FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

naida, eco se face mai tarziu, prin saptamana 5 sau 6, calculata cum am zis. deci la 3-4 sapt dupa beta, eu cel putin asa am facut. mai devreme nu se vede nimic! eu tot am facut eco dupa ce m-am intors in Ro, de frica hiperstimularii dupa dozele de elefant pe care le-am avut...ca sa se uite dupa ascita (lichid in burtica).

si nu mai zic ce m-am mai stresat si atunci, pana s-a vazut saculateul la eco, pt ca aveam un beta urias, de ai fi jurat ca-s trei!!! dar e doar unul, insa incapatanat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Gabi_B iti multumescpentru sfaturi si precizari. In momentul asta,am nevoie de cat mai multe informatii si incurajari. Sunt o fire destul de optimista, dar imi cam pierd cumpatul cand vine vorba despre subiectul asta..avand in vedere si prin cate am trecut....

In ceea ce priveste amniocenteza, eu nu am vrut sa imi au cu parerea pentru ca nu prea cunosc tema...dar tind sa fiu de acord cu Laura. Riscul de SD este foarte mic....asa ca de ce sa risti siguranta lui pentru o chestie..minora zic eu. Cel putin asa se vede din exterior. Tu banuiesc ca trebuie sa fii mult mai informata si sunt sigura ca in cele din urma vei lua decizia potrivita. Mai cauta si pe site-urile din America,sunt doctori care iti raspund online. Incercarea moarte n-are...

M-ai cam pierdut cand ai spus ca implantarea are loc in Z6 de la punctia foliculara.Mai pe intelesul meu...va sa zica...daca punctia a avut loc vineri....Et miercuri(Z5), inseamna ca implantarea a fost...IERI?Pai eu ieri am fost e drum 14 ore!!! In pozitie culcata, e drept....dar...hmm.....

Et-ul l-am facut in Z5. Si da, din atatia foliculi doar 2 au atins stadiul de blastocist si pe aceia i-am transferat...sau pe acelea...cum poftesti .

La tine cum merge sarcina? 13 Saptamani e ceva.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

dragutele mele ..eu sunt bine ..ma doare putin spatele dar totul e ok..am putina greata dar cred ca de la ficat , medrol sau altceva..intradevar si mie mi-a zis dr sa fac tot ce faceam inainte ,dar fara efort exagerat..am lenevit o zi , dar azi am cam luat-o la gatit ca maine e ziua fiului meu si treb sa fie bine..nu m=-am obosit si cum ati zis si voi daca totul e incet si cu placere nu are de ce sa imi fac griji...alte simtome nu am deocamdata
si eu am facut transferul miercuri dar nu se stie niciodata cand se implanteaza in endometru bebicii..
cat despre sexul dolofanilor nu se putea spune de fapt nici nu ma intereseaza..nici daca sunt 2 nu sunt curioasa..vreau doar sa fiu gravida..
naida capul sus si nu te mai gandi ca nu va fi..VA FI SI GATA..si sa nu iti mai fie frica cand te duci la baie ..totul e normal ..pana si partul pe care il tragi..eu am ramas gravida natural si nu am zacut la pat , nici la baie nu m-am dus cu frica si iata ca am un fecior de 13 ani..asa ca stai linistita ca totul e bine ptr ei..comporta-te firesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

monaramona,ma bucur sa aud ca esti bine si ca esti deja cu forte proaspete. Si sper ca fiul tau sa aiba o zi de mastere perfecta, sa fie sanatos si fericit tot restul vietii...si sa aiba si un strop de noroc in ceea ce face.

Nu am stiut ca ai copii.Dar ma bucur sa aud asta.

Eu am starea mea de dimineata....de la pastile....ametesc,nu ma pot ridica din pat...iar seara dupa ce imi pun ovulele ma cam doare zona aceea...de fapt, mai mult ca o tensiune. Sper sa fie cu folos!

PS: si eu am un copil de 4 ani si 5 luni...e negru, cu burta alba, pufos,moale, si iubaret. Dar, saracul, nu ntelege de ce mami a lui nu il mai lasa sa sa se urce pe burtica sa toarca.......dar nu are decat 6kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Naida, fii optimista, beta o sa fie pozitiv, nu exista alta varianta!!! Iti inteleg emotiile si stresul, si eu la cele 2 FIV m-am comportat la fel si nu a fost prea bine... Daca ma mai apuc de un FIV o sa caut sa fiu tot timpul ocupata si nici nu mai dechid laptopul 2 sapt pana la test! Bafta multa, multa de tot!

Mergi la inceput

Mona, sa fie lipiciosi cei doi embrionasi! Te astept cu beta mare!

Mergi la inceput

Laura, tinem pumnii stransi joi! Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu ai reusit! Sigur va fi beta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

GabyB, te rog mult sa-mi spui ce inseamna beta mare? a cata zi de la ET ai facut beta? Si eu zic ca al meu e mare, inca nu am ajuns la ecograf, abia saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Gabi, pupici! Nu cred ca are rost sa faci amniocenteza.

Mergi la inceput

Hopefull, dupa cat m-am documenta eu (cu ajutorul lui mami), clinicile din Cehia sunt rezonabile ca pret si calitate. Trebuie sa te progamezi din timp pt ca eu le-am scris celor de la Brno la inceputul lui iunie si m-au programat in aprilie 2011!

Mergi la inceput