FIV cu ovocite donate (2)
Raspunsuri - Pagina 10
naida87 spune:
POT SA URLU PUTIN??
Noroc ca aseara mi-a trecut prin cap sa trimit un mail la Zlin, Dianei. Astazi mi-a raspuns si mi-a zis ca ar trebui sa incep sa iau Utrogestan. Problema e ca nimeni nu mi-a zis nik mie. Iar reteta mi-a oprit-o mosneagu' ala la farmacia de unde am cumparat pastilele. Asa ca din cutia initiala mai am 3 pastilute. Si eu tre sa iau 8(da, opt)/zi!Asa ca du-te sot...si umbla prin oras in cautare de Utrogestan.
Hmmmmm.......mai am putin si musc!
monaramona spune:
eu incep utrogestanul de sambata seara si apoi in continuare mult si bine dar cata 6..ieri aveam endometrul 7,7 si era triplustratificat..l-am avut si de 13, 4 asa ca asteptam poana miercuri sa mai creasca
ma bucur ca facem deodata vom simti totul impreuna
naida87 spune:
Monaramona,dar tie la cate zile iti face transferul?la 3 sau la 5? La mine e la 5..avand in vedere ca azi a fost punctia donatoarei.
Ai si tu dreptate...vom simti impreuna tot ce va urma. Oare testul de sarcina cand va fi?parca dupa 10 zile de la ET, nu?Asa ca tot impreuna vom da si vestile.Pe mine vad ca ma termina Utrogestanul. Ma simt ca o leguma. Si schema la mine e 2-2-2 oral, iar 2 intra-vaginal seara...tot asa, pana la testul de sarcina, cel putin.apoi vom vedea.
E bine sa stii ca nu esti singur....
monaramona spune:
eu fac FET (adica sunt congelati de ziua 5)transferul cu congelati il fac miercuri ca nu am putut face transferul dupa punctie ca am facut hiperstimulare severa si am preferat sa mai astept ca am fost cam rau
brunadria spune:
nadia d zeu sa ti ajute !
iti tin pumnii stransi!
monaramona uite ca a trecut timpul si ti iei puiutii acasa!
bafta !un beta mare va doresc!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
naida87 spune:
Bruni...ce bine imi pare ca te aud! Multumim pentru urari.Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun!
Sa va dau o veste!Donatoarea mea a dat 15 ovocite din care 14 s-au fecundat!Si cica se dezvolta foarte bine.Am de unde alege! Manca-le-ar mamica lor de outze !!
Si mi-au mai scris ca ar trebui sa iau Prednison 5mg si Anopyrin(cred ca e Aspirin 100mg), din amandoua cate una pe zi, dimineata.Nu prea am inteles io la ce folosesc..dar le iau oricum.Tre sa mai google-uiesc putin sa vad.
Moni,deci daca tu faci FET cu embryo de 5 zile...inseamna ca vom fi CHIAR in sincron! Stiam de tine ca ai facut hiperstimulare, si ma gandeam si la fata asta-donatoarea mea- tot asa a avut multi foliculi.Ei, cum ar fi, sa ii dea Dumnezeu sanatate...si noua pe langa ea...si celor 14 BB-i(sau cati or vrea sa ramana si sa se dezvolte in continuare).
naida87 spune:
...cica Prednison asociat cu Aspirin de dau ca sa se evite avortul spontan de cauza imunologica...... Huh?
...ideea e ca fac bine!
mami_vreau spune:
naida e nemaipomenit rezultatul donatoarei! chiar ai de unde alege!
va tin pumnii miercuri, si tie si monei
Doamne ajuta!
Eu am transferat azi 3 embrioni... asa ca sunt doar cu un pas inaintea voastra!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
monaramona spune:
mami iti doresc sa fie lipiciosi si sa stea cuminti langa mamica lor
naida eu iau medrol(tot cu prednison)si apenter..ai grija ca la prednison nu ai voie sa manci sarat..de fapt poti putina sare dar nu exagerat..eu 2 sapt nu am mancat sare deloc..mi-am facut singura paine fara sare ptr ca luam mult medrol 32 mg, acum iau doar 16..deci suntem impreuna cu tot ce tine de bebicii nostri..sa dea D-nezeu sa fie bine