Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)
Raspunsuri - Pagina 12
magdyi2001 spune:
Raluca, cum adica sa nu desfaci pachetul de pampers ca nu mai sunt sterili?????? Pai un pachet, nici nu ramane steril dupa desfacere, ca doar contine vreo 50buc....
Si incercati, mai fetelor(ma refer la cele cu primul bb) sa nu va bagati copii intr-un "glob de cristal", daca intelegeti ce vreau sa spun. Cu cat sunt expusi mai mult la lumea exterioara, cu atat se vor imbolnavi mai putin,cu cat sunt imbracati mai gros, cu atat vor raci mai repede si asa exemplele pot continua...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
32+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
eveline spune:
Peste body trebuie doar pantalonasi...oricum il tii in paturica pe bebe.
Incearca sa ai body dintr-ala parte peste parte, cu capse, daaa? Ca daca ai body in care trebuie sa-l bagi cu capul e cam greu de manevrat la inceput, sa stii...
33+ Darian si mamica de
Bianca
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgescu oana
iau pastile nu injetabil .. m-am gandit si eu la litice(parca asa se numea combinatia asta injectabila)dar dr nu a spus nimic , oricum vreau sa il mai sun diseara sau maine voi stiti in ce sapt se fac injectiile de maturare a plamanilor ? PS am chemat-o pemma si face mancarica Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s + Martie-Aprilie |
Eu am facut injectiile din sapt 30. Cel mai bun in masura sa-ti raspunda este med tau.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
32+ cu MARIADoamne ajuta
inca 4 sapt!!!Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
georgescu oana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Nu stiu cine povestea saptamana trecuta ca a mancat ceva cu usturoi, exact in ziua cand era programata la doctor. Asa m-a apucat si pe mine sa imi iau niste orez cu legume, de la KFC, cu sos de usturoi Pe cat de delicios a fost,pe atata imi vine sa , ca miros a usturoi...Noroc ca nu merg la dentist ![]() Valentina 32+ ![]() |
Botosel eu eram cu isprava , sa stii ca a meritat

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui LoredanaB Cami produsele weleda sunt foarte apreciate pe la noi, 90% dintre maternitati le folosesc.Sunt si mai scumpe decat alte produse.Le-am incercat si eu.Ce mi-a displacut e mirosul si culoarea...erau maro!!! Ionelastai linistita ca ai timp sa mai aduni kg.In saptamana 32 aveam +7 g si de atunci am pus cate un kg pe saptamana . 35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Am revenit si noi! Da, am comandat si eu online de la farmaciaverde o crema de bebelin de la weleda si pute rau, si arata urat! Nu stiu daca-i voi da cu ea, parca e gaz lampant!

Cristina
33+
alynta27 spune:
Magdy fina mea a avut fata la terapie intensiva dupa nastere si-i cerea bax de pampers sigilat! Deci la copii cu probleme asa trebuie! Eu la baieti am avut pachetul desfacut, ca doar nu era sa car ditamai baxul!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
botosel452 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgescu oana
Botosel eu eram cu isprava , sa stii ca a meritat ![]() Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s + Martie-Aprilie |
Te cred ca a meritat, ca si la mine a fost la fel.

Valentina
32+
RalucaElenaM spune:
Magdy, nu am nevoie sa desfac pachetul, poate de curiozitate sa ii vad sau pentru ca mi se par cam multe perechi de pampersi pusi in bagaj, insa asa am auzit ca o asistenta poate refuza pachetul dak este desfacut...si daca tot e nou ...cat despre hainutze si imbracatul gros tocmai de asta intreb ca o alta prietena a mea care a nascut in iulie.,,,am inteles ca nu le puneau pantalonasi...NU VREAU SA FIU EXAGERATA SI NICI SA PAR STUPIDA...
33+
Sara Maria
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Magdy, nu am nevoie sa desfac pachetul, poate de curiozitate sa ii vad sau pentru ca mi se par cam multe perechi de pampersi pusi in bagaj, insa asa am auzit ca o asistenta poate refuza pachetul dak este desfacut...si daca tot e nou ...cat despre hainutze si imbracatul gros tocmai de asta intreb ca o alta prietena a mea care a nascut in iulie.,,,am inteles ca nu le puneau pantalonasi...NU VREAU SA FIU EXAGERATA SI NICI SA PAR STUPIDA... 33+ Sara Maria |
cristina si bebe in burtica
32+sapt
bebecris26 spune:
Raluca, maine naste o prietena a mea la elias si o sa intru sa spun exact ce trebuie sa avem la noi 
cristina si bebe in burtica
32+sapt