FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

monaramona,cum te simti? esti bine? Trebuie sa o intrebam pe Lauradespre simptomele noastre, ea e cu cateva zile inaintea noastra. Auzi, dar tie ti-a zis cineva ce sex au "dolofanii?" Mie mi-au dau o poza cu ei(pe langa faptul ca i-am vazut si pe monitor) si ma gandeam ca poate reusesc sa deduc ce mi-au pus(bajetei sau fititzi..sau de-amandoua). Dar tu ce endometru ai avut?

Oricum, fetele, nu cred ca ne-ar srtica niste sfaturi...ce si cum sa facem zilele astea ca sa crestem sansele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nadia, mona, mami va tin pumnii!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bruni,multumim mult! Sa dea DD sa ni se iimplineasca visele tuturor!

Dar voi, celelalte fete..tare ma suparati! Ma lasati shingurica? Eu stau in patut si sunt tare nevorbita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

brunadria multumesc!

naida incearca sa iei tratamentul post ET, sa mananci sanatos, sa nu faci efort si sa faci lucruri care iti fac placere...
daca te simti bine si comod sa stai cateva zile in pat, fa-o! Citeste o carte, vezi filme, etc... Daca esti o fire activa, atunci nu te chinui stand in pat... Urmeaza-ti stilul de viata obisnuit dar fara efort, asa cum am zis... adica nu te apuca acum sa speli covoare, sa schimbi mobila, etc...
Fa tot ce vrei si esti constienta ca nu vei mai putea face cu 2 copii... Un shopping, de exemplu, nu stica!
Stii, nu exista o reteta a succesului... daca ar exista atunci am reusi toate! Dar intotdeauna cand vrei sa faci sa faci ceva si nu esti sigura daca e ok pune-ti intrebarea: "Daca nu voi ramane insarcinata ma voi condamna ca am facut asta?" Daca raspunsul este nu, atunci da-i bataie... Daca raspunsul este da, stai potolita...

Hai ca am dat-o in diverse!
Te poop

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Laura..cum adica cu 2 copii? Adica tu deja mi-ai datverdict ca voi avea 2? Of....eu inca mai sper ca e unul. Auzi..dupa atata timp si atatea incercari mai fac si figuri.Oricum, ce-o vrea Cel de Sus..ca el e boss-ul .

Incerc sa stau linistita si sa nu fac efort, dar sincera sa fiu, astazi pana si urcatul celor 14 trepte pana sus in dormitor mi s-au parut un chin....si foarte obositor......

Sa stii ca nu mi se pare ca o dai in diverse chiar deloc. Exact lucrurile astea le-am citit astazi pe un site al unui medic...indian-cred.Si mi s-a parut foarte real! Mai zicea acolo ca nu exista niciun sentiment si nicio senzatie care sa iti prezica faptul ca esti/nu esti insarcinata, si asta tocmai pt ca fiecare organism se manifesta in felul lui. Uite, de exemplu, nu v-am auzit pe voi spunand ca ametiti sau ca aproape lesinati de la Utrogestan.

Hai ca vad ca o dau eu in diverse....

Totusi, ai idee care este considerata a fi Z1 de sarcina la noi, FIVoasele?Dupa mine ar trebui sa fie cam cu 14 zile inainte de punctia donatoarei,nu?

Mergi la inceput

ia uite-te la ea!!! mai face si figuri!!! da, 2!!!

depinde cum iei utro! il iei oral? ca luat oral da ameteli! eu il administrez vaginal...

dap, exact asa se calculaza prima zi a sarcinii.

Laura

Mergi la inceput

Pai numa' figurile au ramas de capul meu... Dar si doi sa fie, numai sa fie!ma apuca asa cateodata o panica.....am impresia ca am pierdut deja embrionii...mi-e frica sa ma duc la buda, sa ma ridic din pat, sa ma misc. Si mai am inca o saptamana de tras!cred ca a fi greu tare!

Da, Utro il iau si oral...6 le iau oral, iar 2 IVag.

Inseamna ca noi de fapt intram im saptamana a treia, nu? Tu deja ai intrat, Laurica!Of,of....

Mergi la inceput

dap, io-s apropre gravida cu acte!

de-aia ti-e rau! de la utrogestanul oral... asa ti-au zis ei sa il iei?

stai linistita ca nu pleaca nicaieri embrionii si nici nu au cum sa pice... e spatiu inchis acolo si nu functioneaza gravitatia!!!

Laura

Mergi la inceput

Laura,ce m-as face eu fara tine!!! Macar tu ma mai faci sa rad...Citisem tot pe siteul ala al dr-ului indian ca nici tusea si nici stranutul nu te pot face sa elimini embrionii..ca cica asa ar fi construit corpul asta al nostru. Dar cred ca mania asta e cam normala pana la test.

Mai vroiam sa intreb ceva. Pe net am citit ca poti merge la echo la 14 zile dupa....dar dupa ce?dupa ET sau dupa analiza de sange?....ca sa stiu exact daca am gemeni sau ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Prima zi de sarcina e prima zi a ultimei menstruatii, exact ca la sarcinila obtinute natural. Sau, daca vreti, adaugati 2 saptamani fata de data ET.

naida, stai linistita ca piticii stau prin niste reactii chimice acolo. Implantarea se face in ziua 6 de la punctia foliculara. Si io zic sa nu stai numai in pat, doar nu esti bolnavioara!

Plimba-te, citeste, viziteaza o prietena haioasa, care sa-ti ridice moralul...hai ca nu mai e mult pana la beta mare!
dar doar 2 embrio au fost ok din 14?? sint blasto, nu?

mami_vreau, si io as lua in considerare al 4lea FIV cu ovo proprii in locul tau, cu asa raspuns bun la al 3lea... poate ii faci un fratior lui bebe care e deja acolo peste vreo 2 ani!

inca n-am decis cu amnio ce sa fac, tb sa mai cercetez, sa mai citesc site-uri medicale, sa mai cer o a 2a opinie... dar inclin sa NU!...
am credinta ca bebele meu e sanatos, nu vreau sa risc sa pierd o sarcina asa de greu obtinuta doar ca sa ma conving de asta! pe de alta parte, nici nu vreau sa regret toata viata, daca nu fac acum ce tb!...Of, greu mai e!
azi am stat la un simpozion toata ziua si m-au luat crampele! abia acuma, seara, stand un pic linistita, m-au mai lasat...
hai ca m-am cam intins la povesti.

va doresc, fetelor, sa va fie bine, sa se lase cu ochisori dupa atatea eforturi de toate felurile!

Gabi+13

Mergi la inceput