FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Bafta multa!!!!!! Iti tin pumnii!!!!!
Curaj, tauras drag!

Citat:
citat din mesajul lui naida87

Hop si io pe-aici!Am ajuns in zli, m-am trezit de dimineata, am facut un dusulet si acusica ma duc la clinica. Sa imi tineti pumnii!Mi-e cam frica....de esec, dar banuiesc ca asta simt toti taurasii inainte sa intre in arena, nu?!

Oricum, daca nu ma omoara asteptarea si incercarile, Utrogestanul sigur o sa ma omoare.

Valeu, valeu!Cati fluturasi am!

io-s io!si-atat!
]

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Am terminat cu et-ul.acum stau in pat.am asteptat mult pana m-a luat...vreo 3 ore,dar am stat in pat intr-o rezerva cu inca doua femei. endometrul il aveam de 10,am transferat 2 blastocisti..ca cica atatia s-au dezvoltat pana la nivelul asta....acum asteptam.cel mai devreme am un rezultat sambata viitoare.vineri fac testul de sarcina, iar sambata am rezultatul.\si nivelul progesteronului e bun, asa ca ii dau inainte cu tratamentul ca si pana acum.

asta e cam tot.nush ce as mai putea zice.Aaa...l-a lasat si pe sot cu mine la et.mi s-a parut super.si apoi am mai stat cateva min pe masa aia...si inca o ora in salon.

de acum imi rod unghiile pana sapt viitoare.

PS: dupa ce m-am ridicat mi-a curs un lichid..lipicios.e normal, nu? am inteles ca e nush-ce dezinfectant,si mi-a mai pus si o bulina de utogestan cu 1 min inainte de et.

...sa nu ziceti ca nu redau cu lux de amanunte....

Mergi la inceput

monaramona,ce ai facut?astept detalii!

Laura,cum te simti? mai ai putin pana la test..marti il faci, nu?

Gabi,iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

mi-a zis dr ca riscul de SD e mic - 1 la 536 (s-a recalculat pt ca e sarcina dupa FIV), dar ca as putea sa fac amniocenteza, pt ca am 34 de ani!... si sa-i spun la viitoarea consultatie! OF

bafta multa, naida! si ceilalti embrionasi sint la frigider?

mami-vreau, asteptam beta maaareeee!...cu rabdare, impreuna cu tine!

Gabi+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

dragele mele am si eu 2 dolofani(asa s-a exprimat embrioloaga)la purtator ..binenteles de ziua 5 ca asa i-am lasat ..ceilalti 5 ma asteapta sper sa reziste toti la congelare..am vazut pe un ecran 2 bulinute frumoase ..cine crede ca din ele vor iesi oameni mari? ..am vazut cum i-a tras in cateter si pe urma dr m-i i-a bagat inauntru..totul e bine doar ca ma omoara greata asta de ieri din masina ..si acum o simt in gat..tratamentul e la fel si asteptam cumintei venirea rezultatului..am intrat destul de repede in comparatie cu celelalte fete dar a fost bine..zic eu..acum sunt fericita si mai relaxata ca am terminat cu drumuri;le astea care ma omorau de atata timp

Mergi la inceput

naida, monaramona felicitari pentru transferurile reusite!!!

va urez asteptare usoara si incununata de succes!

eu fac testul joi ca am facut transfer la 3 zie...

de simtit ma simt absolut normal, nici un semn...
embrionasii ramasi la unguri nu au rezistat asa ca vad rezultatul fiv-ului astiua si trebuie sa iau o decizie: sa vad daca mai fac fiv-ul cu donate in decembrie sau il mai aman ca sa mai incerc odata cu ovocitele mele, avand in vedere rezultatul nesperat de la ultimul fiv... sau poate nu o sa mai fie nevoie de nici un fiv, cine stie?

naida sa inteleg ca nici tu nu mai ai nimic la frigider?

gabi eu nu inteleg de ce sa faci amniocenteza... mai ales ca riscul SD e mic... eu zic sa nu faci deoarece amniocenteza implica riscuri... stai linistita sau macar mai cere o parere! te pup!

Laura

Mergi la inceput

Fetelor, eu cam am ni#537;te dureri in zona abdominala, asa ca la ciclu. Mai mult ca o tensiune... E normal? Voi ATI avut?

Vb mai multe mâine. Acum sunt p drum in ma#537;ina . Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

dragele mele am si eu 2 dolofani(asa s-a exprimat embrioloaga)la purtator ..binenteles de ziua 5 ca asa i-am lasat ..ceilalti 5 ma asteapta sper sa reziste toti la congelare..am vazut pe un ecran 2 bulinute frumoase ..cine crede ca din ele vor iesi oameni mari? ..am vazut cum i-a tras in cateter si pe urma dr m-i i-a bagat inauntru..totul e bine doar ca ma omoara greata asta de ieri din masina ..si acum o simt in gat..tratamentul e la fel si asteptam cumintei venirea rezultatului..am intrat destul de repede in comparatie cu celelalte fete dar a fost bine..zic eu..acum sunt fericita si mai relaxata ca am terminat cu drumuri;le astea care ma omorau de atata timp

Mona felicitari pentru bulinutele frumoase.Astept vesti bune.
Mami_vreau,Naida bafta multa si voua fetelor,sa va ajute Dumnezeu

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

da naida! si eu am mai avut si am astfel de stari dupa embriotransfer... daca te doare burtica tare, ia nospa, nu sta cu durereea... durerea poate duce la contractarea uterului si noi ne vrem asta ca sa nu impiedicam implantarea, nu?
ai ajuns acasa? cat ati facut cu masina pana acolo?

daniela multumesc!

Laura

Mergi la inceput

Ei, si am ajuns si eu acasa..in sfarsit...parca nu se mai termina drumul asta odata! Am plecat ieri dimineata pe la 9:45(ora noastra)si la 23:30 am ajuns acasa...asadar cam 14 ore.Dar trebuie sa recunosc ca sotul meu are un stil de a merge cu masina...de atunci cand se urca in ea, se da jos doar la destinatie.Si partile grele au fost Cehia si Romania. Dar cred ca Cehia a fost cel mai rau!

Oricum, de la Budapesta la Szeget am dormit...si de la Brasov la Bacau deasemenea. V-am zis ca Utrogestanul ma termina.

Laura,din pacate nu mai am nimic inghetat, asa ca tre' sa iasa de tura asta...macar unul

Mergi la inceput