FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi, multumesc.Eu am facut numai analizele pt trombofilie si anticorpi cardiolipinici. Vreau sa fac toate analizele posibile inante de a ma mai apuca de un FIV. Pupici la burticuta ta, sa ne molipsim toate de la ea!

Mergi la inceput

Naida nu te mai gandi atata la beta, sigur esti graviduta! Si vreau sa fii cea mai optimista graviduta de pe DC!

Mergi la inceput

Ramonica, ia mai odihneste-te tu un pic si lasa bebeii sa creasca!
Eu cred ca luna aceasta avem deja trei gravidute pe forum: mami, mona si naida! Plus Gabi care deja e veterana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

vaaaai, ce vorbaretze ati fost in weekend...
eu nu am avut timp de forum in weekend ca sambata am fost in plimbare la targoviste si ieri am fost la biserica si pe urma in vizita la finii nostri...

monaramona la multi ani fiului tau! sa fiti fericiti si sa-i faci cadou fratiori sau surioare!

adria multumesc mult!
Doamne ajuta!

naida ai grija cu laptopul! sper ca nu-l tii pe burtica, da? cum esti? mai linistita? ti-ai luat teste? am vazut ca te mananca degetelele

hopefull multumesc!
vezi ca eu diseara vb la telefon cu as de care iti spuneam... te pup

gabi multumim mult pentru explicatii! ma rog sa iei cea mai buna decizie pentru voi legata de amniocenteza!

eeee... naida intreba de semne... stii ca nu prea exista... adica te poate durea spatele dar poate fi sarcina sau nu, te poate durea burta dar poate sa fie sau nu sarcina, te poate durea pieptul dar... idem si la fel...
ne trebuie multa rabdare pentru a astepta rezultatul... ala e cel mai sigur...
pe mine m-a durut burta in ziua 5 de la et... in ziua 7 m-au luat durerile de sani... le-am avut si in ziua 8... azi, ziua 9, m-au mai lasat... spatele ma mai doare cand si cand... la pipi nu prea merg noaptea... decat de 2 ori/ nopate... cam atat la mine...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Buna dimineata!Ce fac fetele astazi?Suntem mai vorbarete decat ieri?Eu sper ca da!

Vroiam sa va spun ca nu am rezistat si am facut un test din urina, si dupa cum ma asteptam, e negativ. Stiu....mi-ati spus toate ca nu are cum sa iasa II, dar nu am mai rezistat. Dupa calculele mele, abia pe joi cred ca as avea sansa sa iasa cat-de-cat pozitiv.Oricum,sunt Gica-Contra...si pana nu am vazut io cu okii mei, nu am crezut.

Asa ca probabil ca pana joi am sa stau linistita....sau nu?!Poate fac beta de miercuri.....

Mona,m-au lasat durerile...mai ales dupa ce am facut dushulet...Parca-s mai bine azi. Tu te-ai mai linistit?

Adria, Ce n-am da sa ai dreptate si sa ne gravidim toate...nu numai cele 3-4 nominalizate!

Mergi la inceput

Oooo....Buna ziua,Laurica! Am fost plimbareata deci in weekend....lasa ca e bine.... Nush cum ai tu rabdare pana joi cu beta ala....eu imi rod degeele de pe acum.Sper ca azi sa ma iau cu treaba si sa mai uit....

Mergi la inceput

offfff... naida! deci nu te-ai lasat! ai facut pipi pe bat!
sa nu fii supi... te asteptai sa nu iasa, stii ca e prea devreme...

iti dai seama ca si eu sunt nerabdatoare, am emotii, stari contradictorii, etc... dar incerc sa imi ocup timpul "frumos" si sa nu ma gandesc prea mult...
stii, la primul fiv eram ca tine, tanara si nelinistita... bineinteles ca la tine sunt sansele mult mai mari deoarece ai 2 blasto transferati, eu nu reusisem decat sa transfer 1 embrion... dar visele erau la fel de mari... acum am invatat sa fiu ceva mai retinuta, poate si de teama esecului...

Laura

Mergi la inceput

Laura,si la mine este teama esecului...teama ca visele sa imi fie spulberate..dar tocmai de aceea sunt nerabdatoar. Nu am spus nimanui de test, nu are rost sa ii alarmez degeaba. Ma astaptam, dar avand in vedere experien#539;a altor fete, ma gandeam ca poate iese. Nu a vrut sa iasa, ma mai tine in suspans....

Dar oare daca fac beta miercuri?

Mergi la inceput

eu zic ca e ok sa faci beta miercuri... oricum il vei repeta daca iese pozitiv dupa 2 zile...

Laura

Mergi la inceput

Laura, Ce imi place cand imi dati vesti bune...

Mergi la inceput