa ramana pe urma acolo linistiti timp de 9 luni si o s-o bucure pe mama lor!
monaramona spune:
naida asa de tare te doare? tu ai facut ET sau FET? ca daca ai facut ET e cam normal sa te sacaie ovarele si atunci si durerile sunt mai mari..cand faci urmatorul test? eu il fac miercuri sau joi depinde cum ma trezesc dimineata in ce stare sunt