FIV cu ovocite donate (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

mami ma bucur mult ptr tine si iti tin si eu pumnii ptr transfer sa fie cat mai grasuni ca sa se prinda bine de mamica lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Buna Dimineata, fetele mele! Nici eu nu v-am uitat, dar s-au intamplat atat de multe in cateva zile incat abia daca ma mai pot tine pe picioare.Sa o iau de la inceput...Pana joia trecuta sotul meu a fost plecat cu masina in Germania....si cum eu pe mea am cam izbit-o..nu am avut cu ce sa ma deplasez decat cu a lui tatik, care si el, saracul avea piciorul bandajat ca are fractura....si mergeam in fiecare zi la bandajat.Vineri am aflat ca bunicul meu(tatal tatalui) a murit pe neasteptate-el fiind un om sanatos toata viata lui. Surpiza a fost cu atat mai mare cu cat noi ne asteptam sa se duca bunica-mea...fiind imobilizata la pat si semi-constienta de vreo luna-jumate. Bunicii mei stau cam la 40min de noi(mers cu masina) asa ca ne-a fost mai greu sa ne deplasam si sa facem toate cele necesare. Duminica l-am inmormantat pe el, iar luni seara a murit si ea...si iar am luat-o de la capat. Credeti-ma, zilele astea ii venea sa plang de oboseala...abia daca am reusit sa mananc cate ceva...si cate-si-mai-cate. Asa ca nu am avut timp sa ma mai gandesc la tratamentele mele si la ce urmeaza sa fac.

Am pierdut o programare la medic ieri...dar ma duc astazi pe la 5 sa vad care-i treaba. Si cei din Cehia asteapta raspunsul meu...pentru ca maine in mod normal ar trebui sa aiba loc punctia donatoarei.De data asta eu zic ca e ok endometrul.Sa speram ca va fi bine.

mami_vreau abia astept sa te aud ca ti-a reusit!Nu se poate sa fie altfel!

momaramona, parca ziceai ca luni faci FET...sa dea DD sa fie bine si impingem carucioare impreuna.

ulchen,iti doresc tot binele! Si sper sa fie bine la Giulesti, dar eu de dr mArinescu nu am o parere f buna. Consider ca daca esti om de rand si nu un VIP nu te baga in seama. Am o cunostinta careia, dupa 3-4 consultatii pentru Donor-FIV(pe cand inca se putea si in romania)..i-a zis ca e un caz prea complicat si ca nu are timp sa se complice cu asa ceva. I-a pus dosarul in brate si a trimis-o in lume.De atunci, nu mai vreau sa aud de el. Dar poate cu tot ce s-a intamplat la Giulesti, stiind ca presa e cu ochii pe el, va fi un profesionist pana la capat cu tine.Asta iti doresc!

Adria,eu plec marti la Zlin. Sper sa imi las toate in ordine pana atunci, ca sa nu mai am bataie de cap cand ma intorc.

Fetele, va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

naida scumpa,

imi pare rau pt bunicii tai, sa se odihneasca in pace! sint impreuna si acolo, sus!...

si bafta multa! acum concentreaza-te pe ce urmeaza sa faci!! iti doresc sa ai embrionasi lipiciosi si cuminti in burtica pana la 9 luni!

sa mearga totul f bine de data asta!

Gabi+12

Mergi la inceput

Gabi_B, multumesc pentru gandurile frumoase.Si eu sper ca totul sa mearga bine....

Am fost astazi la echo...si am endoemtrul de 9. E bine, nu?Mai ales ca mai am pana miercuri de luat pastile...si banuiesc ca si dupa...poate mai creste un pic pana miercuri. M-as mai programa la un echo si luni, inainte sa plec...oare sa fac asta?sau nu mai are rost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

naida condoleante pentru bunicii tai! Dumnezeu sa-i odihneasca...
imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea...
dar uite ca iese soarele si pe strada ta... endometru de 9 e super!!!

nu cred ca mai are sens sa mai mergi la vreo eco... vezi ce iti spun si cei din cehia dar eu cred ca e suficienta ecografia asta la un asa endometru!!!

raportez si eu 4 embrioni azi!!!
sunt foarte fericita, nu ma asteptam la un asa rezultat!
facem sambata ET si vom stabili atunci cati punem in functie de cum se prezinta embrionii!

gabi poop dulce burtica sa se ia si la mine!

monaramona multam mult! la fel!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

mami_vreau, sa se ia, sa se ia!

din 4 embrioni, trebuie sa fie macar unul norocos si perseverent ca mama lui! sau 2!

Gabi+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Naida, condoleante pt bunicii tai, imi pare rau ca ai avut atatea suparari in ultimul timp! Dar o sa fie bine la ET, ai un endometru super! Incearca sa te oihnesti un pic pana pleci si fii cat mai relaxata.
Mami, felicitari pt embrionasi, ma bucur tare mult pt tine si sunt sigura ca de data asta o sa reusesti!

Monaramona, ai emotii? Se apropie ziua ET si iti tin pumnii stransi!

Gabi

Mergi la inceput

fetelor am fost ieri la eco si treb sa fac FET abea miercuri.asa ca mai am de asteptat

Mergi la inceput

naida cred ca vom impinge impreuna ca eu imi iau acasa puiutii miercuri ..am fost ieri si mi-a zis ca miercuri la 12 sa fiu cu vezica plina ,plina ca sa ii punem..asa ca mergem cu toate impreuna

Mergi la inceput

Monaramona..pai miercuri am si eu ET-ul. Sa fie intr-un ceas bun si sa ne intoarcem ce vesti bune!

Si cei de la Zlin au zis ca 9mm e perfect.Sper sa fie.

Mami...4 embrioni!!!!! Esti barosana, nu gluma! Lasa ca ai sa vezi ce bine o sa fie! Tripleti sa faci!......Valeu!Poate chiar o sa iasa tripleti si ai sa ma injuri dup-aia .

Eu-s cobza de racita, temperatura, transpiratii, gat rosu....dar sper sa imi treaca pana miercuri. Banuiesc ca Humex-ul nu interfereaza cu Estrimaxul, nu?Hmm...

Mergi la inceput