Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)
Raspunsuri - Pagina 13
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Magdy, nu am nevoie sa desfac pachetul, poate de curiozitate sa ii vad sau pentru ca mi se par cam multe perechi de pampersi pusi in bagaj, insa asa am auzit ca o asistenta poate refuza pachetul dak este desfacut...si daca tot e nou ...cat despre hainutze si imbracatul gros tocmai de asta intreb ca o alta prietena a mea care a nascut in iulie.,,,am inteles ca nu le puneau pantalonasi...NU VREAU SA FIU EXAGERATA SI NICI SA PAR STUPIDA... 33+ Sara Maria |
Raluca, cred ca s-a inteles gresit mesajul meu, scuze daca te-am suparat
.Ma refeream la faptul ca ele oricum or sa desfaca pachetul de pampers si sa zicem ca primul e steril, ca e folosit pe moment, dar ceilalti care raman in pachetul desfacut numai sterili nu se pot numi. Aici este altfel, primesti din maternitate tot, mai putin hainute, astea tre sa le ai de acasa...
In legatura cu hainutele nu stiu ce sa-ti raspund pt ca difera in functie de tara si mentalitate. Eu nu stiu de exemplu cum se procedeaza in ro, dar incerc sa dau sfaturi din experienta avuta cu primul bb.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
32+ cu MARIADoamne ajuta
inca 4 sapt!!!Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 Raluca, maine naste o prietena a mea la elias si o sa intru sa spun exact ce trebuie sa avem la noi ![]() cristina si bebe in burtica 32+sapt |
Bun asa sa fie proaspete informatiile , sa ne spui si de medicamente ce a luat cu ea
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgescu oana
Bun asa sa fie proaspete informatiile , sa ne spui si de medicamente ce a luat cu ea Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s + Martie-Aprilie |

cristina si bebe in burtica
32+sapt
RalucaElenaM spune:
Bebecris sa nu uiti sa imi spui si mie dupa ce iti spune prietena ta..., oricum tre sa fac un stoc de pantalonasi...in rest am hainutze pana la 1 an, si costumase cu totul...body-urile toate sunt cu capse pe lateral, ma sperie tare ca pachetul de pampersi, pachetele de vata, 2 prosoape si 2 camasi de noapte deja am umplut o valizutza
, tre sa scot alta valizutza pentru cosmetice, hainutze bebe, capot si papuci..
33+
Sara Maria
bebecris26 spune:
o sa va spun
. si eu abia astept sa pot vb cu ea ca sunt tare curioasa ![]()
cristina si bebe in burtica
32+sapt
eveline spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Bebecris sa nu uiti sa imi spui si mie dupa ce iti spune prietena ta..., oricum tre sa fac un stoc de pantalonasi...in rest am hainutze pana la 1 an, si costumase cu totul...body-urile toate sunt cu capse pe lateral, ma sperie tare ca pachetul de pampersi, pachetele de vata, 2 prosoape si 2 camasi de noapte deja am umplut o valizutza 33+ Sara Maria |
Si eu o sa incerc sapt viitoare sa fac valiza...tare mi-e ca nu incap...
Am sa iau la spital un pachet de pampers dintr-ala de 34 de bucati (parca atatea sunt) si o sa imi mai aduca completare sotul...daca-l bag pe ala mare de 70 si ceva bucati se umple valiza. Pentru bebe mai iau servetele umede si un gel de spalat pe corp (am unul dezinfectant care merge perfect la bebei nou nascuti), hainite, paturica si prosopel.
33+ Darian si mamica de
Bianca
Buburuza_10 spune:
Dragele mele, multumesc ca m-ati desteptat! Acum ma duc sa pun gelul de dus in bagajel... il lasam acasa crezand ca nu e nevoie... Adevarul e ca ar fi un chin sa nu spal copilul 10 zile, mai ales pe caldurile astea...
37+ 
eveline spune:
Oare ce-or mai face fetele noastre, Ana si Office? Ana avea apa rupta, probabil e in travaliu acum. Nu mai stiu, ea dorea sa nasca normal??...ca daca nu, sigur a intrat in cezariana....zic si eu...
33+ Darian si mamica de
Bianca
ana_25 spune:
citat din mesajul lui crina-sAna vreau si eu papa bun de ai tu...... ![]() ![]() ![]() 34+ crina cu VERONICA ELENA |

Facem pachet!Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bpatricia Buna gravidutelor ce mai faceti, noi astzi merge sa luam rezulatte la analize sa vedem cum stam sper sa iasa bine anemia era o problem a la mine, vad ca bebeii vin unul cate unul HAIDE OFFICE SI ANIA BEBI SANATOSI SI FRUMOSI Apropo de kg noi am intrat in sapt 32 si am luat 10 kg pana acum sper sa nu depasim 15 pan ala tremin ca deja ma simt ca un balonel, am plecat de la 60kg Noi n-am fost inca la eco de pe la 25 sapt nustiu cat a crescut mogaldeata poate ajungem sapt viitoare sunt fosrte curioasa cate kg are, dar e foarte zglobie graviduta tatiana 32+ bebelina patricia ![]() AJUTATIMA CU PAROLA SA POT VEDEA SI EU POZELE CU BEBEI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ MS MULT |
Prima data trebuie sa iti activezi PM-UL!!Intri la profil personal/mesaje private si activezi!!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
citat din mesajul lui crina-s