FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Ramona, esti f. echilibrata, imi place ca tu gandesti pozitiv! Da, sigur esti graviduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

da ..asa zic si eu ca sunt ..am mai multe atuuri de sunt asa de convinsa ..am 2 dolofani de blastocisti la purtator si un dolofan de 13 ani acasa si problema mea este ca nu mai am trompe dar daca dr meu drag m-i i-a pus acolo unde trebuie nici nu mai am nevoie de trompe ca ei deja sunt acolo unde trebuia sa fie acum 10 ani..ca si asa astept din martie (de atunci am inceput fiv) asa ca asteptarea mea a avut un efect benefic asupra psihicului meu si acum stiu ca sunt gravida ..mai cu viata fetelor ca sunteti gravidute ..trebuie sa ganditi asta si sa va comportati normal in viata de zi cu zi doar fara eforturi mari..
va pup si capul sus fara suspiciuni si ganduri rele ca nu face bine la psihic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

monaramona felicitari pt optimism!
nadia, mamivreau, mona va doresc din suflet un beta mare!
astept sa aveti liniutele duble sa pot merge impacata in concediu
asa ca va rog , e musai sa veniti cu teste pozitive!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

brunadria, adria multumesc!!!!

monaramona imi place cum gandesti! Doamne ajuta!

naida tu ce faci? vreun test de pipi, ceva?
staaaaaaai! am glumit!!!! sper ca nu esti deja la toaleta cu testul in mana!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Buna dimi!

Mami..cred ca ti-o luasem inainte...mi-am facut testul pe la 8 fix...dar degeaba..e inca prea devreme.Nu-i nimic, mai incercam... Oricum, nu cred ca ma duc maine la beta, pt ca sotul mi-a zis ca daca dr a zis sa asteptam....atunci vineri ar trebui sa-l facem.

Mona Imi place atitudinea ta.As vrea sa fie contagioasa.Eu am facut ET...deci nici vorba de FET...oricum, m-a durut tare de tot ieri...si aseara in pat parca simteam ca am un balon in partea inferioara a abdomenului..gata-gata sa explodeze.Ma durea si daca miscam din picioare.Ce n-as da sa fie cum a zis Adria...sa se fi lipit bine de tot acolo...ca au de stat.

Bruni,vin si eu cu tine in concediu... Ma iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cap. nou

Mergi la inceput