FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

naida inca ceva! vezi ca tu miercuri esti in ziua 7 de la ET! ziua embriotransferului este ziua 0 la numaratoare... stii asta, nu? iti spun asta pentru ca valoarea beta e posibil sa fie micutza avand in vedere ca esti in ziua 7...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Da, stiu.....dar avand in vedere ca am transferat blastocisti...se mai adauga 2 zil, nu? Adica ziua 5..fata de ziua 3...

Nu-s prea coerenta azi. Mi-am luat pastilele....e de inteles...

Dar ma doare burtica...

Mergi la inceput

in general, medicii recomanda beta la ziua 12 de la ET cu embrioni de 3 zile si la 10 zile de la ET cu blasto... de-asta zic ca e devreme da' eu zic a iese daca-i pozitiv si in ziua 7-8 la beta...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nadia draga mea, ,la et cu blasto si mie mi a recomandat beta in z9! eu zic sa mai ai un picut de rabdare! sunt convinsa ca va fi bine!
monaramona, mamivreau va tin pumnii sa fie cu noroc!
haideti fetelor fiti optimiste , saptamana asta o vom tine numai in veselie dupa rezultatele voastre pozitive!
bafta maxima!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

naida stai linistita ca si eu am facut 1 si binenteles negativasta si asteptam ca eu sunt prea convinsa ca sunt graviduta si asa m-am echilibrat ca eu sunt sigura ca sunt graviduta..asa sa fi si tu in continuare si sa sti ca e prea devreme si eu am blastocisti si cred ca miercuri mai fac 1 si pe vineri beta..sper sa imi dea rezultatul in aceeasi zi ca daca nu ..nu il mai fac
ce sa fac daca sunt curioasa? eu ma cunosc si stiu ca sunt ff curioasa dar nu sunt deloc descurajata..pup fetele mele

Mergi la inceput

mai, eu incerc miercuri. Dupa cum a zis Laura, ar trebui sa iasa ceva.si oricum ar trebui sa repet vineri. Dar pana vineri as avea ceva de care sa ma agat.

Si am sunat la toate laboratoarele din oras, numai unul imi da rezultatul in aceeasi zi....restul la min 5 zile. La ce-as mai face analiza daca dureza atat?!

Mergi la inceput

Mona, Nici eu nu-s descurajata deloc. SI sunt convinsa ca si eu sunt gravi. Mai ales la ce stari am si la ce dureri prin burtica...pe care nu le-am mai avut de cand iau tratamentul..si-l iau de ceva timp.As suna la Zlin sa intreb daca as putea sa iau o pastiluta, ceva..

Mergi la inceput

naida poti lua nospa... fara nici o grija ca nu iti dauneaza!

Laura

Mergi la inceput

bruni multumesc mult!

Laura

Mergi la inceput

AM vb cu ei, NoSpa e bun . Tre sa iau una repede...

Mami..ce inseamna mesajul ala la tine "mutatia MTHFR C677T heterozigota"?..sa nu razi ca intreb, dar vroiam sa o fac de mai mult timp.

Mergi la inceput