FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

si eu iau medrol si aspenter!!!
are medrolul asta un gust rau!!!! bleah!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

mie imi spui de asta(de medrol)asa pastila oribila nu am luat in viata mea abea astept sa scap de ea cred ca imi vor da pana la transfer sau pana la testul beta..il urasc din toata inima..

Mergi la inceput

medicul din ungaria recomanda medrol doar 4 zile, dupa punctie...
cei de la giulesti dadeau medrol pana la test!

nu stiu cate zile iti vor recomanda tie... eu intentionez sa iau pana la test! chiar daca e oribil!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

pai ..pana la test cred ca treb sa il iau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Mami...felicitari pentru transfer. 3 bucatele....sa fie intr-un ceas bun! De fapt..va fi..de ce sa nu fie? Numai tre' sa ai mare grija de tine si sa te odihnesti, sa nu faci efort...

Vad ca mie de la farmacie mi-a dat Aspirin Cardio 100mg. Banuiesc ca-i totuna..numai ca are denumire diferita.Si Prednisonul la mine face minuni. Am citit in prospect ca e si pt bronsita astmatiforma...asa ca numai bine. Asta-noapte nici nu am putut sa dorm. Am o tuse teribila, care banuiesc ca nu face bine deloc, dar nici nu as vrea sa iau vreun medicament, ceva, sa pot expectora. Imi va fi cam greu, pentru ca plamanii astia ma chinuie de mor.

mami,cum a fost Et-ul?Simti ceva? Te doare? Te gadila? Cat te-a lasat sa stai in patut dupa ET?

Mergi la inceput

M-ati lasat shingurica azi?

Mergi la inceput

nop!!! acum ma pregateam sa iti scriu...

mersi mult pentru urari!

eu iau aspenter care are 75 mg... banuiesc ca si aspirin cardio e ok...
ai grija cu tusea! intreaba doctorul si ia ceva! mai bine iei ceva acum decat sa te apuce tusea dupa embriotransfer! parerea mea!!!
la embriotransfer nu doare... te urca pe masa, iti fixeaza chestiile alea ca si cum ai recolta pentru culturile de col, iti introduce cateterul (parca asa se numeste) dar nici nu simti si iti pune embrionii... dureaza un pic si nu doare, stai linistita...
la budapesta te tin o ora in pat dupa ET!

Laura

Mergi la inceput

Mami..ce bine imi pare ca te aud...Fetele astea rele vroiau sa ma abandoneze.

Asa deci cu ET-ul. Stiam ca nu doare..vazusem o filmare pe youtube, dar aveam nevoie de confirmare. Ei, na!Ai sa vezi tu cum ne gravidim noi toate pe aici .

Am fost azi la spital la TBC...si mi-au dat un inhalator pt astm(ma rog...astm in stadiu incipient).Si mai iau si Mucosolvan si Prednison..ar trebui sa fiu fresha cat ai zice "bebe". M-am gandit si eu ca toate contractiile astea din timpul tusei nu-s bune...dar sincera sa fiu, noroc ca m-a urcat taica-miu in masina si m-a dus la control...ca pe baza mea.....asteptam ajutor divin.

Mami...daca iti ies tripleti?

Eu transfer doar doi.... si asa mi-e teama sa nu se prinda amandoi...ca ies la pensie inainte de vreme daca seamana cu barbata-miu.

Mergi la inceput

naida ma bucur ca se ocupa tatal tau si nu te lasa de capul tau! auzi tu, ajutor divin!!!

la varsta ta oricum nu o sa iti puna nimeni 3 embrioni... eu am mai mult, am 32 si de-asta s-au riscat cu mine...
nu mi-e frica ca se prind 3... cum o vrea Dumnezeu! nu imi e teama decat ca va fi o sarcina dificila daca vor fi 3...
oricum, nu vreau decat sa ma gandesc ca voi avea test pozitiv, indiferent cati vor fi!

Laura

Mergi la inceput

Laura,eu sunt sigura ca va fi rezultat pozitiv. 32 de ani nu e mult asa ca nu ai de ce sa te temi. De data asta va fi cu noroc. Numai ca trebuie sa ai mare grija de tine.

Si eu sunt optimista. Am ascultat-o si pe Urania, si a zis ca Taurilor li se pregateste o schimbare majora in jurul datei de 1 oct . Acuma...na!Fiecare cu ce-l doare!Dar asta inseamna ca mai raman inca 12 copilasi inghetati....saracutii....

Mergi la inceput